meletis_m Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Alejandro είπε 30 € με το ΦΠΑ; Αν είναι χωρίς, δεν είναι καλή τιμή. Χωρίς οποιοδήποτε παραστατικό
chatasos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς σε ποια σχισμή (1 ή 2) πρέπει να βάλω κατσαβίδι για να ανοίξω το καπάκι; Απ' ότι βλέπω ο προηγούμενος το έχει προσπαθήσει σε πολλά σημεία, αλλά με μία γρήγορη δοκιμή που έκανα πάνω στα σημάδια του δεν κατάφερα κάτι. Στην 1 μπαίνει το κατσαβίδι, κουνιέται το καπάκι αλλά δεν ξεκουμπώνει κάτι. Η 2 μοιάζει σαν διακοσμητική και δεν φαίνεται να μπαίνει κατσαβίδι, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από chatasos
Alejandro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, chatasos είπε Γνωρίζει κανείς σε ποια σχισμή (1 ή 2) πρέπει να βάλω κατσαβίδι για να ανοίξω το καπάκι; Απ' ότι βλέπω ο προηγούμενος το έχει προσπαθήσει σε πολλά σημεία, αλλά με μία γρήγορη δοκιμή που έκανα πάνω στα σημάδια του δεν κατάφερα κάτι. Στην 1 μπαίνει το κατσαβίδι, κουνιέται το καπάκι αλλά δεν ξεκουμπώνει κάτι. Η 2 μοιάζει σαν διακοσμητική και δεν φαίνεται να μπαίνει κατσαβίδι, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Δεν βοηθάει πολύ η φωτογραφία αλλά η 2 είναι η σωστή, αν το κουτί ανοίγει από κάτω. 1
s1mplement Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chatasos είπε Γνωρίζει κανείς σε ποια σχισμή (1 ή 2) πρέπει να βάλω κατσαβίδι για να ανοίξω το καπάκι; Απ' ότι βλέπω ο προηγούμενος το έχει προσπαθήσει σε πολλά σημεία, αλλά με μία γρήγορη δοκιμή που έκανα πάνω στα σημάδια του δεν κατάφερα κάτι. Στην 1 μπαίνει το κατσαβίδι, κουνιέται το καπάκι αλλά δεν ξεκουμπώνει κάτι. Η 2 μοιάζει σαν διακοσμητική και δεν φαίνεται να μπαίνει κατσαβίδι, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Η 2 θα είναι σίγουρα Εμένα τη 2 την είχαν στερεώσει με σιλικόνη οπότε παίζει να είναι και σε σένα πιο δύσκολο να ανοιχτεί, αλλά από εκεί ανοίγει Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από s1mplement
opera Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Το καπάκι ανοίγει από την πάνω πλευρά,στη κάτω ξεκουμπώνει.Αντίστροφα για να το βάλεις βάζεις πρώτα τη κάτω πλευρά και κουμπώνεις την επάνω,αντίστροφη διαδικασία.
Alejandro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, opera είπε Το καπάκι ανοίγει από την πάνω πλευρά,στη κάτω ξεκουμπώνει.Αντίστροφα για να το βάλεις βάζεις πρώτα τη κάτω πλευρά και κουμπώνεις την επάνω,αντίστροφη διαδικασία. Γνωρίζεις από ρολά και το γράφεις αυτό ή απλά κρίνεις από το δικό σου;
N3M3SiS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Τωρα αμα σας πω οτι πληρωσα 40€ για το ιδιο πραγμα, χωρις χαρτι χωρις τιποτα για 15 λεπτα δουλεια με το ρολοι και μαλιστα σε συγγενη..
p8denu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Τωρα αμα σας πω οτι πληρωσα 40€ για το ιδιο πραγμα, χωρις χαρτι χωρις τιποτα για 15 λεπτα δουλεια με το ρολοι και μαλιστα σε συγγενη.. ποτέ συγγενή όταν πρόκειται για Δουλεια. Ελπίζω τουλάχιστον να είδες πως γίνεται για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από p8denu 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Τωρα αμα σας πω οτι πληρωσα 40€ για το ιδιο πραγμα, χωρις χαρτι χωρις τιποτα για 15 λεπτα δουλεια με το ρολοι και μαλιστα σε συγγενη.. Την επόμενη φορά θα το κάνεις μονος σου,πλήρωσες το μάθημα. 1
beatshooter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Τωρα αμα σας πω οτι πληρωσα 40€ για το ιδιο πραγμα, χωρις χαρτι χωρις τιποτα για 15 λεπτα δουλεια με το ρολοι και μαλιστα σε συγγενη.. 25-30 είναι λογική η τιμή, σημασία δεν έχει η διάρκεια της εργασίας αλλά ότι απασχολεις κάποιον, έρχεται με τα εργαλεία του και σ παρέχει μια υπηρεσία. 13 ώρες πριν, chatasos είπε Γνωρίζει κανείς σε ποια σχισμή (1 ή 2) πρέπει να βάλω κατσαβίδι για να ανοίξω το καπάκι; Απ' ότι βλέπω ο προηγούμενος το έχει προσπαθήσει σε πολλά σημεία, αλλά με μία γρήγορη δοκιμή που έκανα πάνω στα σημάδια του δεν κατάφερα κάτι. Στην 1 μπαίνει το κατσαβίδι, κουνιέται το καπάκι αλλά δεν ξεκουμπώνει κάτι. Η 2 μοιάζει σαν διακοσμητική και δεν φαίνεται να μπαίνει κατσαβίδι, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Στο 2. Αλλά πρέπει να έχει αφήσει ο μάστορας που έφτιαξε το ρόλο τρόπο ώστε να υπάρχει επίσκεψη στο ρόλο. Δλδ να έχει ένα μικρό "δόντι" ώστε να ανοίγει το καπάκι. Αυτό το ρόλο το έχουν λεηλατησει εντελώς!
N3M3SiS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δεν χρειαζεται, μαζι με τον αγαπητο συγγενη το καναμε. Το εμαθα απ'εξω. Οπως ορθα ειπε ο @Ukforthemoment πιο πανω, πληρωσα 40€ για το ιδιαιτερο, οποτε δεν παραπονιεμαι. Ειπα να δωσω δουλεια και σε δικο μου ανθρωπο. Καλα να παθω
chatasos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 22/3/2020 στις 12:19 ΜΜ, chatasos είπε Γνωρίζει κανείς σε ποια σχισμή (1 ή 2) πρέπει να βάλω κατσαβίδι για να ανοίξω το καπάκι; Απ' ότι βλέπω ο προηγούμενος το έχει προσπαθήσει σε πολλά σημεία, αλλά με μία γρήγορη δοκιμή που έκανα πάνω στα σημάδια του δεν κατάφερα κάτι. Στην 1 μπαίνει το κατσαβίδι, κουνιέται το καπάκι αλλά δεν ξεκουμπώνει κάτι. Η 2 μοιάζει σαν διακοσμητική και δεν φαίνεται να μπαίνει κατσαβίδι, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Τελικά άνοιγε στο 2. Χρειάστηκε όμως σκαρπέλο για ξύλο, γιατί όσα κατσαβίδια δοκίμασα είχαν παχιά μύτη που δεν έμπαινε με τίποτα εκεί μέσα.
Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 40 ευρώ για αλλαγή ιμάντα; Σε μικρό παράθυρο πόσο θα μου πάρει λετε;
Alejandro Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 40 ευρώ για αλλαγή ιμάντα; Σε μικρό παράθυρο πόσο θα μου πάρει λετε; Η τιμή δεν επηρεάζεται από τη διάσταση του ανοίγματος εκτός αν μιλάμε για ταμπακιέρα με μειωτήρα. Η αλήθεια είναι πως τα 40 είναι πολλά ακόμα και αν είναι με ΦΠΑ. Δεν ξέρουμε βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες αλλά αν μιλάμε για ένα τυπικό επικαθήμενο ρολό, εντός πόλης, φαίνονται πολλά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα