Silenzio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δικό μου περιστάτικο: απο λεωφόρο βουλιαγμένης θέλω να μπω δεξιά σε στενό, εννοείται έχω προτεραιότητα και στον παράδρομο έχει στοπ, μια κοπελιά επειδή δε την άφησα να περάσει και της έκοψα τη φόρα σταμάτησε και άρχισε να βρίζει και να ωρύεται, αν δεν ήταν η αδερφή μου να μου τα πρήζει (οτι και καλα δε πρεπει να βρίζω) θα είχα κατέβει και δε την έσωζε κανεις. δε θέλω να γενικεύσω βέβαια σε καμμία περίπτωση, απλά μην αγιοποιούμε το γυναικείο φύλο. (άσχετο αλλα τρελαίνομαι με όσους πάνε "τα ζώα μου αργά" εκεί ρίχνω μπινελίκια αλλα τα ακούει μόνο όποιος ειναι μέσα στο αμάξι)
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δικό μου περιστάτικο: απο λεωφόρο βουλιαγμένης θέλω να μπω δεξιά σε στενό, εννοείται έχω προτεραιότητα και στον παράδρομο έχει στοπ, μια κοπελιά επειδή δε την άφησα να περάσει και της έκοψα τη φόρα σταμάτησε και άρχισε να βρίζει και να ωρύεται, αν δεν ήταν η αδερφή μου να μου τα πρήζει (οτι και καλα δε πρεπει να βρίζω) θα είχα κατέβει και δε την έσωζε κανεις. δε θέλω να γενικεύσω βέβαια σε καμμία περίπτωση, απλά μην αγιοποιούμε το γυναικείο φύλο. (άσχετο αλλα τρελαίνομαι με όσους πάνε "τα ζώα μου αργά" εκεί ρίχνω μπινελίκια αλλα τα ακούει μόνο όποιος ειναι μέσα στο αμάξι) Αργά και αριστερά είναι επικίνδυνοι εννοείται. Αργά και δεξιά ας πάνε 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλα κανουν και δεν οδηγουν ! η θεση τους στο αμαξι ειναι διπλα .. σκυμενες ..... κοριτσια πλακα κανω ε 4
Star_Light Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δικό μου περιστάτικο: απο λεωφόρο βουλιαγμένης θέλω να μπω δεξιά σε στενό, εννοείται έχω προτεραιότητα και στον παράδρομο έχει στοπ, μια κοπελιά επειδή δε την άφησα να περάσει και της έκοψα τη φόρα σταμάτησε και άρχισε να βρίζει και να ωρύεται, αν δεν ήταν η αδερφή μου να μου τα πρήζει (οτι και καλα δε πρεπει να βρίζω) θα είχα κατέβει και δε την έσωζε κανεις. δε θέλω να γενικεύσω βέβαια σε καμμία περίπτωση, απλά μην αγιοποιούμε το γυναικείο φύλο. (άσχετο αλλα τρελαίνομαι με όσους πάνε "τα ζώα μου αργά" εκεί ρίχνω μπινελίκια αλλα τα ακούει μόνο όποιος ειναι μέσα στο αμάξι) Τι να κατέβεις να κάνεις? να δειρεις γυναικα? =S Δεν καταλαβα καλα το σκηνικο αλλα τέσπα απο την δικη μου εμπειρια ελαχιστοι τσατιζονται επειδη δεν τους αφησες να περάσουν ενω ειχαν στοπ και αν κάποιος πάει να το κάνει πατάς κορνα του δειχνεις την ταμπέλα και ηρεμεί. Μερικοι δεν ειναι εκδηλωτικοι στην οδηγηση και πιστευω αυτο ειναι λάθος. Δεν χρησιμοποιούνε την κορνα οταν χρειάζεται , δεν ανάβουν τα φώτα ... μέχρι και τα σκυλιά ακουνε την κορνα και μαζεύονται. Θα μου πεις εσυ θα κάνεις υποδειξεις ναι φυσικα και θα κάνω οταν βλέπω το στραβό και οτι ο άλλος δεν ξέρει να οδηγήσει. Αλλωστε το θεμα σε αφορά γιατι εισαστε στον ιδιο δρομο και οι 2 εκεινη την ώρα. Βλεπεις κάποιον να πηγαινει πχ με σβηστά φωτα πάτα μια κορνα και κάντου νοημα να τα ανάψει. Φυσικα υπάρχουν και τα στραβοξυλα ... εκει αλλάζεις δρομο και προσπερνάς γιατι κάποιοι μπορει να κατέβουν κάτω και να δημιουργήσουν φασαρία. Επισης δεν πιστευω πως αν σε βρισει κάποιος στο δρομο αξιζει να του απαντήσεις. Φαντασου ποσο ηλιθιος ειναι για να βριζει κάποιον που δεν γνωριζει αν πχ ειναι αστυνομικος ή οτιδηποτε άλλο και να βρεθει μπλεγμένος. 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εγώ παρόλο που τα πάω σχετικά καλά στην οδήγηση ( δεν έχω πάρει δίπλωμα ) απαγορεύεται να πιάσω τιμόνι για λόγους υγείας.
GreyHorse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εάν θέλει εκείνη να βγάλει δίπλωμα, ας βγάλει. Το δικό μου αυτοκίνητο πάντως δεν θα το ακουμπήσει και ποτέ στο αμάξι με εκείνη οδηγό. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα με την μητέρα μου: Ζούμε στην επαρχία (εν ολίγοις τεράστιοι δρόμοι με ελάχιστα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους) και έχουμε στο σπίτι ένα γκαράζ για 4 αυτοκίνητα. Πείτε μου πως σκατά γίνεται να έχει τρακάρει 7 φορές μέσα στο ίδιο της το γκαράζ, ενώ αυτό ήταν άδειο!!!!! Προσπαθούσε να βάλει το αμάξι μέσα (όπου υπενθυμίζω ότι το γκαράζ είναι για 4 αυτοκίνητα, μικρός έπαιζα μπάσκετ εκεί) και στούκαρε στους τοίχους! Επίσης, πάντα μα πάντα το μισό αμάξι της βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα. Πραγματικά, τρέμω όταν μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητό της! Το ίδιο ισχύει και για την θεία μου,για την αδελφή μου, για δύο γειτόνισσές μου και για τρεις συμφοιτήτριες της αδελφής μου. Το γεγονός να πηγαίνει σόι το βασίλειο δεν σου πέρασε απ'το μυαλό αλλά το γενίκευμα σε όλο το γυναικείο φύλο σου φαίνεται πιο πιθανό. Να σε προλάβω, σε χωριά όλοι λίγο πολύ συγγενείς είμαστε, και για τις συμφοιτήτριες, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις, κτλ κτλ Δεν ήταν λίγες οι φορές που διάβασα στο φόρουμ να κάτσει δίπλα στην γυναίκα οδηγό κάποιος να της δείξει να παρκάρει κτλ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Για να πήρε το δίπλωμα πάει να πει ότι ξέρει να παρκάρει και της έχουν κάνει τέτοια μαθήματα. Τώρα, αν αποδειχθεί ότι εάν δεν έχει χώρο για 5 λιμουζίνες δεν μπορεί να παρκάρει το smart της, και χρειάζεται τον μπαμπά/γκόμενο να της ξαναδείξει το πως παρκάρουν οι άνθρωποι, καλύτερα ας αφήσει το δίπλωμα και τα κλειδιά της. Σε παρακαλώ, πες μου που έχω άδικο. Υ.Γ. Υπόψιν ότι δεν μιλάω για το να την βοηθήσει λίγο σε κάποιον στενό χώρο με το να της πει πόσο χώρο έχει. Μιλάω για το να της κάνει από την αρχή μαθήματα στα βασικά που υποτίθεται πως ήδη γνωρίζει. Κι εγώ έμαθα οπισθογωνία και ήμουν και κορυφή κιόλας, αν μου πεις να την κάνω τώρα δεν μπορώ. Απλούστατα γιατί ποτέ μου δεν το ξαναέκανα. Και αφού πιάνουμε τα προσωπικά παραδείγματα, ο πατέρας μου 45 χρόνια οδηγός δεν ήξερε να παρκάρει, πάντα με την μούρη έμπαινε και όταν αναγκαζόταν να το αφήσει κάπου -γιατί δεν έβρισκε χώρο νταλίκας- με δυο μέτρα απόσταση από το πεζοδρόμιο έστελνε τα κλειδιά στην αδερφή μου και αργότερα σ'εμένα να το παρκάρουμε καλά. Το ίδιο και ο αδερφός του και ο αδερφός της μάνας μου. Ο θείος μου ο ένας 15 χρόνια μετά την απόκτηση διπλώματος και χρήσης αυτοκινήτου επειδή δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση ξαναπλήρωσε δάσκαλο να του κάνει μαθήματα παρκαρίσματος και τελικά έμαθε. Να το γενικεύσουμε ότι όλοι οι άντρες δεν ξέρουν παρκάρισμα; Ή να σκεφτούμε ότι λόγω ύπαρξης προσωπικού πάρκινγκ και λιγότερων αυτοκινήτων επί χρόνια χρησιμοποιούσαν το αμάξι και δεν χρειάζονταν να παρκάρουν και ξέχασαν αυτά που τους έμαθαν; Και μετά έκαναν 2-3 ζημιές και το πήραν από φόβο και προτιμούσαν να μην παρκάρουν μέχρι να βρουν ελεύθερο χώρο για 3 αμάξια; 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Συγκριτικά και στατιστικά, οι περισσότεροι άντρες οδηγούν και παρκάρουν καλύτερα και ευκολότερα από τις γυναίκες. Υπάρχουν και οι στόκοι αλλά οι άντρες το έχουν καλύτερα γραμμένο στον εγκέφαλο τους ( αν έχουν ) Έχετε παρατηρήσει πως οδηγούν οι γυναίκες σε χαλαρό ρυθμό? Τα χέρια τους σε λάθος σημεία στο τιμόνι, άσε που το παίρνουν αγκαλιά, το κάθισμα τέρμα μπροστά και τα μάτια τους στον μπροστινό καθρέπτη. Να αναφέρω πως στρίβουν χωρίς να κοιτάξουν ποιος είναι πίσω κ ποιος μπροστά? Χωρίς alarm? Πως με το παραμικρό φρενάρουν αντί απλά να αφήσουν το γκάζι? Και άμα τους πεις τίποτα σε βρίζουν κι από πάνω.
mathsrule Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το γεγονός να πηγαίνει σόι το βασίλειο δεν σου πέρασε απ'το μυαλό αλλά το γενίκευμα σε όλο το γυναικείο φύλο σου φαίνεται πιο πιθανό. Μέχρι εδώ διάβασα. Ακριβώς. Διότι σε όλο το σόι τα αρσενικά παίζει να έβγαζαν εκτός πίστας τον Ιαβέρη (συνεπώς να το έχουμε στα γονίδια δεν παίζει), αλλά το να μην φταίει το γυναικείο φύλο γενικότερα πάλι δεν παίζει μιας και δεν έχουν τα ίδια αντανακλαστικά και την ίδια αίσθηση του χώρου με εμάς.
agrio.imeros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Φαντάζεστε τα Transformers να ήταν γυναίκες ; Θα ήθελαν δύο ταινίες μόνο για να παρκάρουν ... 10
mathsrule Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Φαντάζεστε τα Transformers να ήταν γυναίκες ; Θα ήθελαν δύο ταινίες μόνο για να παρκάρουν ... Επικόοοοοοοοο!
GreyHorse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέχρι εδώ διάβασα. Ακριβώς. Διότι σε όλο το σόι τα αρσενικά παίζει να έβγαζαν εκτός πίστας τον Ιαβέρη (συνεπώς να το έχουμε στα γονίδια δεν παίζει), αλλά το να μην φταίει το γυναικείο φύλο γενικότερα πάλι δεν παίζει μιας και δεν έχουν τα ίδια αντανακλαστικά και την ίδια αίσθηση του χώρου με εμάς. Στεναχώρια τώρα εγώ..
mathsrule Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Στεναχώρια τώρα εγώ.. Άστα να πάνε, κι εγώ.
Silenzio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τι να κατέβεις να κάνεις? να δειρεις γυναικα? =S Δεν καταλαβα καλα το σκηνικο αλλα τέσπα απο την δικη μου εμπειρια ελαχιστοι τσατιζονται επειδη δεν τους αφησες να περάσουν ενω ειχαν στοπ και αν κάποιος πάει να το κάνει πατάς κορνα του δειχνεις την ταμπέλα και ηρεμεί. Μερικοι δεν ειναι εκδηλωτικοι στην οδηγηση και πιστευω αυτο ειναι λάθος. Δεν χρησιμοποιούνε την κορνα οταν χρειάζεται , δεν ανάβουν τα φώτα ... μέχρι και τα σκυλιά ακουνε την κορνα και μαζεύονται. Θα μου πεις εσυ θα κάνεις υποδειξεις ναι φυσικα και θα κάνω οταν βλέπω το στραβό και οτι ο άλλος δεν ξέρει να οδηγήσει. Αλλωστε το θεμα σε αφορά γιατι εισαστε στον ιδιο δρομο και οι 2 εκεινη την ώρα. Βλεπεις κάποιον να πηγαινει πχ με σβηστά φωτα πάτα μια κορνα και κάντου νοημα να τα ανάψει. Φυσικα υπάρχουν και τα στραβοξυλα ... εκει αλλάζεις δρομο και προσπερνάς γιατι κάποιοι μπορει να κατέβουν κάτω και να δημιουργήσουν φασαρία. Επισης δεν πιστευω πως αν σε βρισει κάποιος στο δρομο αξιζει να του απαντήσεις. Φαντασου ποσο ηλιθιος ειναι για να βριζει κάποιον που δεν γνωριζει αν πχ ειναι αστυνομικος ή οτιδηποτε άλλο και να βρεθει μπλεγμένος. ήμουν στην λεωφόρο βουλιαγμένης ρευμα προς αθήνα και έστριψα αριστερά σε στενό, στον παράδρομο της βουλιαγμένης είχε στοπ για αυτους που τον διασχίζουν, εκεί η εν λόγω κοπέλα αφου της έκοψα τη φόρα και δε την άφησα να περάσει άρχισε τα καντήλια, ελπίζω να κατάλαβες τώρα (όντως δε το έγραψα κατανοητά) ντάξει δε θα την έδερνα λογικά έτσι το είπα. σε άλλο περιστατικό κατέβαινα την ιασωνίδου, στο τέλος του δρόμου ειναι το φανάρι που συναντάει την λεωφορο βουλιαγμενης, ε κατεβαίνοντας εκοψα λιγο ταχύτητα να δω κατι που ηθελα, στο φανάρι πήχτρα απο αμάξια και εννοείται κόκκινο οποτε δε θα έχανε κάποιος τη σειρά του και μιλάμε για κενό 15-20 μέτρα max άρχισε μια κοπέλα απο πίσω μου να κορνάρει σα τρελή οπότε βγάζω κωλοδάχτυλο απο το παράθυρο, τη κοιτάω απο το καθρέφτη και έβαλε τα γέλια..
NickTG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τι να κατέβεις να κάνεις? να δειρεις γυναικα? =S Τι ρατσισμός είναι αυτός!?! 2014 έχουμε. Όλοι ίσοι είμαστε. 1
mathsrule Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τι ρατσισμός είναι αυτός!?! 2014 έχουμε. Όλοι ίσοι είμαστε. Επίσης επικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα