Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Ανοιγω αυτο το θεμα για το Facebook και το twitter επειδη η κατασταση πιστευω εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο. Εχω ενα "facebook" και δεν ξερω και εγω ποσες φορες εχω αποφασισει να το κλεισω. Και αλλες τοσες να κανω πισω. Ειναι ωραιο απο τη μια αλλα πολυ σπαστικο απο την αλλη. Ειναι ο τροπος που το χρησιμοποιεις. Απο την αλλη εχω συχαθει να διαβαζω τις προσωπικες στιγμες των αλλων. Οπως check in , την ιστορια της ζωης τους , και να μου ανεβαζουνε 20 φωτογραφιες την ημερα. Ηθελα να ξερα αλλη δουλεια δεν εχουνε να κανουνε? Να πω να παω σε ενα μερος να ανεβασω προσωπικες στιγμες απο διακοπες με φιλους-φιλες ναι και να το δουνε δικα μου ατομα. Μια ωραια στιγμη να την μοιραστω με αλλους ναι. Το να ανεβασω χαζες φωτογραφιες ομως ποιος ο λογος? Η να εχω 5.000 φιλους και απο αυτους να ξερω τους 200 και απο κοντα να μιλαω με τους 5. Και αν ρωτας την αλλη γιατι εχεις 5.000 φιλους σου λεει ειμαι famous. famous stokous on the roocks εισαι βασικα αλλα τεσπα. Μηπως πρεπει να το κλεισουμε και να βγουμε εξω να δουμε και πως ειναι το καμακι και να κατεβουμε απο τα καλαμια μας Η να συνεχισουμε να την πεφτουμε online με την πιθανοτητα μηπως βγαλουμε καμια κοπελα? Και πιστευω και σε ολα τα μεσα το ιδιο πραγμα γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτο στο fb έχουμε μονο τους πραγματικούς φίλους μας, όπου μας αρέσει να βλέπουμε τι κάνουν, που είναι και χαιρόμαστε για αυτούς. Εγω απο την άλλη το λατρεύω το fb, γιατι είναι ενα τέλειο εργαλείο να μάθεις τον χαρακτήρα του άλλου!

• Like 2
Δημοσ.

Τι παει να πει " η κατασταση εχει ξεφυγει"; Δηλαδη ο αλλος με τις 20 φωτογραφιες θα πρεπει να παρει αδεια απο σενα για να τις ποσταρει;

• Like 4
Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Ανοιγω αυτο το θεμα για το Facebook και το twitter επειδη η κατασταση πιστευω εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο. Εχω ενα "facebook" και δεν ξερω και εγω ποσες φορες εχω αποφασισει να το κλεισω. Και αλλες τοσες να κανω πισω. Ειναι ωραιο απο τη μια αλλα πολυ σπαστικο απο την αλλη. Ειναι ο τροπος που το χρησιμοποιεις. Απο την αλλη εχω συχαθει να διαβαζω τις προσωπικες στιγμες των αλλων. Οπως check in , την ιστορια της ζωης τους , και να μου ανεβαζουνε 20 φωτογραφιες την ημερα. Ηθελα να ξερα αλλη δουλεια δεν εχουνε να κανουνε? Να πω να παω σε ενα μερος να ανεβασω προσωπικες στιγμες απο διακοπες με φιλους-φιλες ναι και να το δουνε δικα μου ατομα. Μια ωραια στιγμη να την μοιραστω με αλλους ναι. Το να ανεβασω χαζες φωτογραφιες ομως ποιος ο λογος? Η να εχω 5.000 φιλους και απο αυτους να ξερω τους 200 και απο κοντα να μιλαω με τους 5. Και αν ρωτας την αλλη γιατι εχεις 5.000 φιλους σου λεει ειμαι famous. famous stokous on the roocks εισαι βασικα αλλα τεσπα. Μηπως πρεπει να το κλεισουμε και να βγουμε εξω να δουμε και πως ειναι το καμακι και να κατεβουμε απο τα καλαμια μας Η να συνεχισουμε να την πεφτουμε online με την πιθανοτητα μηπως βγαλουμε καμια κοπελα? Και πιστευω και σε ολα τα μεσα το ιδιο πραγμα γινεται.

Zuckerberg εσυ;

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί δεν διαγραφεις όσους δεν ενοχλούν ?

εγω ετσι κανω. κατι μερες ας πουμε δαιμονιζομαι με κατι, πιανω το wall και οποιος εχει ανεβαζει μαλακια τρωει κατευθειαν unfriend  :D

• Like 2
Δημοσ.

Τι παει να πει " η κατασταση εχει ξεφυγει"; Δηλαδη ο αλλος με τις 20 φωτογραφιες θα πρεπει να παρει αδεια απο σενα για να τις ποσταρει;

Δηλαδη το θεωρεις φυσιολογικο. Εμενα και να ανεβασει και 20-50-100 παλι την ιδια γνωμη θα εγω για εκεινον-η. Το καλαμι καβαλημενο.

Γιατί δεν διαγραφεις όσους δεν ενοχλούν ?

Πιστεψε με θα χασω το μετρημα :P Απλα το fb εχει και ενδιαφεροντα groupakia. που μου αρεσουν και βαριεμαι να μπαινω στα site και τα τα checκ συνεχεια.

Δημοσ.

ε αν έχεις πολλούς καβαλημένους δεν φταίνε αυτοί αλλά εσύ που τους έχεις.

Εννοειται οτι φταιω. Αλλα αν το βρω στο δρομο τον εχω ικανο-η να μου πει. Αααααααααααα γιατι με εσβησες? Και τι να απαντησω βαρεθηκα να διαβαζω τις αναρτησεις σου και τις φωτογραφιες σου? Σε ατομα που δεν τα ξερα και τοσο καλα δηλαδη λεγαμε απλα γεια το εκανα. Αλλα σε δικα μου ατομα λιγο δυσκολακι. Η αλλη με ειχε κραξει επειδη την ειχα σβησει για ενα προσωπικο μου λογο. Σκεψου ηταν καπως σοβαρος. Τωρα αν βρω κανεναν και τον σβησω να δω τι θα μου πει. Αλλα λες και η ζωη ειναι το facebook. Εκει θελω να καταληξω.

Δημοσ.

ε αν έχεις πολλούς καβαλημένους δεν φταίνε αυτοί αλλά εσύ που τους έχεις.

So true.

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι..... :)

Διέγραψε το ή κράτα 20-30 άτομα και end of story.

A και btw  χέστηκες για το τι θα σου πει ο άλλος για το facebook.

http://www.newsbomb.gr/technologia/story/336389/to-facebook-prokalei-katathlipsi-kai-hamili-aytoektimisi

• Like 1
Δημοσ.

Σκεψου να δεις μια μετρια κοπελα δεν θα μπορεις να της μιλησεις επειδη θα εχει 200 like απο selfie photo και θα εχει τη μυτη και τα standart της ψηλα. Αντε βγαλε ακρη μετα.

Δημοσ.

Εγώ πλέον μπαίνω στο face μόνο για να δω καμιά είδηση από τις σελίδες που ακολουθώ και για να βγάλω καμιά φορά τα εσώψυχα μου για κάτι που με πειράζει η για να γράψω κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πλέον πολύ σπανιότερα από παλιά. Δεν γουστάρω να ανεβάζω την ζωή μου εκεί , να κάνω check in και να περιμένω να μου κάνουν Like. Αν μου αρέσει κάτι , αν πάω σε μια παραλία η για φαγητό το κρατάω για τον εαυτό μου. Γιατί να το ανεβάσω στο face? Για να χαρώ από τα Like και τα σχόλια? Η κουμπάρα μου πχ καθε μερα κανει check in στο σπιτι , στη δουλειά και γενικότερα όπου πάει και πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί.Μια άλλη φίλη όλο κάτι στατους τρώω καρπούζι , πίνω καφέ κλπ. Έλλειψη αυτοεκτίμησης? Ποιος ξέρει?

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά ήμαρτον που θα κάτσεις να εξηγήσεις γιατί διέγραψες κάποιον; τι θα σε κάνουν ντα;

Πες οτι το σβησιμο δεν ειναι προβλημα δεν θα δωσεις αναφορα. Το οτι οι περισσοτερες την εχουνε δει Dives που το πας?

Εγώ πλέον μπαίνω στο face μόνο για να δω καμιά είδηση από τις σελίδες που ακολουθώ και για να βγάλω καμιά φορά τα εσώψυχα μου για κάτι που με πειράζει η για να γράψω κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πλέον πολύ σπανιότερα από παλιά. Δεν γουστάρω να ανεβάζω την ζωή μου εκεί , να κάνω check in και να περιμένω να μου κάνουν Like. Αν μου αρέσει κάτι , αν πάω σε μια παραλία η για φαγητό το κρατάω για τον εαυτό μου. Γιατί να το ανεβάσω στο face? Για να χαρώ από τα Like και τα σχόλια? Η κουμπάρα μου πχ καθε μερα κανει check in στο σπιτι , στη δουλειά και γενικότερα όπου πάει και πολλοί άλλοι φίλοι και γνωστοί.Μια άλλη φίλη όλο κάτι στατους τρώω καρπούζι , πίνω καφέ κλπ. Έλλειψη αυτοεκτίμησης? Ποιος ξέρει?

Συμφωνω με το παλικαρι απο εδω. Αυτο προσπαθω να εξηγισω τοση ωρα . Μεσα στο μυαλο μου ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...