Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το 90% των ατόμων που βρίσκονται στο τοπικό Γυμνάσιο και Λύκειο εδώ πέρα, ζήτημα να φτάνουν το 1.70. Μάλιστα μας έχει κάνει σε όλους εντύπωση εδώ το πως σκατά βγαίνουν τόσο κοντά! Εσείς που είδατε τον μέσο όρο 2 μέτρα;;;;;;;

Κι εγώ αυτό βλέπω, όλα μπασμένα είναι :P

Πάντως αν τυχόν έχει ψηλώσει ο μέσος όρος, οφείλεται στην καλύτερη ζωή κι όχι στην εξέλιξη. Η εξέλιξη συμβαίνει με ρυθμούς χιλιετίας.

Δημοσ.

Έλεος με τις υπερβολες, επειδή ο φίλος είναι τόσο ψηλός δεν σημαίνει ότι μέσα σε 1-2 γενιές γίναμε δίμετροι.Σε όλα τα σχολεία υπάρχει ένα παιδάκια που περνάει τα άλλα κατα ένα κεφάλι

Στο θέμα γυμναστικής γενικότερα όλοι μέχρι τα 16-17 μπορούν να κάνουν τα πάντα αρκεί να χρησιμοποιούν μόνο το βάρος του σωματός τους και μόνο.Κολύμπι, τρέξιμο, μονόζυγο κάμψεις κτλ

Το ότι μένεις κοντός αν κάνεις βαράκια το αφήνω ασχολίαστο

• Like 1
Δημοσ.

δεν πινω καφεδες δεν καπνιζω. δεν ενδιαφερομαι να ψηλωσω αλλο και συμφωνουν και οι γονεις μου,

Γιατί εμένα όλο αυτό μου φαίνεται fake ?? :ph34r:

Δημοσ.

δεν πινω καφεδες δεν καπνιζω. δεν ενδιαφερομαι να ψηλωσω αλλο και συμφωνουν και οι γονεις μου,

Γιατί εμένα όλο αυτό μου φαίνεται fake ?? :ph34r:

Γιατί δηλαδή, εσείς δεν κάνατε οικογενειακό συμβούλιο για το πόσο θα ψηλώσεις?? :P  :D

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δηλαδή, εσείς δεν κάνατε οικογενειακό συμβούλιο για το πόσο θα ψηλώσεις?? :P  :D

υπαρχει δηλαδη τροπος να ψηλωσεις ή οχι κατα βουληση? αν γινεται δηλ θελω να παρω 5-6 ποντους ακομα !!!

αν αποφασισεις δηλ να ψηλωσεις και αλλο θα σε τραβανε απο τα χερια και τα ποδια ? 

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει δηλαδη τροπος να ψηλωσεις ή οχι κατα βουληση? αν γινεται δηλ θελω να παρω 5-6 ποντους ακομα !!!

αν αποφασισεις δηλ να ψηλωσεις και αλλο θα σε τραβανε απο τα χερια και τα ποδια ? 

ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...