mentoras99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως, εκτιμω οτι αρκετές γυναίκες (έτυχε να μου το πουν αρκετές τελευταία) έχουν την (έστω μισή) αυτογνωσία και μου λένε 'αναγνωρίζω ότι για μες την πολη είμαι καλή, αλλά δεν έχω εμπειρία για να κινηθώ στην εθνική οδό'. 1
george_gr1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως δύσκολα έβρισκα κοπέλα της ηλικίας μου που δεν είχε αμάξι, πόσο μάλλον αν οδηγούσε. Η γενιά μου έβγαζε δίπλωμα από το 96 και μετά, εποχή δηλαδή που άρχισε να ρέει το χρήμα μέχρι το 2009. Πλεον βλέπω αρκετά νέα άτομα και κυρίως νέες γυναίκες που δεν το σκέφτονται καν. Οπότε: ΝO MONEY NO CAR.
NickTG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως, εκτιμω οτι αρκετές γυναίκες (έτυχε να μου το πουν αρκετές τελευταία) έχουν την (έστω μισή) αυτογνωσία και μου λένε 'αναγνωρίζω ότι για μες την πολη είμαι καλή, αλλά δεν έχω εμπειρία για να κινηθώ στην εθνική οδό'. Την έχω ξανακούσει αυτή τη βλακεία. Τουλάχιστον αστείο.
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ^το αντίθετο μήπως; Αυτό πιστεύω κι εγώ (τουλάχιστον για τον εαυτό μου αυτό λέω...μόνο στην εθνική νιώθω άνεση και έχω θάρρος και για προσπεράσεις κλπ.)
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό πιστεύω κι εγώ (τουλάχιστον για τον εαυτό μου αυτό λέω...μόνο στην εθνική νιώθω άνεση και έχω θάρρος και για προσπεράσεις κλπ.) παναγια μου
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχ όχι, αλήθεια, don't worry, αν είναι να κυκλοφορήσω τ'αμάξι μόνο εθνική το παίρνω για ταξίδι. Είναι αμάξι που τραβάει, και μ'αρέσει η ταχύτητα. Μέσα στην πόλη όμως με τίποτα. (Επίσης, δεν είναι δικό μου τ'αμάξι οπότε...) 1
Pantelwolf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ενα ποστ αφιερωμενο στον καθε αντρα που εκανε στη ζωη του τον ταριφα για τη γκομενα. Που δεν οδηγει γιατι που να βρει λεφτα για διπλωμα, και εσυ να βρισκεις λεφτα για διπλωμα συντήρηση και βενζίνες να κάνεις καλλιθέα χαλάνδρι καθημερινά, και για να την κεράσεις βρε αδερφέ γιατι είσαι και ανατολίτης και δεν τα σηκώνεις αυτά. 2
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ενα ποστ αφιερωμενο στον καθε αντρα που εκανε στη ζωη του τον ταριφα για τη γκομενα. Που δεν οδηγει γιατι που να βρει λεφτα για διπλωμα, και εσυ να βρισκεις λεφτα για διπλωμα συντήρηση και βενζίνες να κάνεις καλλιθέα χαλάνδρι καθημερινά, και για να την κεράσεις βρε αδερφέ γιατι είσαι και ανατολίτης και δεν τα σηκώνεις αυτά. Αυτό λέγεται άντρας-θύμα ή μουνόδουλος, σωστά; Μην κάνετε συνέχεια τα χατήρια στις γκόμενες. Ή κάντε συμφωνία έστω τις βενζίνες δια δύο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 μα ειναι πολυ πιο ευκολο να οδηγησεις σε εθνικη παρα μεσα σε πολη!!
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς αυτό! Ε μπορεί κάποιες κοπέλες να τις τρομάζει η ταχύτητα τον γύρω αυτοκινήτων, ξερωγώ;
Silenzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό λέγεται άντρας-θύμα ή μουνόδουλος, σωστά; Μην κάνετε συνέχεια τα χατήρια στις γκόμενες. Ή κάντε συμφωνία έστω τις βενζίνες δια δύο. θα προτιμούσα να παρω το λεωφορειο-μετρο να παω να τη παρω παρα να της πω ξερεις δυσκολευομαι να μοιρασουμε τη βενζινη στα δυο ? ουτε χρηματα μου περισσευουν βεβαια ουτε το παιζω λεφτας στις γυναικες απλα δε θα μπορουσα να το κανω, τωρα αν πρεπει να χαρακτηριστω θυμα κλπ δε το ξέρω σιγουρα.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 η ξερεις η δε ξερεις ! αν οδηγας καλα στην εθνικη τοτε οδηγας καλα και στην πολη ! αν εχεις το οποιοδηποτε προβλημα οδηγησης στην πολη τοτε δεν οδηγας στην εθνικη ! σορρυ nenya παρε και 2-3 φατσουλες 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 μαους αλλο αυτο που λες!! στην πολη εχεις πολλα περισσοτερα να προσεχεις γιατι πεταγονται απο παντου (ειμαστε και λιγο γιδια εδω στην ελλαδα) στην εθνικη βαζεις μια ταχυτητα καθεσαι δεξια και τελος!! πιστευω οτι μεγαλο προβλημα των γυναικων ειναι το σταματα ξεκινα ,σταματα ξεκινα
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τί σόρρυ ρε συ Mau-Maus, δεν είπες τίποτα κακό, σιγά μην παρεξηγηθώ Απλά προσωπικά, τό'χω ξαναγράψει εδώ μέσα, είναι η συμπεριφορά των γύρω οδηγών στην πόλη που με αγχώνει πολύ. Πάρα πολλοί όταν δουν το 'Ν' αφηνιάζουν, βαράνε αμέσως την κόρνα, με κομπλάρουν, με φοβίζουν...Και άμα βρω θέση να παρκάρω και βγάλω τα αλάρμ, ο από πίσω σχεδόν πάντα θα πατήσει γκάζι κ θα κολλήσει από πίσω μου ή θα κάνει υπομονή 10'' κ μετά θα χώσει κόρνα. Μ'αυτά και μ'αυτά, στην ζούγκλα που λέγεται Αθήνα δύσκολο ν'αποκτήσω θάρρος και ίσα ίσα που με τα χρόνια νιώθω τελικά όλο και χειρότερα και πλέον δεν ζητάω πια τ'αμάξι...μόνο σπάνια για κανα ταξίδι που έλεγα. (μπορεί να φταίει βέβαια που δεν έχω δικό μου αμάξι οπότε νιώθω ακόμα περισσότερο άγχος επειδή είναι αλλουνού) (Με σκουτεράκι πάντως όποτε έχω καβαλήσει βλέπω ότι έχω άλλο αέρα. Ίσως νά'μαι για μηχανή τελικά, ποιός ξέρει ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα