Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εδω εγω στην παραλία το παίρνω και αν μείνει λιγο εξω και το δει ο ηλιος πετάει "Το iPhone σας εχει υπερθερμανθει.. μπλα μπλα"...

Έτσι είναι με τις ios devices... Κάπου κερδίζεις και καπου χανεις ;)

ΤS δες αν μπορεις να πάρεις καμία αδιάβροχη θήκη για κινητο που είναι σα σακουλακι κάπως και να βάλεις μέσα κλειδι κλπ. Κινητο δε θα ρισκαρα βέβαια αλλα τεσπα.

Δημοσ.

Έτσι είναι με τις ios devices... Κάπου κερδίζεις και καπου χανεις ;)

ΤS δες αν μπορεις να πάρεις καμία αδιάβροχη θήκη για κινητο που είναι σα σακουλακι κάπως και να βάλεις μέσα κλειδι κλπ. Κινητο δε θα ρισκαρα βέβαια αλλα τεσπα.

μωρε προτιμώ να με προειδοποιήσει και να μη καει, παρα να καει και να το καταλάβω μετα...  :-)

ένα νοκια καποτε το ειχα αποχαιρετήσει έτσι στη ρόδο (3-4 ώρες ξεχασμένο μεσα στο αυτοκίνητο, Αυγουστο, στον ηλιο...δεν ξανααναψε)

Δημοσ.

Skippera, oι γυρω δεν σε βλεπουν οταν την θαβεις?

Εγω το παιρνω μαζι το κινητο, αλλα δεν ειναι smartphone και δεν παιζει να θελει να το κλεψει κανενας (και να το παρει δηλαδη, πολυ που χεστηκα, μονο το νουμερο με ενδιαφερει). Τα γυαλια που παιρνω στην παραλια δεν ειναι τα καλα μου (δεν ειναι και απο πλανοδιο, αλλα επισης αμα τα χασω δεν θα με πειραξει). Απο λεφτα σιγα μην κουβαλαω ολοκληρο πορτοφολι στην παραλια, τι να το κανω? Να πληρωσω με καρτα τον καφε? Παιρνω 5-10 ευρω και τελος. Τα κλειδια ειναι το μονο θεμα που φοβαμαι καπως, αν και εχω ασφαλεια για κλοπη. Δεν τα προφυλασσω και πολυ παντως, απλα ριχνω μια ματια που και που οσο κολυμπαω. Αν φοβασαι πολυ, καντο μενταγιον που ειπαν και πιο πανω (δεν ξερω ποσο βολευει βεβαια να κολυμπας ετσι) ή πάρε ενα βαζο αντιηλιακου (σαν αυτο που βγαζει το καροτεν με την κρεμα, που ειναι στρογγυλο και βιδωνει ενα καπακι) αδειασε το και βαζε τα εκει. Ποιος να κλεψει αντιηλιακο?

• Like 2
Δημοσ.

ζορανμπ κοιταξε και τις απλες αδιαβροχες θήκες http://www.minoiki.gr/mn/product/4_1_574_2012/AKSESOYAR_GIA_i_phone__i_pad__AKSESOYAR_KINITOY_004744_8IKI_GIA_KINITO_ADIAVROXI_KREMASTI_SE_4_XROMATA.html

με εχουν βολέψει αφανταστα παλιότερα στη θάλασσα και ειναι οντως αδιαβροχες (μεχρι 1-2 μετρα το δοκίμασα). Μπαινει στην τσέπη και τέλος...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μωρε προτιμώ να με προειδοποιήσει και να μη καει, παρα να καει και να το καταλάβω μετα...  :-)

ένα νοκια καποτε το ειχα αποχαιρετήσει έτσι στη ρόδο (3-4 ώρες ξεχασμένο μεσα στο αυτοκίνητο, Αυγουστο, στον ηλιο...δεν ξανααναψε)

Ναι τρου ντατ όντως.

Παντως γενικα προσεχετε τα κινητά σας με τη ζέστη..

Ιδομενέα καλη η λύση με το μπουκαλακι καπου προσφατα το είχα δει μάλιστα στο νετ ως tip n trick φαση.

Δημοσ.

πέρσι στη Χαλκιδική καθόμασταν χύμα με ενα παλιό συνάδερφο και του φάγανε το τσαντάκι 4 γύφτοι λίγο πριν βγούμε απο τη θάλασσα, αλλά μικρό το κακό, τα παιδιά μας τα έδωσαν πίσω.

πρώτη φορά μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο.. συνήθως δεν πρόσεχα τα πράγματά μου, απλά έριχνα μια μπλούζα απο πάνω τους, αλλά δεν μου έλειπε και κάτι...

Δημοσ.

Αυτό.

Προσωπικά έχω ένα αντίγραφο του απλού κλειδιού το οποίο παίρνει το μπάνιο του μαζί μου και τα υπόλοιπα στο αυτοκίνητο.

Για κάνα καφέ μπορεί να υπάρχουν 5-10 ευρώ στην τσάντα ανάμεσα σε αντιηλιακά, περιοδικά και πετσέτες.

Πρόβλημα με το κινητό δεν έχω αφού θα μείνει στο αυτοκίνητο. Τώρα για την "ανάγκη" του να έχω το κινητό δίπλα μου στο μπάνιο και να το τσεκάρω κάθε 5λεπτο δεν θα σχολιάσω γιατί ίσως να πικράνω πολλούς.

Όταν είμασταν πιτσιρίκοι και πηγαίναμε για μπάνιο οικογενειακά τα πράγματα ήταν απλά αφού όλο και κάποιος από τους γονείς ήταν δίπλα στα πράγματα (βέβαια δεν είχαμε και τις ανησυχίες για το iphone μας τότε).

Για τη λύση "μπάνιο με φίλους" τι σόϊ παρεϊστικο μπάνιο είναι αυτό αν ο ένας είναι έξω και φυλάει τα πράγματα; Γιατί αν δεν είναι κάποιος να τα φυλάει τότε ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα (square one) σχετικά με το τι γίνεται με τα πολύτιμα αντικείμενα.

Ultimate λύση; Κατέβασμα στην παραλία με τα ελάχιστα δυνατά (κιλά και gadget)

Η αναγκη για το κινητο διπλα σου, δεν ειναι μονο για να κανεις check in.

Σκεψου ενα ασχημο σεναριο οπου καποιος δικος παθαινει κατι τον τρεχουν στο νοσοκομειο, σε παιρνουν συνεχως τηλεφωνο, εσυ το εχεις στο αμαξι σου, και επιστρεφεις και το βλεπεις μετα απο 3-4 ωρες μπανιου και ηλιοθεραπειας...

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δίκιο για την πιθανότητα (καταλαβαίνεις βέβαια κι εσύ ότι αυτό το σενάριο δεν παίζει στο μυαλό σχεδόν κανένα).

Πες μου πραγματικά από όσους ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

Και αν πραγματικά κάποιος φοβάται κάτι τέτοιο, ούτε διακοπές δεν θα πρέπει να παει (ειδικά σε νησί που σε φάση emergency δεν είναι εύκολο να επιστρέψει).

Δημοσ.

Σκεψου ενα ασχημο σεναριο οπου καποιος δικος παθαινει κατι τον τρεχουν στο νοσοκομειο, σε παιρνουν συνεχως τηλεφωνο, εσυ το εχεις στο αμαξι σου, και επιστρεφεις και το βλεπεις μετα απο 3-4 ωρες μπανιου και ηλιοθεραπειας...

εκτός τον απρόοπτων σεναρίων που όντος χρειάζεται, πιστεύω πως είναι και ψυχολογικό το να εχεις κινητό πάντα κοντά σου.. εδώ μέχρι το περίπτερο πάω και αν δεν παίρνω κινητό μαζι μου μου κακοφαίνεται...    

Δημοσ.

ναι ήθελε να σου πεί ότι άλλα κινητά δεν καίγονται έτσι εύκολα. 

Δημοσ.

Γιατί αν το δεις αμέσως τι θα καταφέρεις να κάνεις από εκεί που είσαι; Θυσία το βατραχοπέδιλο στον Ποσειδώνα; :P

Το κινητό είναι απαραίτητο μόνο στην περίπτωση που πάθεις εσύ κάτι, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας στο σημείο που βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Γιατί αν το δεις αμέσως τι θα καταφέρεις να κάνεις από εκεί που είσαι; Θυσία το βατραχοπέδιλο στον Ποσειδώνα; :P

Το κινητό είναι απαραίτητο μόνο στην περίπτωση που πάθεις εσύ κάτι, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας στο σημείο που βρίσκεσαι.

Ίσως είναι και ψυχολογικό το θέμα, εγώ ας πούμε πάντα έχω μαζί μου κινητό και επίσης πάντα το έχω ανοιχτό (αχρείαστο να 'ναι βέβαια :-) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...