Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πες οτι το σβησιμο δεν ειναι προβλημα δεν θα δωσεις αναφορα. Το οτι οι περισσοτερες την εχουνε δει Dives που το πας? Πλάκα κάνεις σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ. Πριν κανά 2μηνο μια "φίλη" πολύ όμορφη κοπέλα,έβαλε φώτο μια κοπέλα σε παραλία που δεν ήταν δική της αλλά της έμοιαζε πολύ. και της γράφω σχόλιο "γιατί δεν βάζεις δικιά σου βρε κοπέλα μου" με διέγραψε και με μπλόκαρε! εσύ τη λες αν την δω έξω να τη ζητήσω το λόγο; ούτε καν! χαχα! 2
JohnConstantine Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πλάκα κάνεις σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ. Πριν κανά 2μηνο μια "φίλη" πολύ όμορφη κοπέλα,έβαλε φώτο μια κοπέλα σε παραλία που δεν ήταν δική της αλλά της έμοιαζε πολύ. και της γράφω σχόλιο "γιατί δεν βάζεις δικιά σου βρε κοπέλα μου" με διέγραψε και με μπλόκαρε! εσύ τη λες αν την δω έξω να τη ζητήσω το λόγο; ούτε καν! χαχα! Στα λογια μου ερχεσαι. Παρεξηγηθηκε επειδη δεν της αρεσε ενα ωραιο κοπλιμεντο. Αν ειναι δυνατον δηλαδη τι ηθελε να της πεις σαν βασιλισα εισαι εδω ερχομαι να σε παρω βολτα με την porsche?
sargio01 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Βασικά κάντε στο facebook ό,τι σας αρέσει χωρίς τύψεις. Δεν γουστάρετε τις δημοσιεύσεις κάποιων ή δεν έχετε να πείτε κάτι μαζί τους, ρυθμίστε το απόρριτο έτσι ώστε να μην παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων ή διαγράψτε τους άφοβα! Τί πάει να πεί φοβάστε μη σας κράξουν, αφού θα είναι διεγραμμένοι οπότε κλάιν. Δεν σας αρέσει που ο άλλος ανεβάζει χίλιες φωτο/sec, προσπερνάτε τες συνεχίζοντας το scroll... Υ.Γ. Και στο δρόμο να συναντήσετε κάποιον διεγραμμένο και να κράξει, μη δώσετε σημασία και συνεχίστε σαν να μην συναντήσατε κανένα. Εκτός κι αν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για το τι κάνετε και τι δεν κάνετε......... χμμμμ μάλιστα 2
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όλα εξαρτώνται από τη χρήση που κάνουμε. Για μένα, και φαντάζομαι για τους περισσότερους επαγγελματίες, είναι το απόλυτα καλύτερο μέσο για δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν δικτύωση και στοχευμένη διαφήμιση. Αυτά τα δύο κόστιζαν χιλιάρικα κάθε μήνα πριν την εποχή του fb για όποιον ασχολείται ουσιαστικά με προώθηση και marketing και αναλύει τα κανάλια προσέλευσης. Στη δική μου δουλειά, το 60% της προσέλευσης προέρχεται από το facebook και της ιστοσελίδας μου που διαφημίζω μέσα από αυτό. Φυλλάδια και επαγγελματικοί κατάλογοι δεν κάνουν πια τίποτα, καθώς η προσέλευση από αυτά δεν ξεπερνά το 3%. Sent from my GT-I9070 using Insomnia
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 εσύ όμως μιλάς για ένα επαγγελματικό και πιο απρόσωπο προφίλ,όχι τόσο παρείστικο ας πούμε.
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 <p>εσύ όμως μιλάς για ένα επαγγελματικό και πιο απρόσωπο προφίλ,όχι τόσο παρείστικο ας πούμε.</p> Οχι απαραίτητα. Το χρησιμοποιώ και για τα δύο και το διαχειρίζομαι μόνο εγώ. Το καθαρά επαγγελματικό δεν αρέσει πάντα, όπως δεν αρέσει και σε μένα. Απλά είμαι προσεκτικός στο τι γράφω ή ανεβάζω. Sent from my GT-I9070 using Insomnia 1
defacer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια. Ανοιγω αυτο το θεμα για το Facebook και το twitter επειδη η κατασταση πιστευω εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο δε συμφωνεί με τη δική μου άποψη για το πώς θα έπρεπε να είναι ο κόσμος. FTFY. Το fb και τα υπολοιπα κοινωνικα δικτυα ειναι απλα ο καθρεφτης της κοινωνιας . Σαφώς, και μάλιστα όπως και η κοινωνία έχει και τις σχετικές κουλτούρες και υποκουλτούρες. Χαζεύεις λίγο το ελληνικό tweetsphere και σου δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι γεμάτο αποκλειστικά από accounts που ποστάρουν one-liner εξυπνάδες, επειδή αυτά είναι τα accounts με χιλιάδες followers. Εγώ το βρίσκω χάσιμο χρόνου και δεν κάνω follow ούτε ένα τέτοιο, ούτε γι' αστείο. Αλλά αν όντως τα έκανα follow επειδή έχουν profile picture με boobs σε πρώτο πλάνο δε θα έφταιγε ούτε το twitter ούτε η κοινωνία που το feed μου θα ήταν γεμάτο μαλακίες. Εννοειται οτι φταιω. Αλλα αν το βρω στο δρομο τον εχω ικανο-η να μου πει. Αααααααααααα γιατι με εσβησες? Και τι να απαντησω βαρεθηκα να διαβαζω τις αναρτησεις σου και τις φωτογραφιες σου? Σε ατομα που δεν τα ξερα και τοσο καλα δηλαδη λεγαμε απλα γεια το εκανα. Αλλα σε δικα μου ατομα λιγο δυσκολακι. Η αλλη με ειχε κραξει επειδη την ειχα σβησει για ενα προσωπικο μου λογο. Σκεψου ηταν καπως σοβαρος. Τωρα αν βρω κανεναν και τον σβησω να δω τι θα μου πει. Αλλα λες και η ζωη ειναι το facebook. Εκει θελω να καταληξω. Και δε λες κι ευχαριστώ; Παλιότερα αντί να κάνεις κλικ unfriend (gasp!) του έκοβες του άλλου την καλημέρα κανονικά. Εκεί να δεις δυσκολίες "γιατί το έκανες". Σκεψου να δεις μια μετρια κοπελα δεν θα μπορεις να της μιλησεις επειδη θα εχει 200 like απο selfie photo και θα εχει τη μυτη και τα standart της ψηλα. Αντε βγαλε ακρη μετα. Πες οτι το σβησιμο δεν ειναι προβλημα δεν θα δωσεις αναφορα. Το οτι οι περισσοτερες την εχουνε δει Dives που το πας? Το πάω στα τέτοια μου γιατί δε μ' ενδιαφέρει να ασχολούμαι με κάποιον που την έχει δει αν αυτό το χαρακτηριστικό είναι που καθορίζει πρώτιστα τη συμπεριφορά του. Απο κει και πέρα για το αν ο άλλος την έχει δει ή όχι, πόσο καβάλησε το καλάμι και ποιά ήταν η αφορμή δε σου πέφτει λόγος. Όταν συναντάς κάποιον που είναι μαλάκας σε απασχολεί το πώς και το γιατί; Όχι, απλά βάζεις Χ. Η μόνη διαφορά που βλέπω με τις ντίβες είναι ότι σε αντίθεση με τον μαλάκα αυτές θέλεις να τις πηδήξεις, στην οποία περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι στις ντίβες αλλά στο ότι εσύ θέλεις και να σου κάτσουν οι συγκεκριμένες και μάλιστα χωρίς πολλά πολλά. Και γω θέλω να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης δώρο αλλά not going to happen. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Και εγώ αρκετά σχόλια , check in , δημοσιοποίηση προσωπικης ζωής τα προσπερνάω. Για κάποια χαίρομαι σε επίπεδο φιλίας αλλά δεν γουστάρω ρε παιδί μου. Πέρα από τα δικά μου εσώψυχα προσθέτω το σχόλιο μου σε κάποιες ειδήσεις στις οποίες βλέπω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Για παράδειγμα προχτές απεβίωσε ένας πολιτικός από το υπουργείο οικονομικών αν θυμάμαι. Το τι είδα μέσα στα σχόλια δεν περιγράφεται. Εκεί δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τον κάθε μαλάκα (γιατί περί μαλάκα πρόκειται) που βρίζει τον άνθρωπο που πέθανε απλά για να νομίζει ότι επαναστατεί με αυτόν τον τρόπο όταν δεν έχει καταφέρει ακόμα να σώσει την δική του ψυχή. Για να μην πω για τους πικραμένους που σχολιάζουν σε κάτι δημοσιεύματα πχ ο Κωστόπουλος στην μύκονο με νέο αμόρε και γράφει ο άλλος " τι μας νοίαζει" η στα αρχ...μας Γενικά το facebook έχει καταντήσει μια αηδία η οποία αποπροσανατολίζει τον κόσμο και τον κάνει να ξεχνάει τι έχει πραγματικά σημασία. 1
iodna2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μην τις βλέπεις σαν ντίβες,δες τες σαν θύματα και όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Στα λογια μου ερχεσαι. Παρεξηγηθηκε επειδη δεν της αρεσε ενα ωραιο κοπλιμεντο. Αν ειναι δυνατον δηλαδη τι ηθελε να της πεις σαν βασιλισα εισαι εδω ερχομαι να σε παρω βολτα με την porsche? Δεν ήταν ακριβώς κοπλιμέντο, ψιλοκράξιμο ήταν...
defacer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εκεί δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τον κάθε μαλάκα (γιατί περί μαλάκα πρόκειται) που βρίζει τον άνθρωπο που πέθανε απλά για να νομίζει ότι επαναστατεί με αυτόν τον τρόπο όταν δεν έχει καταφέρει ακόμα να σώσει την δική του ψυχή. You are using the internet wrong. Αν σχολίαζα τον κάθε μαλάκα που διαβάζω θα έπρεπε να μη κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου και πάλι δε θα προλάβαινα. Για να μην πω για τους πικραμένους που σχολιάζουν σε κάτι δημοσιεύματα πχ ο Κωστόπουλος στην μύκονο με νέο αμόρε και γράφει ο άλλος " τι μας νοίαζει" η στα αρχ...μας Υπάρχουν και άλλοι όμως που σχολιάζουν στα forum τα σχόλια των πικραμένων στο fb. Think about it. Γενικά το facebook έχει καταντήσει μια αηδία η οποία αποπροσανατολίζει τον κόσμο και τον κάνει να ξεχνάει τι έχει πραγματικά σημασία. Φαντάζομαι το ίδιο θα έλεγαν και για την τηλεόραση όταν βγήκε στην αγορά. Και για άπειρα άλλα πράγματα. Το "πρόβλημα" δεν είναι στο οτιδήποτε, είναι στο πώς το χρησιμοποιεί ο καθένας. Και γι' αυτό το τελευταίο δε θα μας ζητήσει και την άδεια πριν το κάνει. 2
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σκεψου να δεις μια μετρια κοπελα δεν θα μπορεις να της μιλησεις επειδη θα εχει 200 like απο selfie photo και θα εχει τη μυτη και τα standart της ψηλα. Αντε βγαλε ακρη μετα.Γελάω λίγο με αυτή τη λογική!Να φανταστώ πως είναι η ίδια με αυτήν που λέει πως άντρες δεν υπάρχουν πια. Με αποτέλεσμα να στρογγυλοκάθονται και τα δύο μέρη βολικά στην ηττοπάθειά τους, να γεμίζουν τα μαγαζιά με παρέες μπακουριων ένθεν κακείθεν και να γκρινιάζουν για το πότε θα βρουν έναν/μια που να τους καταλαβαίνει. Νομίζω πως το πρόβλημα δεν είναι εκείνης που ανεβάζει 9^ν φωτογραφίες, ούτε τα τσουνάμια λάικ που ενδεχομένως θα παίρνει. Το πρόβλημα είναι δικό σου, που ενώ εξακολουθεί να σε ενοχλεί μια κατάσταση δεν κάνεις κάτι γι αυτό. Πχ1 να τη διαγράψεις. Πχ2 να μην ασχολείσαι Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Από τη μικρή μου εμπειρία, γνωρίζω πως η ανταπόκριση στο "φλερτ" δεν είναι αλληλένδετη των λάικ που απολαμβάνει σε κάθε της Πούλιτζερικη φωτογραφία, αλλά του τρόπου προσέγγισης και του κατα πόσο ενδιαφέρον άνθρωπο σε βρίσκει ο απέναντι ΕΚΕΊΝΗ τη δεδομένη στιγμή. εντελώς φιλικά.
Backpacker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όπως και στην πραγματική σας ζωή δεν θα βγείτε για καφέ ούτε θα ανοίξετε συζήτηση με κάποιον που δεν γουστάρετε ή δεν ταιριάζετε έτσι και στο fb έχεις την δυνατότητα (πολύ πιο εύκολα και από την προσωπική ζωή) να μην έχει την παραμική συναστροφή μαζί του... Ανεβάζει κάποια φωτογραφίες συνέχεια με το τι τρώει και τι χέζει? Την κάνεις ένα unfollow (ούτε καν unfriend αν δεν θέλεις κιολας να δυσαρεστηθεί) και δεν ξαναβλέπεις ποτέ τίποτα από αυτήν. Όπως και στην πραγματική σου ζωή έτσι και στο φουμπού φιλτράρεις και ξεσκαρτάρεις αυτά που σε ενδιαφέρουν από αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν...simple as that... ΥΓ Και αυτά στα γράφει κάποιος που το έχει σβήσει λόγω ότι μου ζήτησαν ταυτότητα για να επαληθεύσουν αν χρησιμοποιούσα πραγματικό όνομα. ΥΓ To τουίτερ είναι τελείως άλλη φάση από το φουμπού μην το βάζεις μέσα...το φουμπού είναι περισσότερο προβολή και νταραβέρι.(είτε φιλικό είτε ερωτικό).Το τουίτερ είναι περισσότερο ενημέρωση και άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα