thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν εχετε βαρεθει σε τετοια θεματα να μπαινετε και να κραζετε τον/τους TS , περι τζαμπατζιλικιου και οτι και καλα "γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε" ? Αν δε θελετε μην ασχολειστε , μην βγαζετε ολα σας τα κομπλεξ εδω. ΤS εγω μια φορα δεν ειχα τιποτα απο φραγκα πανω μου. Και επρεπε να παρω αστικο , ε το ρισκαρα . Αλλα τετοιος γκαντεμης που ειμαι μπηκε ελεγκτης. Με κατεβασε κατω του μιλησα χαλαρα και του εξηγησα οτι δεν ειχα . Ειδε οτι ειμαι και φοιτητης και απο πολυτεκνη οικογενεια και με αφησε. Το να αρχιζα να τρεχω κτλ και μετα να φοβαμαι μην ξαναπετυχω στο αστικο τον ιδιο και με αναγνωρισει δεν νομιζω οτι ηταν σοφη επιλογη O cthulhu φταίει. Αυτός τον παρότρυνε να ανοίξει το θέμα. Είναι ενα σατανικό σχέδιο και ο Voziniotis έπεσε στη παγίδα. Τώρα τρώει pop corn διαβάζοντας το topic και γελάει. Να και τα posts απο το off-topic Έφαγα πρόστιμο από τον γαμωΟΑΣΘ (ο καριόλης εκρυβε το καρτελάκι μέσα από την μπλούζα του και μετά το έβγαλε). Το χαρτί πάνω έχει ένα νούμερο του πάσου μου. Οχι ταυτότητας. Παίζει να μπορώ να την γλιτώσω και να μην το πληρώσω; Μπορείς να ανοίξεις θρεντ για αυτήν την ερώτηση 3
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν εχετε βαρεθει σε τετοια θεματα να μπαινετε και να κραζετε τον/τους TS , περι τζαμπατζιλικιου και οτι και καλα "γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε" ? Αν δε θελετε μην ασχολειστε , μην βγαζετε ολα σας τα κομπλεξ εδω. Ναι ρε φίλε ο άλλος λέει βγάζεις πλαστές κάρτες (παραποίηση στοιχείων), άλλος λέει ότι θέλει για να πείσει τον TS να μην πληρώσει και να κάνει την λαμωγιά, αλλά κατα τα άλλα οι κομπλεξικοί είναι οι νομοταγείς πολίτες έτσι; Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κομπλεξικοί δηλαδή. Τι να σου πω δηλαδή μπράβο σου και σε σένα μαζί με τους υπολοιπους που ενθαρρύνουν τέτοιες καταστάσεις. Άρα συνοψίζοντας: Λαμωγιά = μαγκιά αν δε σε πιάσουν, ενώ δικαιοσύνη = κόμπλεξ Κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται
kostask91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ναι ρε φίλε ο άλλος λέει βγάζεις πλαστές κάρτες (παραποίηση στοιχείων), άλλος λέει ότι θέλει για να πείσει τον TS να μην πληρώσει και να κάνει την λαμωγιά, αλλά κατα τα άλλα οι κομπλεξικοί είναι οι νομοταγείς πολίτες έτσι; Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κομπλεξικοί δηλαδή. Τι να σου πω δηλαδή μπράβο σου και σε σένα μαζί με τους υπολοιπους που ενθαρρύνουν τέτοιες καταστάσεις. Άρα συνοψίζοντας: Λαμωγιά = μαγκιά αν δε σε πιάσουν, ενώ δικαιοσύνη = κόμπλεξ Κάτι δε πάει καλά μου φαίνεται Αλλα ντ αλλων.. Πρωτον: Δεν νομιζω να ενθαρρυνα κανεναν να το κανει αν διαβασες το ποστ μου. Ισα ισα το αντιθετο . Δευτερον: Πουθενα δεν ειπα οτι οι νομοταγεις ειναι κομπλεξικοι . Εγω μιλησα για την συμπεριφορα μερικων εδω μεσα, που στο κατω κατω ο αλλος μπορει να κανει ΤΙΣ λαμογιες με εφοριες κτλ και να μπαινει εδω και να κραζει τον αλλο που δεν εκοψε εισητηριο και να το παιζει ηθικος. Τριτον: "Λαμωγια = μαγκια αν δε σε πιασουν" , αυτο κι αν θελω να μαθω απο που το συμπερανες απο το ποστ μου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις