calico Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γεια σας . Σκεφτομαι να αγορασω μια καλη τοστιερα . Εχω δει αυτην : http://www.skroutz.gr/s/3876263/Gruppe-AJ-5002-A.html Τι λετε αξιζει; Αν εχετε καποια προταση θα βοηθουσε
linuslost Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Για καταστημε την θες??? Τραβα παρε μια με 20 ευρω για το σπιτι και θα εισαι ενταξει... Μην ειστε θυματα και ξοδευετε ασκοπα λεφτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 παρε η μια τετοια http://www.e-shop.gr/tostiera-grill-bestron-asw113-1000w-p-HAP.207506 η για μενα καλυτερα κατι τετοιο γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει ορεξη για βαφλες http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Product=1883860 τετοια ειχα παλια και εκανα διαφορα
Backpacker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τρομερή είναι η μεγάλη που φέρνει το lidl..την είχα πάρει σε προσφορά στην προσφορά 20 ευρώ..πάρα πολύ καλή..μεγάλη για 4 τοστ..και έχει βγει σκυλί.Και 3 χρόνια απίστευτη εγγύηση...άμα χαλάσει απλά την πας πίσω με την απόδειξη και ούτε μα και μου ούτε κουβέντα. Τα λεφτά σου πίσω. 1
The_Colonel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγώ θα έπερνα την συγκεκριμένη γιατι τρελένομαι για τα τριγωνικά τόστ (ειδικά με βούτηρο στην εξωτερική επιφάνια) όχι απλά για το σχήμα αλλά ψίνοντε καλύτερα κατα την άποψη μου (ειδικά η γέμιση τους) και κάνουν μια κρούστα γυρο γύρο ..δεν χρειάζεται να τα κόψεις κόβονται μόνα τους στο καλούπι ... και έχει και επιφάνεια κανονική για απλά τόστ ή για να ψήσεις οτιδήποτε άλλο ειναι αρκετά δυνατή (1200w) και σχετικά φθηνή επίσης ειναι μεγάλη κάνει 8 τριγωνικά τόστ ενώ άλλες πιο φτηνές που κοίταξα στο skroutz κάνουν μόνο δύο... αυτό ειναι + και για την άλλη επιφάνεια που έχει γιατι σημαίνει πως έχει χώρο να ψήσεις διάφορα πχ 2 μπριζόλες... Τέλος το γεγονός ότι ειναι αποσπώμενες οι επιφάνειες σημαίνει ότι καθαρίζεις την τοστιέρα σου και πιο εύκολα..
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγώ θα έπερνα την συγκεκριμένη γιατι τρελένομαι για τα τριγωνικά τόστ (ειδικά με βούτηρο στην εξωτερική επιφάνια) όχι απλά για το σχήμα αλλά ψίνοντε καλύτερα κατα την άποψη μου (ειδικά η γέμιση τους) και κάνουν μια κρούστα γυρο γύρο .. δεν χρειάζεται να τα κόψεις κόβονται μόνα τους στο καλούπι ... και έχει και επιφάνεια κανονική για απλά τόστ ή για να ψήσεις οτιδήποτε άλλο ειναι αρκετά δυνατή (1200w) και σχετικά φθηνή επίσης ειναι μεγάλη κάνει 8 τριγωνικά τόστ ενώ άλλες πιο φτηνές που κοίταξα στο skroutz κάνουν μόνο δύο... αυτό ειναι + και για την άλλη επιφάνεια που έχει γιατι σημαίνει πως έχει χώρο να ψήσεις διάφορα πχ 2 μπριζόλες... Τέλος το γεγονός ότι ειναι αποσπώμενες οι επιφάνειες σημαίνει ότι καθαρίζεις την τοστιέρα σου και πιο εύκολα.. Αν είναι να πάρει τριγωνική φίλε μου έχει και με 10-12 ευρώ (για 2 τοστ) και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους..κλασσικές φοιτητικές...δεν θα είναι 1200 θα είναι 800watt..θα κάνει 3 λεπτά παραπάνω να φάει....σιγά τα ωά. Aν είναι να δώσεις τόσα λεφτά παίρνεις τοστιέρα/ψηστιέρα μεγάλη που ψήνει και κρέας και ψάρι. Edit Λάθος μου...τώρα είδα ότι έχει διπλή επιφάνεια...αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλά για μια τοστιέρα.
The_Colonel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν είναι να πάρει τριγωνική φίλε μου έχει και με 10-12 ευρώ (για 2 τοστ) και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους..κλασσικές φοιτητικές...δεν θα είναι 1200 θα είναι 800watt..θα κάνει 3 λεπτά παραπάνω να φάει....σιγά τα ωά. Aν είναι να δώσεις τόσα λεφτά παίρνεις τοστιέρα/ψηστιέρα μεγάλη που ψήνει και κρέας και ψάρι. Edit Λάθος μου...τώρα είδα ότι έχει διπλή επιφάνεια...αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλά για μια τοστιέρα. επίσης άλλο 8 κομμάτια άλλο 4 αν εσύ στην πείνα σου κάτσεις να περιμένεις 2 φουρνιές οκ...
mobile_32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παίζουν και κάποιες καινούργιες που έχουν κεραμικες πλάκες ψησίματος και θεωρώ απο το αλουμίνιο ότι ειναι καλύτερες
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω ότι οι υπόλοιπες εχουν αλουμίνιο. Χάλυβας είναι
calico Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τελικα πηρα αυτην : http://www.skroutz.gr/s/2613068/Tristar-GR-2846.html 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά, απορία (δεν τρολάρω). Οι Θεσσαλονικείς πως τα λέτε τα τοστ? (τα τετράγωνα τα κλασσικά). Τόστ και αυτά?
Backpacker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τοστ λέμε οτιδήποτε μπαίνει σε τοστιέρα δεν πα να είναι και εξάγωνο...σάντουιτς λέμε αυτά οποία δεν έχουν μπει σε τοστιέρα..simple as that... 7
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τοστ λέμε οτιδήποτε μπαίνει σε τοστιέρα δεν πα να είναι και εξάγωνο...σάντουιτς λέμε αυτά οποία δεν έχουν μπει σε τοστιέρα..simple as that... Γιατί οι Αθηναίοι πως τα λένε? Μου δημιουργήθηκε μεγάλη περιέργεια τώρα που σκέφτομαι αύριο να ανοίξω νεο thread για τις διαφορετικές ονομασίες μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης (πέρα απο το γνωστό γύρος-καλαμάκι). Μετά σε λένε μικρή που είναι η Ελλάδα. Εδώ μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα! Κάτσε καλά!!! xD
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τοστ λέμε οτιδήποτε μπαίνει σε τοστιέρα δεν πα να είναι και εξάγωνο...σάντουιτς λέμε αυτά οποία δεν έχουν μπει σε τοστιέρα..simple as that... Δηλαδή όταν πας στο σαντουιτσάδικο και παίρνεις ένα εργατικό με 500 υλικά, μπέικον πατάτες τυρι καλαμακι σος αβγο ντοματα μαρουλι πικλες και δεν συμμαζεύεται, αυτό εσύ το λες τοστ;
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε φίλε αφού μπαινει σε τοστιέρα! ΟΥΓΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα