nikos134 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε οικονομικό τρόπο αποστολής δέματος εντός Ελλάδας?Πρόκειται για ένα κλιματιστικό που πιστεύω ότι έχει βάρος 40 κιλά. Οι πιθανοί τρόποι αποστολής που σκέφτηκα είναι:1) κτελ2) τρένο3) μεταφορική/φορτωτική ο τρόπος χρέωσης γίνεται σε όγκο η κιλά?τι συμφέρει περισσότερο?και καμιά προσωπική εμπειρία θα βοηθούσε η άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη... edit: *απο θεσσαλονικη Λαμια
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 σε συνδυασμο και των 2 γινεται! τωρα για το ποια ειναι η καλυτερη επιλογη δεν ξερω
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το πιο ασφαλές και αυτό που θα προτιμούσα είναι η φορτωτική.. Αν ο προορισμός συνδέεται άμεσα με σένα πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα. τότε και το Κτελ καλό είναι. Η εντύπωση μου έιναι ότι η μεταφορική είναι πιο φτηνή. EDIT τώρα είδα τον προορισμό. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ σε καμμιά μεταφορική και στο κτελ; Σε 5 λεπτά θα χεις βγάλει άκρη. Το τρένο όχι.
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νομίζω το ΚΤΕΛ θα είναι το πιο οικονομικό γιατί πρέπει να έχει ενιαία χρέωση και όχι με κιλά (δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δε θυμάμαι να ζυγίζουν δέματα που έχω στείλει)
Joshua21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νομίζω το ΚΤΕΛ θα είναι το πιο οικονομικό γιατί πρέπει να έχει ενιαία χρέωση και όχι με κιλά (δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δε θυμάμαι να ζυγίζουν δέματα που έχω στείλει) Σίγουρα 100% τα ζυγίζουν. Το κόστος αποστολής του δέματος, είναι ανάλογο του βάρους, των διαστάσεων και της συσκευασίας. πηγή: http://www.ktel-thes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=105&lang=el Προσωπικά πιστεύω πως η μεταφορική είναι μακράν φτηνότερη για αυτό που θέλει ο ts. 1
somebody:) Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νομίζω το ΚΤΕΛ θα είναι το πιο οικονομικό γιατί πρέπει να έχει ενιαία χρέωση και όχι με κιλά (δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δε θυμάμαι να ζυγίζουν δέματα που έχω στείλει) εγω παντως στο κτελ ναυπλιου ακουσα την ταμια να ρωτα εναν κυριο ποσα κιλα ειναι το δεμα που ηθελε να στειλει.ενταξει δε το ζυγισε αλλα τον ρωτησε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 στα κτελ τα μικρα δεμετα δεν τα ζυγιζουν συνηθως αλλα ζυγαρια υπαρχει για τα βαρια σιγουρα! 1
nikos134 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το πιο ασφαλές και αυτό που θα προτιμούσα είναι η φορτωτική.. Αν ο προορισμός συνδέεται άμεσα με σένα πχ Θεσσαλονίκη-Αθήνα. τότε και το Κτελ καλό είναι. Η εντύπωση μου έιναι ότι η μεταφορική είναι πιο φτηνή. EDIT τώρα είδα τον προορισμό. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ σε καμμιά μεταφορική και στο κτελ; Σε 5 λεπτά θα χεις βγάλει άκρη. Το τρένο όχι. μαλλον αυτο θα κάνω... το θεμα με το κτελ ειναι οτι θα πρεπει να το παραλαβω και απο τον σταθμο
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μαλλον αυτο θα κάνω... το θεμα με το κτελ ειναι οτι θα πρεπει να το παραλαβω και απο τον σταθμο από σταθμό Λαμίας ή Θεσσαλονίκης;
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νομίζω το ΚΤΕΛ θα είναι το πιο οικονομικό γιατί πρέπει να έχει ενιαία χρέωση και όχι με κιλά (δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δε θυμάμαι να ζυγίζουν δέματα που έχω στείλει) Σόρυ για την παραπληροφόρηση τότε, ίσως επειδή δεν έχω στείλει ποτέ κάτι ιδιαίτερα μεγάλο ή βαρύ δεν τα ζυγίζανε καν
somebody:) Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αληθεια αυτα τα παραλαμβανεις με ταυτοτητα η οποιος προλαβε τον κυριον ειδε??
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αληθεια αυτα τα παραλαμβανεις με ταυτοτητα η οποιος προλαβε τον κυριον ειδε?? Εμένα όλες τις φορές μου έχουν ζητήσει ταυτότητα. 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Για μικροδέματα προτιμάμε ΚΤΕΛ λόγω ταχύτητας και μόνο, η μεταφορά διαρκεί όσο και το ταξίδι. Ενδεικτικά για Αθήνα-Θεσσαλονίκη τα πολύ μικρά δέματα τα χρεώνουν 5-6€, τα μεγαλύτερα(μέχρι κάποιο σημείο γιατί υπάρχει όριο 7-10€. Με μεταφορική Αθήνα-Θεσσαλονίκη υπολόγισε ~3-7€ το δέμα, ανάλογα διαστάσεις/βάρος.
somebody:) Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εμένα όλες τις φορές μου έχουν ζητήσει ταυτότητα. παλι καλα! και δε τους το χα ! 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 παλι καλα! και δε τους το χα ! Ίσως αν πεις αποστολέα, δρομολόγιο και περιγράψεις κάπως το δέμα μπορεί να στο δώσουν και χωρίς ταυτότητα...αν και έχουν ένα βιβλίο που σημειώνουν τα στοιχεία του παραλήπτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα