ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παρα το οτι ειναι αληθεια οτι οι γυναικες εχουν ενα θεμα με το τιμονι (δεν μπορω να στοχευσω καπου αλλα πονταρω στην μειωμενη αντιληψη που εχουν για τα του ογκου και βαρους του αυτοκινητου καθως και της γενικης αδιαφοριας που τις διακατεχει για οτι εχει σχεση γυρω απο αυτο) θα πω ενα πραγμα το οποιο ειναι σιγουρο. Σε αντιθεση με τις γυναικες αν ενας αντρας ειναι μαλακας στο τιμονι να ξερετε οτι ειναι και γενικοτερα στη ζωη του μαλακας με τα ολα του. Δεν μπορεις να χρεωσεις σε μια γυναικα οτι ειναι μαλακισμενη αν δεν το κατεχει το αθλημα ή δεν εχει την συμπεριφορα που πρεπει πισω απο το τιμονι. Σε εναν αντρα μπορεις να βγαλεις ευκολα και ευστοχα συμπερασματα απο την συμπεριφορα του πισω απο το τιμονι. 1
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η οδήγηση είναι δραστηριότητα που προκαλεί νεύρα. Μια γυναίκα σε περιβάλλον νεύρων, δεν έχει το ίδιο θάρρος με έναν άνδρα γιατί απειλείται περισσότερο. (βλ. ποστ Παυλίνας) Όταν λοιπόν έχεις ένα άγχος παραπάνω, προφανώς και δεν έχεις την ίδια θέληση να οδηγήσεις. Οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω και δεν οδηγούν, "φοβούνται" κατά τα λεγόμενά τους. Δεν είναι όμως πως φοβούνται μη σκοτώσουν κανέναν ξερωγώ, φοβούνται ότι οι συνέπειες από μια μαλακία, είτε δική τους είτε του άλλου, θα είναι πολύ χειρότερες εις βάρος τους. Βάλε τώρα τον λίβερπουλ, τον ικαρούγκα και τον λούσιφερ να κάνουν σφήνα σε έναν μαλάκα, πόση μαγκιά θα πουλήσει; Θα μου εξηγήσει κάτι για τη μάνα μου, θα τον πληροφορήσω κάτι για τον χριστό του και όλο το vibe θα είναι "στα παπάρια μου, τι θα κάνει; θα με δείρει; ας έρθει." 3
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Φυσικά και φοβόμαστε. Αφού ξαφνικά κάθε μαλάκας πίσω απ'το τιμόνι νομίζει ότι απέκτησε κάτι αρχίδια ΝΑ και πουλάει τσαμπουκά κυρίως σε γκόμενες. Τραμπουκισμός στο μεγαλείο του. 1
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 γιατι δεν ειναι οικολογικο Μακράν η καλύτερη δικαιολογία που άκουσα. ΜΑΚΡΑΝ!
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Φυσικά και φοβόμαστε. Αφού ξαφνικά κάθε μαλάκας πίσω απ'το τιμόνι νομίζει ότι απέκτησε κάτι αρχίδια ΝΑ και πουλάει τσαμπουκά κυρίως σε γκόμενες. Τραμπουκισμός στο μεγαλείο του. Καλύτερο οδηγό δεν έχω συναντήσει από την σύζυγο μου και βρίζει αράδα ,αλλά όταν είμαι κι εγώ μέσα φυσικά Eπίσης οι Έλληνες άντρες οδηγοί είναι ψωρόμαγκες, άξεστοι και γίδια, για πολλές σφαλιάρες , οι περισσότεροι. 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν θέλει ας έρθει να με δείρει θα φωνάξω βοήθεια να με ακούσουν όλοι και θα ρίξω μια λιποθυμία στο φινάλε. Για πλάκα τον τραβάς στα δικαστήρια μετα Αναφέρομαι φυσικά σε περιπτώσεις που δεν φταίω. Μετά την λιποθυμία του φορτώνεις ψυχική οδύνη και πως εξαιτίας του δεν μπορείς να οδηγήσεις ξανά. 2
tzisp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρίχνουμε το πρόβλημα μόνο στις γυναίκες. Όποιος δεν γουστάρει απλά δεν οδηγεί. Το 60% όσων ήθελα να πώ τα είπε ο Lucifer και ισχύουν για μένα που είμαι άνδρας. Γενικά δεν γουστάρω το αυτοκίνητο, το έβλεπα ακόμα και από το σχολείο που τα αγόρια ήτανε όλο με περιοδικά αυτοκινήτων και αμαξιών, με κοροϊδευανε επειδή ήμουν άσχετος, δεν γουστάρω να οδηγώ στην Αθήνα και να τσακώνομαι με τον κάθε οδηγό που μπορεί είτε στο άσχετο είτε από δικό μου λάθος να μου φωνάζει να με βρίζει και να με αναγκάσει να ανταπαντήσω μετά ή ακόμα χειρότερα να σταματήσουμε το αμάξι να βγούμε έξω και να συνεχιστεί χειρότερα ο τσακωμός. Χώρια του πόσοι τσακωμοί έχουν γίνει γύρω από το σπίτι μου επειδή μένω κέντρο. Δεν γουστάρω να τσακώνομαι για τις θέσεις parking ποιος πρόλαβε πρώτος και γιατί δεν κάνω χώρο ποιό πέρα για να χωρέσει και ο άλλος (ο οποίος όταν παρκάρει δεν θα χωράω να βγώ εγώ). Το μόνο που επιφέρει όλο αυτό είναι να σου χαλάει την ψυχολογία της ημέρας, επίσης άγχος μπορεί να υπάρχει και από προβλήματα υγείας όπως στην όραση ή άλλα που δυσκολεύουν την οδήγηση, εγώ λόγω όρασης και όχι μόνο δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να βγάλω δίπλωμα, ακόμα και να μου χαρίσουν ένα δεν θα το πάρω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αμάξι και δεν θέλω να οδηγήσω ποτέ μου γιατί θα σκοτώσω κανέναν ή θα σκοτωθώ εγώ. Προτιμώ τα ΜΜΜ το ταξί όπου είναι απολύτως απαραίτητο και τα πόδια μου σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κι ας κουράζομαι από το περπάτημα. 3
Liverpool89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χαχαχα.. εγω οταν εχω συνοδηγο οποιος και να μαι θελω να μου λεει πχ στην .διασταυρωσει απο δεξια περιμενε ερχεται αμαξι κλπ. Γι αυτο λεγεται συνοδηγος. Αλλιως ας κατσεις πισω να μην με απασχολει κιολας.. τωρα να απλωσει τα ποδια του στο ταμπλο και να νομιζει οτι εγω ειμαι ο σοφερ ας κατσει πισω να το κανουμε σωστα.. 1
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μια απορια εχω, αν κανετε κορες αν θελατε απο τους αλλους αντρες να χουν ιδια αντιμετωπιση...Τοτε θα σας πιασει το πατρικο ενστικτο; η θα της πειτε αυτα πιστευω και γω. Εάν θέλει εκείνη να βγάλει δίπλωμα, ας βγάλει. Το δικό μου αυτοκίνητο πάντως δεν θα το ακουμπήσει και ποτέ στο αμάξι με εκείνη οδηγό. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα με την μητέρα μου: Ζούμε στην επαρχία (εν ολίγοις τεράστιοι δρόμοι με ελάχιστα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους) και έχουμε στο σπίτι ένα γκαράζ για 4 αυτοκίνητα. Πείτε μου πως σκατά γίνεται να έχει τρακάρει 7 φορές μέσα στο ίδιο της το γκαράζ, ενώ αυτό ήταν άδειο!!!!! Προσπαθούσε να βάλει το αμάξι μέσα (όπου υπενθυμίζω ότι το γκαράζ είναι για 4 αυτοκίνητα, μικρός έπαιζα μπάσκετ εκεί) και στούκαρε στους τοίχους! Επίσης, πάντα μα πάντα το μισό αμάξι της βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα. Πραγματικά, τρέμω όταν μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητό της! Το ίδιο ισχύει και για την θεία μου,για την αδελφή μου, για δύο γειτόνισσές μου και για τρεις συμφοιτήτριες της αδελφής μου. 1
michael92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω για τις γυναίκες πάντως εγώ δεν θα πάρω δίπλωμα γιατί βαριέμαι μόνο στην ιδέα της οδήγησης. Self-driving cars I'm coming huehuehue 1
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν θέλει ας έρθει να με δείρει θα φωνάξω βοήθεια να με ακούσουν όλοι και θα ρίξω μια λιποθυμία στο φινάλε. Για πλάκα τον τραβάς στα δικαστήρια μετα Αναφέρομαι φυσικά σε περιπτώσεις που δεν φταίω. Μετά την λιποθυμία του φορτώνεις ψυχική οδύνη και πως εξαιτίας του δεν μπορείς να οδηγήσεις ξανά. Πραγματικό περιστατικό ενώ έλειπα τώρα τον Ιούλιο σε διακοπές. Βρισκόμουν Λουτράκι και ενώ πέρασε η σύζυγος μου κανονικότατα από την διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς φυσικά, περνάει ένας πατημένος μέχρι αηδίας και χτυπάει ΞΥΣΤΑ το καρότσι με τον γιο μου! Εγώ πάγωσα αλλά η σύζυγος μου του φωνάζει "Το καρότσι ρε ζώον"....πως στο διάολο το άκουσε ο άλλος τραβάει χειρόφρενο μέσα στον ΔΡΟΜΟ και βγαίνει μαινόμενος αλλαλάζοντας "Θα σε σκίσω μωρή" και ερχόταν σχεδόν τρέχοντας πάνω της...μιλάμε ο τύπος γύρω στα 30 , χαλβάς και κάγκουρας με φράχτη μαλλί... Ε , την έφαγε την μπάτσα του χωρίς να πω καν κουβέντα μόλις έσκασε μύτη face to face με την σύζυγο, με έπιασε παραφροσύνη γιατί πήγε και να χτυπήσει το καρότσι με τον γιο αλλά και να χτυπήσει την γυναίκα μου και τώρα έχω δικαστήρια.... Γαμώ τις διακοπές μου γαμώ δηλαδή αλλά το μπουκέτο που έριξα το καταχάρηκα, χαλάλι ! Σε γενικές γραμμές είμαστε ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και χωρίς παιδεία. 3
Liverpool89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ισως γι αυτο και αυτες δεν εχουν μαθει να οδηγανε σωστα. Γιατι ειχαν καποιον να τις μειωνει να τις λεει δεν ξερεις να προσανατολιζεσαι, δεν εχεις ιδεα ογκου. Παρτην εσυ οδηγαρα που το παρκαρισμα το χεις για πρωινο και δειξτεις... βαλτην μετα στην θεση σου χωρις να της μιλας να το κανει.. μια δυο θα μαθει. Και γω στην πολη δυσκολευομαι γιατι δεν εχω μαθει ετσι. Μερικες φορες απορω πως τα παρκαρουν τσιμα τσιμα. Αλλα αν ηταν να ζησω ετσι, μια δυο θα το μαθαινα. 3
tzisp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πραγματικό περιστατικό ενώ έλειπα τώρα τον Ιούλιο σε διακοπές. Βρισκόμουν Λουτράκι και ενώ πέρασε η σύζυγος μου κανονικότατα από την διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς φυσικά, περνάει ένας πατημένος μέχρι αηδίας και χτυπάει ΞΥΣΤΑ το καρότσι με τον γιο μου! Εγώ πάγωσα αλλά η σύζυγος μου του φωνάζει "Το καρότσι ρε ζώον"....πως στο διάολο το άκουσε ο άλλος τραβάει χειρόφρενο μέσα στον ΔΡΟΜΟ και βγαίνει μαινόμενος αλλαλάζοντας "Θα σε σκίσω μωρή" και ερχόταν σχεδόν τρέχοντας πάνω της...μιλάμε ο τύπος γύρω στα 30 , χαλβάς και κάγκουρας με φράχτη μαλλί... Ε , την έφαγε την μπάτσα του χωρίς να πω καν κουβέντα μόλις έσκασε μύτη face to face με την σύζυγο, με έπιασε παραφροσύνη γιατί πήγε και να χτυπήσει το καρότσι με τον γιο αλλά και να χτυπήσει την γυναίκα μου και τώρα έχω δικαστήρια.... Γαμώ τις διακοπές μου γαμώ δηλαδή αλλά το μπουκέτο που έριξα το καταχάρηκα, χαλάλι ! Σε γενικές γραμμές είμαστε ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και χωρίς παιδεία. Πω ρε φίλε μα την παναγία δηλαδή.....
mathsrule Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γιατι ειχαν καποιον να τις μειωνει να τις λεει δεν ξερεις να προσανατολιζεσαι, δεν εχεις ιδεα ογκου. Όχι, αυτό είναι το μόνο που δεν τους έχουμε πει ποτέ εγώ και ο πατέρας μου. Το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι όλες τους πήραν το δίπλωμα με τη δεύτερη φορά (η αδελφή μου με την τρίτη). Δεν πειράζει, κάποτε θα μάθουν. Αλλά άφησε το παρκάρισμα. Το γεγονός ότι είναι το μισό αμάξι στην αντίθετη λωρίδα πώς το κρίνεις; Λες να μην ξέρει ότι πρέπει να είναι στη λωρίδα της; Πραγματικό περιστατικό ενώ έλειπα τώρα τον Ιούλιο σε διακοπές. Βρισκόμουν Λουτράκι και ενώ πέρασε η σύζυγος μου κανονικότατα από την διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς φυσικά, περνάει ένας πατημένος μέχρι αηδίας και χτυπάει ΞΥΣΤΑ το καρότσι με τον γιο μου! Εγώ πάγωσα αλλά η σύζυγος μου του φωνάζει "Το καρότσι ρε ζώον"....πως στο διάολο το άκουσε ο άλλος τραβάει χειρόφρενο μέσα στον ΔΡΟΜΟ και βγαίνει μαινόμενος αλλαλάζοντας "Θα σε σκίσω μωρή" και ερχόταν σχεδόν τρέχοντας πάνω της...μιλάμε ο τύπος γύρω στα 30 , χαλβάς και κάγκουρας με φράχτη μαλλί... Ε , την έφαγε την μπάτσα του χωρίς να πω καν κουβέντα μόλις έσκασε μύτη face to face με την σύζυγο, με έπιασε παραφροσύνη γιατί πήγε και να χτυπήσει το καρότσι με τον γιο αλλά και να χτυπήσει την γυναίκα μου και τώρα έχω δικαστήρια.... Γαμώ τις διακοπές μου γαμώ δηλαδή αλλά το μπουκέτο που έριξα το καταχάρηκα, χαλάλι ! Σε γενικές γραμμές είμαστε ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ και χωρίς παιδεία. Καλά, τέρμα ηλίθιος ο τύπος. Απορώ πως κρατήθηκες στο ένα μόνο μπουνίδι.
Valerie_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ισως γι αυτο και αυτες δεν εχουν μαθει να οδηγανε σωστα. Γιατι ειχαν καποιον να τις μειωνει να τις λεει δεν ξερεις να προσανατολιζεσαι, δεν εχεις ιδεα ογκου. Παρτην εσυ οδηγαρα που το παρκαρισμα το χεις για πρωινο και δειξτεις... βαλτην μετα στην θεση σου χωρις να της μιλας να το κανει.. μια δυο θα μαθει. Και γω στην πολη δυσκολευομαι γιατι δεν εχω μαθει ετσι. Μερικες φορες απορω πως τα παρκαρουν τσιμα τσιμα. Αλλα αν ηταν να ζησω ετσι, μια δυο θα το μαθαινα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν κάτσει κάποιος να σε βοηθήσει να είναι απόλυτα ψύχραιμος και να μην κατσαδιαζει. Μετά το δίπλωμα που βγαιναμε μαζί με τον μπαμπά , ήταν τέρας υπομονής.καθε φορά που εσβηνε μου έλεγε πάμε πάλι, σε όλους μας εσβηνε κλπ και με βοήθησε τέρμα πολύ όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα