zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Worse. Είμαι ο μ@&%(ς που σε παίρνει τηλέφωνο τα μεσημέρια για να σου πω τις προσφορές τις εταιρίας. Μπορεί και να έχουμε μιλήσει, ποιος ξέρει; Ρε φίλε αλήθεια, γιατί παίρνετε μεσημεριάτικα?? και διορθώνω και το προηγούμενο ποστ που σου είπα να κάνεις υπομονή κλπ...αν είναι τέτοια δουλειά σήκω φύγε, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ή να γίνει καλύτερη κλπ.
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Worse. Είμαι ο μ@&%(ς που σε παίρνει τηλέφωνο τα μεσημέρια για να σου πω τις προσφορές τις εταιρίας. Μπορεί και να έχουμε μιλήσει, ποιος ξέρει; Και εχει αληθεια τοση πιεση εκει?? Ολη την ωρα καθιστος εισαι απλως παιρνεις τηλεφωνα και μιλας. Σκεφτομουν και γω να παω αλλα δεν καθεται. Δουλεψε σερβιτορος να δεις πιεση και μετα μιλα.. (πλακα κανω ισως και ναι δυσκολα εκει που εισαι δε ξερω)
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και εχει αληθεια τοση πιεση εκει?? Ολη την ωρα καθιστος εισαι απλως παιρνεις τηλεφωνα και μιλας. Σκεφτομουν και γω να παω αλλα δεν καθεται. Δουλεψε σερβιτορος να δεις πιεση και μετα μιλα.. (πλακα κανω ισως και ναι δυσκολα εκει που εισαι δε ξερω) Δέν νομίζω οτι στην ταβέρνα πιέζει το μπός να πιάσετε "στόχους". Και σίγουρα δέν ακούς χριστοπαναγιές απο τους πελάτες επειδή είσαι "ενοχλητικός". Βασικά αυτό...δέν θα άντεχα πάνω απο ώρα. 7
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και εχει αληθεια τοση πιεση εκει?? Ολη την ωρα καθιστος εισαι απλως παιρνεις τηλεφωνα και μιλας. Σκεφτομουν και γω να παω αλλα δεν καθεται. Δουλεψε σερβιτορος να δεις πιεση και μετα μιλα.. (πλακα κανω ισως και ναι δυσκολα εκει που εισαι δε ξερω) έχω ακούσει ότι είναι από τις χειρότερες δουλειές....ναι κάθεσαι και παίρνεις τηλέφωνα αλλά έχεις φοβερή πίεση από τους από πάνω να πουλήσεις, να κάνεις συμβόλαια κλπ. Σερβιτόρος που λες μπορεί να έχει πιο πολύ κούραση σωματική και τρέξιμο αλλά δεν έχει τόση πίεση (εκτός αν σερβίρεις τον Ομπάμα ξέρω γω...) 1
Coursal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ρε φίλε αλήθεια, γιατί παίρνετε μεσημεριάτικα?? Το πρόγραμμα πάει εναλλάξ πρωί-απόγευμα. Σήμερα πχ που δούλευα (βλ. Σάββατο) έπαιρνα πρωί. Πίστεψε με, ούτε εγώ θέλω να σε ενοχλώ τέτοια ώρα, και νιώθω τυχερός που τόσες μέρες έχω φάει μόνο 2 χριστοπαναγίες. Και εχει αληθεια τοση πιεση εκει?? Ολη την ωρα καθιστος εισαι απλως παιρνεις τηλεφωνα και μιλας. Σκεφτομουν και γω να παω αλλα δεν καθεται. Δουλεψε σερβιτορος να δεις πιεση και μετα μιλα.. (πλακα κανω ισως και ναι δυσκολα εκει που εισαι δε ξερω) Δεν με χαλάει να δουλέψω σερβιτόρος. Το προτιμώ μάλιστα από τα τηλέφωνα, που είναι ένα κοκτέηλ βαρεμάρας και άνευ λόγου πίεσης από τους υπεύθυνους, που λένε και τα παιδιά. 1
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και σίγουρα δέν ακούς χριστοπαναγιές απο τους πελάτες επειδή είσαι "ενοχλητικός".Βασικά αυτό...δέν θα άντεχα πάνω απο ώρα. Να πας σε εταιρια διανομης φυλλαδιων... τωρα ειναι στη μοδα και θελουν να τα μοιραζεις πορτα πορτα τα φυλλαδια. Δηλαδη αν συναντησεις στο δρομο σου μια εργατικη κατοικια, θα θελουν να ανεβεις ολους τους οροφους για αφησεις το φυλλαδιακι κατω απο την πορτα τους ακριβως! Πανε τα παλια κολπα που αφηνες μαζεμενα στην εισοδο της πολυκατοικιας και επαιρνε οποιος ηθελε.
Coursal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Να πας σε εταιρια διανομης φυλλαδιων... τωρα ειναι στη μοδα και θελουν να τα μοιραζεις πορτα πορτα τα φυλλαδια. Δηλαδη αν συναντησεις στο δρομο σου μια εργατικη κατοικια, θα θελουν να ανεβεις ολους τους οροφους για αφησεις το φυλλαδιακι κατω απο την πορτα τους ακριβως! Πανε τα παλια κολπα που αφηνες μαζεμενα στην εισοδο της πολυκατοικιας και επαιρνε οποιος ηθελε. Φαντάζομαι αυτό το κάνουν για τους αντικοινωνικούς που δεν βγαίνουν ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας ε; Τι καλοί άνθρωποι ρε παιδί μου, όλα τα σκέφτονται.
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Να πας σε εταιρια διανομης φυλλαδιων... τωρα ειναι στη μοδα και θελουν να τα μοιραζεις πορτα πορτα τα φυλλαδια. Δηλαδη αν συναντησεις στο δρομο σου μια εργατικη κατοικια, θα θελουν να ανεβεις ολους τους οροφους για αφησεις το φυλλαδιακι κατω απο την πορτα τους ακριβως! Πανε τα παλια κολπα που αφηνες μαζεμενα στην εισοδο της πολυκατοικιας και επαιρνε οποιος ηθελε. Δέν παίζει αυτό που λές ή εκτιμώ οτι μιλάμε για πραγματικά τυχάρπαστους. Αφενός τίθεται θέμα ασφαλείας για τους ένοικους,αφετέρου ο χρόνος που χρειάζεται ο διανομέας για να πάρει όλους τους ορόφους/ολα τα διαμερίσματα είναι υπερπολλαπλάσιος.Και χάνει χρόνο και καλύπτει μικρότερη περιοχή.Άσε που υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον κάνουν μπαούλο στο ξύλο. Προσωπικά, εξακολουθώ να βρίσκω Χ φυλλάδια στο γραμματοκιβώτιό μου (όπου Χ, ο αριθμός των κουδουνιών στην πολυκατοικία).
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δέν παίζει αυτό που λές ή εκτιμώ οτι μιλάμε για πραγματικά τυχάρπαστους. Αφενός τίθεται θέμα ασφαλείας για τους ένοικους,αφετέρου ο χρόνος που χρειάζεται ο διανομέας για να πάρει όλους τους ορόφους/ολα τα διαμερίσματα είναι υπερπολλαπλάσιος.Και χάνει χρόνο και καλύπτει μικρότερη περιοχή. Προσωπικά εξακολουθώ να βρίσκω Χ φυλλάδια στο γραμματοκιβώτιό μου (όπου Χ, ο αριθμός των κουδουνιών στην πολυκατοικία). εγώ βρίσκω όλο και περισσότερα κάτω από την πόρτα μου πάντως οπότε μάλλον παίζει αυτό που λέει ο φίλος...
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παντως και οι πακιστανοι που αφηνουν διαφημιστικα στην παραλια τα δινουν πλεον χερι -χερι και ενα στον καθενα ! πανε αυτα που αμολουσαν μια στιβα χαρτια και φευγανε ... αν ειναι καλοι στην δουλεια τους πανε στο τελος του 16ωρου τους να παρουν το ταλιρακι τους , τους πληρωνουν κανονικα οι ελληνες καταστηματαρχες δεν ειναι τιποτα λαμογια ... 3
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παντως και οι πακιστανοι που αφηνουν διαφημιστικα στην παραλια τα δινουν πλεον χερι -χερι και ενα στον καθενα ! πανε αυτα που αμολουσαν μια στιβα χαρτια και φευγανε ... αν ειναι καλοι στην δουλεια τους πανε στο τελος του 16ωρου τους να παρουν το ταλιρακι τους , τους πληρωνουν κανονικα οι ελληνες καταστηματαρχες δεν ειναι τιποτα λαμογια ... ρίχνουν και μια βουτιά αν θέλουν, πίνουν και μια μπυρίτσα! Όλα πληρωμένα! 2
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 εγώ βρίσκω όλο και περισσότερα κάτω από την πόρτα μου πάντως οπότε μάλλον παίζει αυτό που λέει ο φίλος... Όποιος αφήνει κεντρική είσοδο πολυκατοικίας ανοικτή και προσβάσιμη για τον καθένα,είναι άξιος της μοίρας* του *η οποία συνήθως έχει να κάνει με "ελάφρυνση" του περιβάλλοντος χώρου
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δέν παίζει αυτό που λές ή εκτιμώ οτι μιλάμε για πραγματικά τυχάρπαστους. Ειχα παει προσφατα για συνεντευξη αλλα δεν δεχτηκα μονο και μονο για το βρισιμο, και επισης επειδη στο σπιτι μου, ουτε εμεις ανοιγουμε σε φυλλαδες. Μπορει να κλεψει κανα ποδηλατο αν του γυαλισει πχ.. Επισης αμα ψαξεις χρυση ευκαιρια οι περισσοτερες εταιριες το λενε ξεκαθαρα. Πορτα πορτα. Πριν την συνεντευξη δεν φανταζομουν οτι θα ηταν αυτο, οτι θα ανεβαινα οροφους. Κι ομως.. Σε 6 ωρες περιπου, μπορεις να καλυψεις 70 σπιτια/τετραγωνα.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Όποιος αφήνει κεντρική είσοδο πολυκατοικίας ανοικτή και προσβάσιμη για τον καθένα,είναι άξιος της μοίρας* του *η οποία συνήθως έχει να κάνει με "ελάφρυνση" του περιβάλλοντος χώρου και κλειστή να είναι πατάνε 5-6 κουδούνια και κάποιος θα τους ανοίξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα