lary7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Προσωπικά δεν θα πούλαγα, τα λεφτά μπορεί να τα χαλάσουν, το σπίτι όμως θα τους μείνει. Αν έχουν ανάγκη τα χρήματα καλύτερα να κάνουν αυτό που ανέφερε ένα παιδί λίγο παραπάνω, να το νοικιάσουν και να μοιράζονται τα λεφτά. Και αν παει ο αδερφος και μπαστακωθει μεσα τι γινεται;Αν μαλωσουν , βριστουν, ερθουν στα χερια και την ακουσει και ο ΤΣ απο την γυναικα του γιατι δεν επεμβαινει να τον πλακωσει στο ξυλο; Ξερεις ποσα αδερφια ειναι χειροτεροι εχθροι οχι για σπιτι αλλα για ενα χωραφι; Αν ο αδερφος με το του το γραψουν κοψει σχεση με τους γονεις γιατι θυμωσε και τους φαει ο καημος ή τους αναλαβει 100% στα γεραματα η κορη; Κριμα για κληρονομικα να μαλωνουν οικογενειες αλλα ειναι η πλέον κλασικη αιτια, δεν αξιζει αμα ο αλλος αρχισε απο τωρα τις ιστοριες....
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αυτά είναι μαλακίες των γονιών. Το πουλάνε, μοιράζουν τα λεφτά , τέλος. Καλύτερα λιγότερα λεφτά παρά τσακωμένα αδέρφια. 3
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τι να πουλησουν τωρα ? Καποτε ισως, θα ηταν και η καλυτερη λυση
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Να πουλήσουν όσο όσο. Έτσι πάνε τα πράγματα.
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για να ωφεληθει ποιος ? Αυτος που θα το παρει για ενα κομματι ψωμι ? 2
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Για συμβολαιογραφο υπολογιζε καμια 400αρα Μήπως εννοείς καμιά 4000άρα;
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αν κατάλαβα σωστά πάντως, υποθετικά και αρκετά μελλοντικά μιλάει ο φίλος! Έχουν ακόμα καιρό να σκεφτούν τι θα κάνουν!
daPro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μήπως εννοείς καμιά 4000άρα;Whaaat...σοβαρολογεις τώρα?Εγώ δεν έχω καμία δουλειά στο θέμα...αλλά αν πάει να κοροϊδέψει/κλέψει κάποιος τον άνθρωπο μου ε τότε λογικό είναι να αντιδρασω... Ε αυτό μου φαίνεται ότι πάει να κάνει ο αδερφός της γυναίκας μου..Δεν υπολογίζει κανέναν ούτε τους γονείς του.. Το να πουληθεί το σπιτη κ να μοιραστούν τα λεφτά είναι καλή ιδέα αλλά...
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αυτά είναι μαλακίες των γονιών. Το πουλάνε, μοιράζουν τα λεφτά , τέλος. Καλύτερα λιγότερα λεφτά παρά τσακωμένα αδέρφια. Μαλακία των γονιών είναι να τα μοιράσουν άδικα(να πουλήσουν το σπίτι που μένουν λίγο δύσκολο) Αν τα αφήσουν 50-50 σε 2 αδέρφια και εκείνα μαλώνουν σα σκυλιά πάνω από ένα κόκκαλο είναι δικό τους πρόβλημα(έστω του ενός) 1
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλά πώς μοιράζεις ένα σπίτι στη μέση ρε παιδιά? Φέρουν και οι γονείς ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την περίπτωση... Άμα είχε και άλλο αδελφό δηλαδή?Θα το μοίραζαν στα 3? και αμα εχει μονο ενα σπιτι τι να κανουν οι ανθρωποι ? Παντως οταν το σπιτι ειναι μισο τοτε πρεπει να συμφονουν και οι δυο, πχ αν θελεις να μένεις στο σπιτι αλλα ο αδερφος δεν θελει τοτε δεν μπορει να μένει . Αυτά είναι μαλακίες των γονιών. Το πουλάνε, μοιράζουν τα λεφτά , τέλος. Καλύτερα λιγότερα λεφτά παρά τσακωμένα αδέρφια. πλακα κανεις τωρα ξερεις που εχουν πεσει οι τιμες στα ακινητα αν πχ το σπιτι εκανε 100 χιλιαδες αντε με το ζορι να το πουλησει στα μισα αν τωρα το σπιτι ειναι παλιο οπως το δικο μου που κανει 20000 θα το πουλησει κανα 15αρι δεν συμφερει με τιποτα.
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Whaaat...σοβαρολογεις τώρα? Εγώ δεν έχω καμία δουλειά στο θέμα...αλλά αν πάει να κοροϊδέψει/κλέψει κάποιος τον άνθρωπο μου ε τότε λογικό είναι να αντιδρασω... Ε αυτό μου φαίνεται ότι πάει να κάνει ο αδερφός της γυναίκας μου..Δεν υπολογίζει κανέναν ούτε τους γονείς του.. Το να πουληθεί το σπιτη κ να μοιραστούν τα λεφτά είναι καλή ιδέα αλλά... Σε ένα συμβόλαιο δυστυχώς δεν υπάρχει μόνο η αμοιβή του συμβολαιογράφου. Έχεις διάφορες π@π@ριές που το συνοδεύουν (υποθηκοφυλακεία, τράπεζα, εφορία, κλπ). Απλά το κόστος αλλάζει ανάλογα με το είδος της μεταβίβασης. Πάντως 400 για ακίνητο, δεν είναι.
gdriver Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 το βλέπω με μία φίλη μου το σκηνικό. οι γονείς της πριν χρόνια έγραψαν εξοχικό 50/50 σε κόρη τους και ανιψιό και μόνο προβλήματα έχει συναντήσει. δε μπορεί να βάλει λεφτά να φτιάξει κάτι , δε μπορεί να το συντηρήσει, δε μπορει να το νοικιάσει ουτε να το πουλήσει και φυσικά τα καλοκαίρια γίνεται της τρελής για το ποιά περίοδο θα πάει ο καθένας. εάν μπορείς πιεσε τη γυναίκα σου να μη δεκτεί 50/50 είναι κρίμα οι γονείς στα τελευταία χρόνια τους να βλέπουν αδέρφια να μη μιλούν. άσε που όταν του κάνει νήξη για αγορά αυτός τσαμπουνάει "δεν πέφτω κάτω από 500.000 "
arc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κληρονομικά ξεκάθαρα και ξεχωριστα. Καλύτερα 100% στον ένα και κάτι ανάλογο στον άλλο παρά 50/50. Αν ο αδερφός/η αδερφή εχουν απο τώρα κόντρες, τοτε θα σφάζονται συνέχεια για οτιδήποτε. Ακόμα κι αν το νοικιάσουν θα εχουν κόντρες (ποιος θα πληρώσει τις βλάβες, πόσο θα ειναι το ενοίκιο, κλπ, κλπ). Αν ο αδερφός ζητά το 100% γιατί η αδερφή εχει ήδη λάβει αλλα ανταλλακτικά οφέλη (π.χ. προίκα, παροχές, κλπ) τότε καλά κάνει και το διεκδικεί, αλλά αν ζητά τσαμπουκαλίδικα το 100% τότε σαν γονέας θα το έγραφα 100% στην κόρη και ας μείνει ο γιος με το στυλό στο χέρι. Βέβαια στην περίπτωση που οι γονείς δεν μπορούν να διαθέσουν δυο σπίτια, το 50/50 ειναι μονόδρομος οπότε το επιβάλουν και αργότερα ας γίνει εξαγορά του μεριδίου. Τέλος η περίπτωση της πώλησης και μοίρασμα των χρημάτων είναι το μέγιστο λάθος γιατί αυτή την εποχή οι τιμές έχουν πιάσει πάτο.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το δίνεις εξολοκλήρου στον ένα, τσακώνονται. Το δίνεις 50/50 , τσακώνονται. Το πουλάς το ρημάδι όσο πιάνει, μοιράζεις τα λεφτά, άντε να τσακωθούν με σένα , αλλά είσαι γονιός και το παλεύεις. Μέγιστο λάθος είναι να αφήνεις την οικογένειά σου να σκοτώνεται. Όχι να πουλήσεις την ιδιοκτησία σου ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ σου που δε σε πολυνοιάζει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα