Hausdorff Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ο Internet Explorer σε έναν υπολογιστή μου δεν μπορεί να συνδεθεί στο gsis.gr στην υποβολή Ε9. Όταν βάζω τους κωδικούς μου και πηγαίνω στην επόμενη οθόνη και πατάω να συνεχίσει κολλάει. Αυτό συμβαίνει είτε χρησιμοποιώ compatibility view είτε όχι. Το περίεργο είναι ότι σε άλλον υπολογιστή με internet explorer 11 σε compatibility view μπορώ να μπω με οποιονδήποτε άλλο browser μπορώ να μπω σε άλλα στοιχεία (πχ στην επιλογή Ο λογαριασμό μου) στο gsis.gr έχω πρόσβαση Τί μπορεί να συμβαίνει; Είμαι ο μόνος που χρειάζεται compatibility view στον IE για να έχει πρόσβαση στο gsis.gr; Υπάρχει κάποιος άλλος με ανάλογο πρόβλημα;
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να τον σβήσεις και να τον ξαναεγκαταστήσεις δοκίμασες; Κάνε και κανένα καθάρισμα με ccleaner https://www.piriform.com/CCLEANER
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κατέβασε τον firefox,και κανε την δουλειά σου είναι και αυτός συμβατός.. Τωρα αν περιμένεις οτι κάποτε στην Ελλάδα θα φτιάξουμε μια απλή κατανοητή και καλογραμμένη σελίδα μιας και ο κόσμος που καλείται να κανει την δήλωση του online δεν ειναι οπως κάποτε οι γνώστες αλλά όλοι,μάλλον θα περιμένεις πολύ και εσύ και τα παιδιά σου,και δυστυχώς τα εγγόνια σου,και είναι λυπηρό και θλιβερό συγχρόνως νέοι άνθρωποι να μην μπορούν να μπολιάσουν με την γνώση τους και την σύγχρονη ματιά τους αυτό το απαρχαιωμένο δημοσιουπαλληλιστικο γκρίζο καθεστώς.. 1
Hausdorff Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 @MoviemakerGr: Δίκιο έχεις. Εγώ δεν χρησιμοποιώ IE, αλλά αυτοί των οποίων τους υπολογιστές φροντίζω κάνουν τις δικές τους επιλογές. Απλά μου κάνει εντύπωση που ένα τέτοιο site δεν υποστηρίζει έναν τόσο συχνό browser όπως ο IE (με την έννοια ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω combatibility view, κάτι που για γιαγιάδες και παππούδες δεν είναι και δεδομένο ότι το ξέρουν).
Hausdorff Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 @saflom: Εννοείς χωρίς combatibility view; Έχεις Internet Explorer 11; Αν ναι τότε πρέπει να ψάξω για πρόβλημα αλλού.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτές τις μέρες το Ε9 ήταν λίγο δυσκίνητο, και έκανε διάφορα κολπάκια στη σύνδεση. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με Opera και Firefox στις αρχές τις εβδομάδας. Εν τέλει συνδέθηκα από firefox με απενεργοποιημένα plugins (ghostery και ad block plus), αλλά αυτό ήταν είτε γιατί όντως τα plugins αυτά άρχισαν να κόβουν κάποια σκριπτάκια που πριν δεν έκοβαν (δεν είχα πρόβλημα στο login πριν, με αυτά ενεργοποιημένα) είτε επειδή είχε πέσει ο φόρτος στο server τους όταν ξαναδοκίμασα.
Zazula Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που χρειάζεται compatibility view στον IE για να έχει πρόσβαση στο gsis.gr; Υπάρχει κάποιος άλλος με ανάλογο πρόβλημα; Σε ανάλογη περίπτωση με σελίδες της gsis.gr (αίτηση για κοινωνικό μέρισμα, γνωστοποίηση ακατάσχετου λογαριασμού κλπ) χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω στον ΙΕ11 το F12 Developer Tools: http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?14789 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από Zazula
Hausdorff Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και με Developer tools.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα