redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Προσωπικα δεν πινω σχεδον ποτε ποτα με αλκολ. Τα εχω ξεκοψει, οχι επειδη ειχα προβλημα μαζι τους αλλα επειδη πλεον βγαινω περισσοτερο για χαλαρα (ενα καφεδακι, μπυριτσα, κλασσικα). Σπανια βγαινω για να πιω δηλαδη. Σημερα ηταν μια απο αυτες τις μερες που απλα, ετυχε. Δεν ηταν κανονισμενο. Μισο καραφακι ουζο και εφτιαξα κεφαλι. Ενιωσα ωραια, κλασσικα μουδιασμενο το κεφαλι, γρηγορες κινησεις, σου βγαινουν λογια που δεν θα τα λεγες σχεδον ποτε στη κανονικη ζωη, και αλλα πολλα. Το ξερεις οτι εχεις μεθυσει, και ξερεις τις επιδρασεις σον οργανισμο, αλλα και παλι το ξεχνας και πας παρακατω. Σου αρεσει αυτη η κατασταση και αναρωτιεσαι.. Τι εχανα τοσο καιρο;.. Ειμαι ο redhotstef, ηπια γρηγορα μισο καραφακι ουζο και μεθυσα (ακριβως οπως ειπωθηκε παραπανω). Αναρωτιεμαι καθε ποτε μεθατε εσεις οι συμφορουμιτες;; Σας αρεσει να ζειτε συνηχως αυτη τη κατασταση; Τι πιστευετε για τους hard (rock) αλκοολικους συμπολιτες μας? Πως ειναι να νιωθεις καθε ωρα της μερας αυτη τη κατασταση; Ειναι οντως ναρκωτικο (καθως νιωθεις να ναρκωνεσαι και να χανεις καποιες αισθησεις οπως αυτη της αφης); Σας ανεβαζω και ενα κομματι που μου αρεσε στη νοσταλγικη φοιτητικη ζωη μου..
michael92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η μπύρα δεν είναι ποτό με αλκοόλ; Εγώ για να κάνω κεφάλι πίνω λικέρ, κονιάκ κλπ. Το ούζο είναι για τους χωριάτες 1
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Θες να πινεις καθΕ μέρα; την ιδια απορια εχω και γω. Καθε μερα... ειναι εφικτο;; Δεν κανει κακο στον οργανισμο? Απ την αλλη δεν νιωθεις ωραια; Γιατι να μην ζεις την ιδια κατασταση καθε μερα;.. Φανταζομαι ετσι σκεφτονται οι αλκοολικοι και καθε μερα θα θελουν κι αλλο, κι αλλο, κι αλλο... Δεν ξερω ποιοι υποδοχεις του εγκεφαλου επιρεαζονται και συμμετεχουν σε αυτη τη διαδικασια... Σαν αυτους που γλυκαινονται οταν παιρνεις πολυ νικοτινη πχ, οταν γυμναζεσαι συνεχως (ντοπαμινες; ), οταν τρως σοκολατα πχ;...
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το αλκοόλ είναι ο χειρότερος εθισμός καθώς έχει μακροπρόθεσμα επιπτώσεις στο συκώτι κυρίως. Μακριά. 2
slipknot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αυτός που πίνει κάθε μέρα ή έστω πολύ συχνότερα από "μια στο τόσο που θα βγει", δε νιώθει απαραίτητα την ίδια ευφορία με αυτή που ένιωσες εσύ σήμερα ή μάλλον τη νιώθει ενδεχομένως λόγο ποτού, αλλά έχει πάψει πια να πίνει γι' αυτό. Επίσης αν φτάσεις να πίνεις τόσο συχνά, μισό καραφάκι ούζο δεν θα κάνει τίποτα προφανώς, θα χρειαστείς μισό μπουκαλάκι βότκα, μπορεί και παραπάνω. Γενικά πρέπει να διαχωρίσεις το "βγαίνω με παρέα και τα πίνουμε" από το "πίνω για να πιω". 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλά είναι να μη τα ξεφτιλίζουμε τα πράγματα γιατί χαλάνε. 1
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλά είναι να μη τα ξεφτιλίζουμε τα πράγματα γιατί χαλάνε. Ποια πραγματα χαλανε;
Gtr34 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τιμονι μην πιανετε στα χερια σας, για το συκωτι σας, χεστηκαμε . 12
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ποια πραγματα χαλανε; Να, ας πούμε το ποτό. Καλά είναι που και που να πίνεις κανένα ποτάκι και να κάνεις και κεφάλι γιατί όχι, αλλά αν γίνει καθημερινό, πάει χάλασε. Δε θα σου προσφέρει τίποτα, απλά θα είσαι εξαρτημένος και δε θα μπορείς χωρίς αυτό! (καλά σοβαρά τα ρωτάς ή κάνεις πλάκα? ) 1
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τελευταια φορα που ειχα κανει κεφαλι (τι κεφαλι δηλαδη με 50ml..) ηταν πριν ενα μηνα. Υπαρχουν πολλοι ομως που σχεδον καθε βραδυ βγαινουν σε clubs και πινουν... Αναρωτιεμαι απλως..
michael92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τελευταια φορα που ειχα κανει κεφαλι (τι κεφαλι δηλαδη με 50ml..) ηταν πριν ενα μηνα. Υπαρχουν πολλοι ομως που σχεδον καθε βραδυ βγαινουν σε clubs και πινουν... Αναρωτιεμαι απλως.. Εγώ αναρωτιέμαι που βρίσκουν τα λεφτά. Για να μεθύσεις σε club θέλεις 100 ευρώ. 1
redhotstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Εγώ αναρωτιέμαι που βρίσκουν τα λεφτά. Για να μεθύσεις σε club θέλεις 100 ευρώ. Ενας λογος που δεν βγαινω βασικα ειναι και αυτος. Γιατι να δωσω 10 ευρω για ποτο σε κλαμπ και οχι 5 σε μεζεδωπωλειο + 5 δευτερο ποτο πχ; By the way μου αρεσει το avatar σου. Αναποδος.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα