haris_216 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αν και μέχρι τώρα στην κίνησή μου στο εθνικό δίκτυο δεν είχα μπει ποτέ στο τριπάκι να παρακάμψω διόδια (ήταν βατά; δεν το είχα σκεφτεί; δεν είχαν φτάσει να είναι πιο πολλά απ' τα βενζινάδικα; ) τελικά ήρθε η ώρα να το εξετάσω. Αν και έχω δει να υπάρχουν σχετικές οδηγίες για gps (με τη μορφή αρχείων για φόρτωμα) δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ χρησιμοποιώντας το για να πάω πχ στην Κόρινθο. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος που να ξέρει κάποια παράκαμψη (σε απλά ελληνικά) ή να με κατευθύνει σε κάποιο link, θα με εξυπηρετούσε πολύ.
Anubis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Mια τυχαια αναζητηση(δεν ξερω αν σε βοηθαει) \ http://parakampseis.blogspot.gr/
Mau-Maus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 δεν αξιζει , ειναι κωλοδρομος γεματος στροφες και αυτα που θα γλυτωσεις απο τα διοδια θα τα δωσεις στην βενζινη ! εγω που κανω συχνα το αθηνων - κορινθου , προτιμω να δινω τα 3.90 που αγγιζουν τα ορια της ληστειας , παρα να πηγαινω απο την παλια .. 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Συμφωνω, δεν συμφερει καθόλου. Αν παρολα αυτα εισαι μαζοχα και θελεις να το κανεις, στα πρωτα διοδια της Μανδρας πιασε τερμα δεξια (θα δεις και μια ταμπελα να λέει "Νεα Πέραμος χωρις διοδια"). 1
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 δεν αξιζει , ειναι κωλοδρομος γεματος στροφες και αυτα που θα γλυτωσεις απο τα διοδια θα τα δωσεις στην βενζινη ! εγω που κανω συχνα το αθηνων - κορινθου , προτιμω να δινω τα 3.90 που αγγιζουν τα ορια της ληστειας , παρα να πηγαινω απο την παλια .. Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις και τα σχόλιά σας. Μάλλον θα την δοκιμάσω την εκδοχή για να δω τί παίζει. Αναφορικά με το δίλημμα κόστος διοδίων vs βενζίνης να πω ότι ακόμα και αν είναι να μην γλυτώσω τίποτα χίλιες φορές να μου τα φάει ο βενζινάς μου παρά τα λαμόγια (το θέμα σχετικά τους αυτοκινητοδρόμους, τις αναθέσεις, τα διόδια του στυλ "πρώτα εισπράτω και μετά κατασκευάζω", κλπ έχει συζητηθεί πολλάκις και όλα συνηγορούν υπέρ του προηγούμενου χαρακτηρισμού). Πηγαίνοντας για Ισθμό που πρέπει να βγω για "προσπεράσω" τα νέα διόδια; 1
Cossutius. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 H μονη λύση για να γλιτώσει κάνεις τα διόδια στη Κορίνθου Πατρών ειναι να πάει με οδοστρωτήρα και να τα γκρεμίσει. Τα πιο παράνομα διόδια που κατάφεραν να νομιμοποιήσουν. 4
*Kezar* Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μηχανη και πιστολιασμα σε ολα τα διοδια εκτος αττικης οδου. πισω απο e pass. και τελος.
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μηχανη και πιστολιασμα σε ολα τα διοδια εκτος αττικης οδου. πισω απο e pass. και τελος. Ο τελευταίος που πήγε να μου το κάνει αυτο (πήγε να χωθεί απο δεξιά για την ακρίβεια) πριν δυο χρόνια πρεπει να πληρώνει ακόμα το bonus malus στην ασφάλεια του απο το φτερό τη ζάντα τον προφυλακτηρα και το καπω που μου άλλαξε...Και όταν αλλάζει ο καιρός πιθανώς να του πονάει το δεξί γόνατο... Δε μου ξανάέτυχε άλλος Πάντως χάρη όντως ο δρόμος απο κάτω είναι σε τραγική κατάσταση αλλα και εγω όταν δε βιαζομαι κ δεν ειμαι κουρασμενοσ τον χρησιμοποιώ...
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και είναι όπως τα λέτε. Αλλά αν κανείς δεν βιάζεται και θέλει να οδηγήσει (και δεν εννοώ ως οδήγηση τα 180 στον αυτοκινητόδρομο με μόνη συμμετοχή του οδηγού το πάτημα του γκαζιού) έχει ενδιαφέρον. Στα μείον του βέβαια τα συνεχή περάσματα μέσα από κατοικημένες περιοχές και το γεγονός ότι τίποτα δεν σε προστατεύει από τις ταρζανιές των γκαζάκιδων της περιοχής.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Συν οτι αμα εχεις καμια νταλικα μπροστα σου, ισως να κανεις πολλα χιλιομετρα μεχρι να καταφερεις να την προσπερασεις και θα πηγαινεις σαν την κοτα.
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Συν οτι αμα εχεις καμια νταλικα μπροστα σου, ισως να κανεις πολλα χιλιομετρα μεχρι να καταφερεις να την προσπερασεις και θα πηγαινεις σαν την κοτα. Ή θα έχεις χρόνο να θαυμάζεις τα δαντελωτά ακρογιάλια!!! Δεύτερη όψη του ίδιου νομίσματος 1
Cossutius. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Συν οτι αμα εχεις καμια νταλικα μπροστα σου, ισως να κανεις πολλα χιλιομετρα μεχρι να καταφερεις να την προσπερασεις και θα πηγαινεις σαν την κοτα. Που να δεις τι θα πάθεις αν οδηγάς βράδυ, βρέχει και την έχεις απο πίσω σου!!! Αναμα προβολέων, κορναρίσματα και εσύ να προσέυχεσε να μη περάσει απο πάνω ή να βρεις σημείο να χωθείς για να σε προσπεράσει και να γλιτώσεις από τον κέρβερο. 1
fozis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πανακριβα τα διοδια Στο link παρακατω υπάρχουν τα διοδια και το κοστος για Αθηνα Κόρινθο και το κοστος των καυσίμων Site: Διοδια - κοστος καυσιμων - Αθηνα Κόρινθος Δυστυχως δεν υτπαρχουν παρακάμψεις
ParhsG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=43384&start=660#p3015065 Εδω έχει και τρόπους παρακαμψης. Όμως δεν αξίζει για κορινθο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα