Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

Σε ενα ρολο αλουμινιου κοπηκε ο ιμαντας.

Ειναι εφικτο να κανω μονος μου την αλλαγη?

Αν ναι ξερει καποιος τι υλικα χρειαζομαι?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

Σε ενα ρολο αλουμινιου κοπηκε ο ιμαντας.

Ειναι εφικτο να κανω μονος μου την αλλαγη?

Αν ναι ξερει καποιος τι υλικα χρειαζομαι?

Αν βάλεις photo, διαστάσεις όλο και κάποιος θα έχει κάποια ιδέα.

/sc

Δημοσ.

Είναι λοιπόν εφικτό να το αλλάξεις μόνο σου, αν πιάνουν τα χέρια σου.

Πρέπει να ανοίξεις το πάνω μέρος, ανεβάζοντας το ρόλο ξετυλίγετε ο ιμάντας, βαζεις το καινούριο και το αφήνεις να κατέβει, το ίδιο κάνεις και με τον κάτω μηχανισμό "κουρδίζοντας" το ελατήριο.

Κάπως έτσι δηλαδη

• Like 2
Δημοσ.

σιγα μην παρει 15 ευρω, ουτε την βενζινη του

Όντως. Ο αλουμινας θα σου πάρει περίπου 15€ μαζι με τον ιμαντα (ευτέλους κόστους υλικό).

Δημοσ.

αδελφέ αν πιανουν τα χέρια σου και έχεις υπομονή πάλεψε το, αλιώς δώσε ένα μεροκάματο σε μάστορα. έχω δει άτομο να παλεύει να το φτιάξει και τα κατάφερε με αρκετη δόση τύχης και μετά από αρκετή ώρα.

Δημοσ.

σιγα μην παρει 15 ευρω, ουτε την βενζινη του

Τόσο μου είχαν πάρει πριν 4-5 χρόνια... Αν είναι για παραπάνω απο 15-20 καλύτερα μονος του...

Δημοσ.

Ενα 25-30ρι θα σ παρει..γυρω στα 15-20 κάνει ενας καλός ιμαντας(εγω βαζω καλής ποιότητας για να μην εκτιθομαι δλδ να χαλανε συνέχεια)..κ δεν έχει σχέση η τοποθέτηση του με αυτή του βίντεο..γενικά πρέπει να ξέρεις ώστε να μην σ μείνει στο χέρι αν καταφέρεις κ τον τοποθετησεις..

Δημοσ.

Λοιπόν, το έχω κάνει 3 μπαλκονόπορτες. Για να μπορώ εγώ, θα μπορεί και ένας άντρας.

Το κόστος του ρολου είναι περίπου 5 ευρώ. Η διαδικασία που απαιτείται είναι αυτή που γράφει ο Νίκος. Θα χρειαστείς σίγουρα και βοηθό όμως.

• Like 3
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σε ρόλο πλαστικό , αλλαξα ιμάντα και 2 στοπ μου πήρε 30€. Καλή τιμή .

Τα άλλα 2 πήγα στο Leroy Merlin πήρα ιμάντα ( 8€ ) , στοπ ( 0,5€/ΤΜΧ ) και μηχανισμό του ιμάντα ( 8 €/ ΤΜΧ) και άλλαξα και στα 2 υπνοδωμάτια μόνος μου 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/8/2014 στις 9:31 ΜΜ, beatshooter είπε

Ενα 25-30ρι θα σ παρει..γυρω στα 15-20 κάνει ενας καλός ιμαντας(εγω βαζω καλής ποιότητας για να μην εκτιθομαι δλδ να χαλανε συνέχεια)..κ δεν έχει σχέση η τοποθέτηση του με αυτή του βίντεο..γενικά πρέπει να ξέρεις ώστε να μην σ μείνει στο χέρι αν καταφέρεις κ τον τοποθετησεις..

15-20 δεν κάνει κανένας ιμάντας.

19 ώρες πριν, meletis_m είπε

Σε ρόλο πλαστικό , αλλαξα ιμάντα και 2 στοπ μου πήρε 30€. Καλή τιμή .

Τα άλλα 2 πήγα στο Leroy Merlin πήρα ιμάντα ( 8€ ) , στοπ ( 0,5€/ΤΜΧ ) και μηχανισμό του ιμάντα ( 8 €/ ΤΜΧ) και άλλαξα και στα 2 υπνοδωμάτια μόνος μου 

30 € με το ΦΠΑ; Αν είναι χωρίς, δεν είναι καλή τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...