Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή member title?


savaspar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θα ήθελα να αλλάξω το όνομα που χρησιμοποιώ στο forum διότι θέλω να επισυνάψω συμβόλαιο με ξένη δισκογραφική ως συνθέτης με όνομα Savas Par και με site savaspar.com και δεν θα ήθελα να φαίνεται κάπου αλλού με ένα απλό google search. Είδα στην βοήθεια ότι μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις κ να το αλλάξω, αλλά δεν βρίσκω αυτήν την επιλογή πουθενά. Θέλω να το κάνω "Mr. Par". Μήπως μπορεί κάποιος admin να με βοηθήσει; Ευχαριστώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια λεπτομέρεια SeXBOX; Εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις επί του θέματος, γιατί ποστάρεις σε αυτό, και μάλιστα κάτι το ειρωνικό; Και επίσης γιατί επισημαίνεις το thread IBTL;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη μου δίνεις σημασία πάσχω από το σύνδρομο Cri du Chat (στη Γαλλική) ή Cat Cry (στην Αγγλική) μεταφράζεται ως σύνδρομο "Κλάμα της Γάτας" και αποτελεί σπάνια γενική διαταραχή, που συνδυάζεται με νοητική υστέρηση, χαμηλό μυικό τόνο και συχνά λοιπές επιπλοκές στη γενικότερη υγεία μου. Όπως καταλαβαίνεις συνδυάζεται με σύνδρομο κατωτερότητας και σύνδρομο INBL

 

Από ότι κατάλαβες δεν πρέπει κανένας να μου δίνει σημασία και για να φανώ χρήσιμος δεν γίνεται η αλλαγή ονόματος χρήστη αλλά μόνο η διαγραφή αν το ζητήσεις.

 

Πάω να φαρμακωθώ τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα στον paredwse και θα σε σβήσει αν το ζητήσεις. Η αλλαγή ονόματος δεν γίνετε σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Δεν αλλάζουν τα ονόματα των μελών. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος είτε στο διαχειριστή (Hal9000) είτε σε κάποιον από τους γενικούς συντονιστές (με μπλε στοιχεία σε αυτή τη λίστα) ώστε να απενεργοποιηθεί οριστικά ο τρέχων λογαριασμός και να δημιουργηθεί νέος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...