Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να ενσωματώσω υπότιτλους σε ταινία για να μπορώ να την βλέπω σε home cinema μέσω usb

Οι ταινίες που έχω στον υπολογιστή είναι σε bluray και σε μορφή .mkv

Έχω ψάξει στο google για διάφορα προγράμματα αλλά το μόνο που βρήκα ήταν να μετατρέψω την ταινία σε .avi και μετά στο το  AVIReComp η ενσωμάτωση αλλά για μια ταινία 4GB πήρε 5 ώρες σύνολο η διαδικασία.

Ακόμα έχω δοκιμάσει ακόμα το AVIaddSub αλλά δεν μπήκαν.

Αν δεν κάνω λάθος το home cinema παίζει μόνο σε .avi μορφή.

Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει πιο γρήγορα την διαδικασία αυτή , γιατί τώρα θέλω να δω μια ταινία 10GB και μου έβγαλε σύνολο μέσω όρο διαδικασίας 10 ώρες .

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

1. Σιγουρέψου ότι το Home Cinema δεν παίζει άλλο format. Π.χ. mp4 (H264-AVC)

2. Σιγουρέψου ότι το Home Cinema δεν παίζει καμμία μορφή υποτίτλων.

3. Η διαδικασία ναι, είναι χρονοβόρα αν δεν βρεις άλλον τρόπο να παίζεις τις ταινίες θα χρειάζεσαι ώρες για την κάθε μετατροπή. Το πόσες ώρες, λίγο εξαρτάται απ' το πρόγραμμα. Κυρίως έχει να κάνει με την "δύναμη" του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Αν έχεις σύγχρονο intel cpu με quicksync μπορείς να κατεβάσεις το Nightly του handbrake και να επιλέξεις qsv σαν codec ,έτσι θα το κάνει πάρα πολύ ποιο γρήγορα,αλλά θα πρέπει να βάλεις και μεγαλύτερο bitrate για να έχεις την ίδια ποιότητα δηλαδή θα έχεις μεγαλύτερο αρχείο.

(Πάρε έναν δέκτη digea ή έναν media player που παίζει mkv να μην ταλαιπωρείσαι)

• Like 1
Δημοσ.

dimitris, πες μας που συνδέεις το usb, στην τηλεόρση ή σε bd/dvd player και αν ναι ποιο είναι αυτό;

Θα συμφωνίσω με τον elf για την αγορά ενός mp4 αποκωδικοποιητή σε περίπτωση που δεν υποστηρίζει το setup σου mp4/mkv αρχεία. Μόνο η σκέψη της μετατροπής από 1080p mkv σε 480p avi με ανατριχιάζει και από άποψη χρόνου και για την τρομερή απώλεια εικόνας (και ήχου αν τον κάνεις mp3). Δεν αξίζει ο κόπος και ο χρόνος και τα 30-40 ευρώ ενός αποκωδικοποιητή (π.χ. αυτού) δεν είναι και τόσο πολλά.

Δημοσ.

mkvtoolnix 7.0.0 add files δηλαδη την mkv ταινια σου  και τους υποτιτλους ,πατας start muxing και σε περιπου 1 λεπτο (αναλογα με τον μηχανημα ενσωματωνει σε μενα μια ταινια 2gb  και τους υποτιτλους σε ενα αρχειο mkv που το παιζει ,ενω σαν ξεχωριστα αρχεια ειχα προβλημα

Δημοσ.

mkvtoolnix 7.0.0 add files δηλαδη την mkv ταινια σου  και τους υποτιτλους ,πατας start muxing και σε περιπου 1 λεπτο (αναλογα με τον μηχανημα ενσωματωνει σε μενα μια ταινια 2gb  και τους υποτιτλους σε ενα αρχειο mkv που το παιζει ,ενω σαν ξεχωριστα αρχεια ειχα προβλημα

Δεν διάβασες φαντάζομαι το 1ο μήνυμα (ο Δημήτρης λέει ότι το σύστημα του μάλλον παίζει μόνο avi) ούτε και τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Κανεις λάθος.Διαβασα πολυ καλα το ποστ και απαντησα , προχωρειστε σε δικες σας λυσεις

Δημοσ.

Κανεις λάθος.Διαβασα πολυ καλα το ποστ και απαντησα , προχωρειστε σε δικες σας λυσεις

Προφανώς το Home Cinema που έχεις παίζει mkv αλλά όχι τους υπότιτλους στη μορφή που τους είχες πριν τους κάνεις embed στο mkv.

Του Δημήτρη όμως, πώς ξέρεις ότι παίζει mkv?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...