Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η στέρηση του 1 ευρώ είναι η καλύτερη λύση τι sandwich , τι τυρόπιτα. Θέλω και του χρόνου να παω σε κανα νησάκι.

Το κάνω εδώ και χρόνια συστηματικά και προτρέπω γενικά τον κόσμο να το κάνει. 1 ευρώ ειναι ένας καφές. Μη τον πιεις τον γ@...νο. Φτιάξε απ το σπίτι και απήλαυσε διακοπές το καλοκαίρι σαν άνθρωπος ή πάρε το γκατζετ που γουστάρεις χωρίς να πονέσει η τσέπη σου.

Ναι 300 ευρώ δεν ειναι σπουδαίο ποσό (τοσα περιπου βγαινουν διοτι πολλές φορές ξεχνάω να βάλω και άλλες βάζω 2ευρω :P ) αλλά είναι κάτι. Για άλλους αποτελεί σχεδόν 1 μήνα ταμείου ανεργείας :-)

• Like 1
Δημοσ.

Στο γραφείο. Διαβάζοντας ινσόμνια ζηλεύοντας ποστ στο ΦΒ που πάνε στην θάλασσα και μου γενούν την απορία Που στο διάολο τα βρίσκουν τα $$ όντας άνεργοι. 

Δεν έχει διακοπές φέτος μάγκες. θα έρθουν οι γονείς για Χριστούγεννα. 

Στα @@ σ πζηλέ! Εγώ αν δεν έβρισκα φτηνό εισιτήριο δεν θα πατούσα :P Έχω να κάνω μπάνιο απο το 2012 φαντάσου.

• Like 1
Δημοσ.

κατεβηκα Δευτερα Πορο να αφησω τους δικους μου για παραθερηση ...καλα ηταν..αλλα..γυρισα πισω αυθημερον :) Ξανα παλι οταν παω να τους παρω πισω....

Που στον Πορο ?

Στο ασκελι. Εσείς?

Μια χαρα εισαι. Πέτρα η άμμος η παραλία?

Εδω έχει πέτρα και δεν μπορω να μπω :P

Λίγη πετρα και μετά άμμος.

Δημοσ.

Στο ασκελι. Εσείς?

Νεωριο οι δικοι μου...το ασκελι με εκνευριζει..εχει γινει πολυ κοσμοπολιτικο και τρεχουν ολοι εκει...ενω εχει και αλλα καλα σημεια το νησι :)

Δημοσ.

Απο 1 Σεπτέμβρη για μενα κομμένο το sandwich ,θα την βγαζω με τυρόπιτα. Αν και έχω μαζέψει λεφτά για διακοπές 3 εβδομάδων χωρίς να μου λείψει τίποτα αλλά η τσέπη έχει καβούρια.

Βετερανε η καλυτερη θαλασσα ειναι και δεν λερωνεσε με την αμμο.

Εδω σε κατι σημεια μιλάμε για κοτρονες μεγαλυτερες απο ανθρωπο. Εκοψα και ενα δάκτυλο σήμερα. Πάω να μπω πέφτω απο ενα κύμα (μπαίνω ξυπόλητος και είμαι τύπος του μπενωωωω και οχι του τωρα μπαίνω :P) η μισή θαλασσα στο δεξί αφτί μπείκε ,2 ωρες έκανε να ξεβουλοσει .

Αυτό ηταν το τελευταίο mb Internet μου :( wtf οτι mb μονάδες sms ειναι του reload (watch up) τελειώνουν πάνω στην μέρα

Ασ ελπίζω αύριο ο γείτονας να κάνει την δωρεά του wifi του

Δημοσ.

Πάω και έρχομαι αυτο το καλοκαίρι. Ιούνιο Ρέθυμνο μια βδομάδα   Έχω πάει και 2 2μερα πόρτο ράφτη μια βδομαδα Ναύπλιο και προβλέπεται άλλη μια βδομάδα Ναύπλιο σε λίγες μέρες. Τώρα σπίτι Αθήνα μόνος .Μου αδειάσανε την γωνιά !! 

Δημοσ.

Στο γραφείο. Διαβάζοντας ινσόμνια ζηλεύοντας ποστ στο ΦΒ που πάνε στην θάλασσα και μου γενούν την απορία Που στο διάολο τα βρίσκουν τα $$ όντας άνεργοι. 

Ξεχασες να πεις πως ανεβαζουν τις φωτογραφιες και απο iphone...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φετος δεν εχει διακοπες. Καλοκαιρινες τουλαχιστον γιατι δεν παιζει αδεια αυτήν την περιοδο. 14 με 18 μονο θα ειμαι εκτος διπλα στον Ωρωπό. Τιποτα ιδιαιτερο αλλα απο το ολοτελα...

Δημοσ.

Νεωριο οι δικοι μου...το ασκελι με εκνευριζει..εχει γινει πολυ κοσμοπολιτικο και τρεχουν ολοι εκει...ενω εχει και αλλα καλα σημεια το νησι :)

Έχεις δίκιο.

Απο 1 Σεπτέμβρη για μενα κομμένο το sandwich ,θα την βγαζω με τυρόπιτα. Αν και έχω μαζέψει λεφτά για διακοπές 3 εβδομάδων χωρίς να μου λείψει τίποτα αλλά η τσέπη έχει καβούρια.

Βετερανε η καλυτερη θαλασσα ειναι και δεν λερωνεσε με την αμμο.

Εδω σε κατι σημεια μιλάμε για κοτρονες μεγαλυτερες απο ανθρωπο. Εκοψα και ενα δάκτυλο σήμερα. Πάω να μπω πέφτω απο ενα κύμα (μπαίνω ξυπόλητος και είμαι τύπος του μπενωωωω και οχι του τωρα μπαίνω :P) η μισή θαλασσα στο δεξί αφτί μπείκε ,2 ωρες έκανε να ξεβουλοσει .

Αυτό ηταν το τελευταίο mb Internet μου :( wtf οτι mb μονάδες sms ειναι του reload (watch up) τελειώνουν πάνω στην μέρα

Ασ ελπίζω αύριο ο γείτονας να κάνει την δωρεά του wifi του

χαχαχαχαχαχαχ
Δημοσ.

Όνομα του καλοκαιρινού Project. Βενζίνη+σουβλάκια+Freddo. Βενζίνη με την κάρτα, να γεμίζουμε και πόντους και τα υπόλοιπα σε σουβλάκια και φρέντο. Και όπου μας βγάλει. Σπίτι στον Ωρωπό, σπίτι στην κατερίνη, σπίτι στο χωριό στην Ήπειρο, σπίτι στη Ναύπακτο, με ενδιάμεσες βόλτες σε κανένα πιο εξωτικό προορισμό για μονοήμερα, πχ, Λευκάδα ή Σίβωτα και τέτοια. Κάτι θα βρούμε

Δημοσ.

Στα @@ σ πζηλέ! Εγώ αν δεν έβρισκα φτηνό εισιτήριο δεν θα πατούσα :P Έχω να κάνω μπάνιο απο το 2012 φαντάσου.

Καλό είναι να πλένεσαι τακτικότερα :P

Δημοσ.

Όνομα του καλοκαιρινού Project. Βενζίνη+σουβλάκια+Freddo. Βενζίνη με την κάρτα, να γεμίζουμε και πόντους και τα υπόλοιπα σε σουβλάκια και φρέντο. Και όπου μας βγάλει. Σπίτι στον Ωρωπό, σπίτι στην κατερίνη, σπίτι στο χωριό στην Ήπειρο, σπίτι στη Ναύπακτο, με ενδιάμεσες βόλτες σε κανένα πιο εξωτικό προορισμό για μονοήμερα, πχ, Λευκάδα ή Σίβωτα και τέτοια. Κάτι θα βρούμε

Σε έχει σκίσει το χαράτσι ε?? :P :P

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...