evoracing Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εγώ θα σου έλεγα μιας και είμαστε λίγο άστατα αυτό τον καιρό κράτα τα και του χρόνου που θα έχεις με το καλό 2-3k αγόρασε μια TDM μιας και ενδιαφέρεσαι για μηχανές και εξοπλισμό και κάνε ένα roadtrip στην Ελλάδα ή αν το αντέχεις τράβα και έξω...
star12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 αγορασε το αιφον 6 και θα σου μεινουν και 50 ευρω 4
tsourakis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πήγαινε και παίξε 995€ ότι τη σεζόν 2014-2015 θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Με τα 5 ευρώ που θα σου μείνουν φάε ένα σουβλάκι και πιες μια μπύρα. 1
Par1s* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να τα δεσμεύσει έναν χρόνο για να πάρει 130 ευρώ κέρδος; Κρίμα! Σαν σοβαρή απάντηση θα έλεγα πως απ' ότι φαίνεται, δεν σου λείπει κάτι που μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα. Διαφορετικά δεν θα ρωτούσες. Οπότε κράτα τα μέχρι να νιώσεις αυτή την ανάγκη. Θα νιώθεις και σίγουρος έτσι.Είμαι κι εγώ υπέρ των ταξιδιών. Απορώ με εκείνους που τους ευχαριστεί να ξοδέψουν 200 ευρώ στην Πάολα και την κάθε Πάολα για 3 ώρες από το να φύγουν για ένα διήμερο. Ειδικά με τα αεροπορικά που έχουν φτάσει να θέλεις 40 ευρώ πάνε έλα. 1
Peleus17 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μάθε από forex trading, και όταν με το καλό μάθεις χωστα στο account και ξεκινά να βγάζεις χρήμα. Μπορείς να πληρώσεις δίδακτρα για καμία σχολή να μάθεις καμιά τέχνη η καμία καινούρια γλώσσα. Πάντα ηθελα να μάθω ιαπωνικά. Ή δώστα σε μένα, θα είναι η πιο σωστή επιλογή
lambroszekis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χρηματιστήριο... Παιξε Πειραϊκή-Πατραϊκή.... Τα λέγε ο Τζόνι από τα εγκλήματα... Sent from my iPad using Insomnia 5
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χρηματιστήριο... Παιξε Πειραϊκή-Πατραϊκή.... Τα λέγε ο Τζόνι από τα εγκλήματα... Sent from my iPad using Insomnia Σίγουρη εταιρεία και με μέλλον χαχαχαχαχα αγορασε το αιφον 6 και θα σου μεινουν και 50 ευρω τοσο θα εχει η φθηνη εκδοση 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χρηματιστήριο... Παιξε Πειραϊκή-Πατραϊκή.... Τα λέγε ο Τζόνι από τα εγκλήματα... Αχαχαχα θεός τι θυμήθηκες: Ρ Sent from my iPad using Insomnia
johnkal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν δε ξέρεις που να τα ξοδέψεις τότε κράτα τα για όποτε τα χρειαστείς. Μην είσαι ανυπόμονος και σπάταλος, αργότερα αν τα χρειαστείς θα βαράς το κεφάλι σου. Στη θέση σου αν δεν είχα ανάγκη για κάτι, θα τα ξόδευα σε ψυχαγωγικούς σκοπούς και απόκτηση εμπειριών. Συγκεκριμένα θα πήγαινα κανένα ταξίδι εξωτερικό και τα υπόλοιπα σε μπουρδέλα πχ με 1000ευρώ πας με 100 διαφορετικές στο Μεταξουργείο ή 50 στη Φυλής. Αυτά βέβαια είναι στα γούστα του καθένα, ότι σε ευχαριστεί κάνε. ΜΗΝ τα "επενδύσεις" σε forex, στοίχημα, καζίνο και οτιδήποτε τέτοιο που αναφέρθηκε, καλύτερα να πετάξεις στα σκουπίδια ή να τα κάνεις δωρεά σε φτωχούς. 1
leonidas_fs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παρών! Τα βαριέμαι σαν κολασμένος! Οπότε αν κεράσω 1 εβδομάδα στο Λας Βέγκας, 1 εβδομάδα Νεα Υορκη και μετα Μπαλί για κανα 5ήμερο, δεν θα έρθεις έτσι;;
pavloa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από pavloa 2
pantote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οχι βέβαια! Ξέρεις 1 άνθρωπο στον κόσμο που να μην του αρέσουν τα ταξίδια;; me
leonidas_fs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 me οκ ίδια ερώτηση και σε σένα Οπότε αν κεράσω 1 εβδομάδα στο Λας Βέγκας, 1 εβδομάδα Νεα Υορκη και μετα Μπαλί για κανα 5ήμερο, δεν θα έρθεις έτσι;;
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 @leonidas_fs: Κι εγώ βαριέμαι τα ταξίδια (αν και όταν βρεθώ τελικά στον προορισμό περνάω καλά). Αν μου χάριζε κάποιος το ταξίδι που λες, ΟΚ θα πήγαινα κάααααποια στιγμή αλλά δε θα πετούσα και την σκούφια μου στην ιδέα του. Ξέρω γω, πιο πολύ θα χαιρόμουν μ ένα χαζοgadgetάκι που χε το 1/100 του κόστους του ταξιδιού. Γενικότερα, τα 1000€ δεν έχουν την ίδια αξία για όλους τους ανθρώπους. Οπότε αν και μπορεί να φαίνεται λίγο προκλητικό σε κάποιους να υπάρχει κόσμος που βγαίνει και λέει ότι δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά του αλλά να μην τον φάμε κιόλας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα