Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4. Πάρνηθα, πάρτε τελεφερίκ και ανεβείτε! πάλι τζάμπα θα την βγάλεις :P

Το τελεφερικ που ειναι ακριβως; δεν εχω παει ποτε.

Στο google maps αν μπορεις να μου δειξεις το σημειο δηλαδη..

Δημοσ.

Το τελεφερικ που ειναι ακριβως; δεν εχω παει ποτε.

Στο google maps αν μπορεις να μου δειξεις το σημειο δηλαδη..

Εκεί :) 38.136789, 23.740600 

Βασικά όπως πας για το καζίνο πάνω είναι στον δρόμο σου όπως ανεβαίνεις στα δεξιά, έχει κανονικά θέσεις για πάρκινγκ και απ' όσο ξέρω είναι 24/7...

Δημοσ.

Εκεί :) 38.136789, 23.740600 

Βασικά όπως πας για το καζίνο πάνω είναι στον δρόμο σου όπως ανεβαίνεις στα δεξιά, έχει κανονικά θέσεις για πάρκινγκ και απ' όσο ξέρω είναι 24/7...

αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το φεγγάρι το είδε μόνο στο αμάξι, μαρούσι πήγα τελικά για μπύρες και δε την χάλασε, μα τώρα αηδίες ρομαντικές ξερνάω

Δημοσ.

Τελικά το φεγγάρι το είδε μόνο στο αμάξι, μαρούσι πήγα τελικά για μπύρες και δε την χάλασε, μα τώρα αηδίες ρομαντικές ξερνάω

Έλα πες την αλήθεια δεν την γουστάρεις καθόλου ε ; :P

Τελοσπάντων για την επόμενη φορά ίσως με καλύτερη παρέα , 

κοντά στο θησείο:

Λόφο φιλοπάππου πιο ήσυχη κατάσταση αν θες να κάνεις και παιχνίδι , αμέσως δεξία από το "θησείο for view" το πας όλο πάνω ανεβαίνεις κάτι σκαλία και μετα περπατάς μετά το παλίο αστεροσκοπιο και κάθεσαι όπου θες έχει ένα μεγάλο ίσιωμα βλέπεις όλη την Αθηνα και την ακρόπολη και είναι ήσυχα..

Ακριβώς απέναντι από εκεί είναι και τα βραχάκια οπου βλέπεις μισή ακρόπολη και όλη την Αθήνα ,είναι πάρα πολύ ωραία αλλά έχει κόσμο καθημερινά οπότε το παιχνίδι με θέα το ξεχνάς , εκεί για να πας αντί να στρίψεις δεξία εκεί που σου είπα πριν συνεχίζεις πάνω προς μουσείο της ακρόπολης και σε κάποια φάση που φαρδαίνει αρκετά ο πεζόδρομος έχει να κάνεις αριστερά μέσα στο δάσος ας πούμε σε κάποια φάση φτάνεις ανεβαίνεις κάτι πέτρινα σκαλία ή μια μεταλλική σκάλα που έχει. (Πρόσεχε τσάντες όμως γιατί τις παίρνουν και αρχίζουν να τρέχουν 3 φορές το έχω δει να το κάνουν σε δίπλα παρέες)

Λυκαβηττό μετά κλασσικά (πολύ ανάβαση όμως)εκτός και αν θες να τα σκάσεις στο τελεφερίκ , μην κάτσεις στο μαγαζί πάνω οι τιμές του είναι στο ίδιο υψόμετρο με το μαγαζί.(εκτός και αν τα έχεις)

Πετρούπολη: Terra petra , scherzo ,Άπολις και τα τρια είναι φοβερά μαγαζιά με θέα όλη την Αθήνα και νορμαλ τιμές για τέτοια θέα , μετά την βάζεις στο αμάξι και την πας λίγο πιο δίπλα στον προφήτη Ηλία που είναι ουσιαστικά ένας χώρος που βλέπεις πάλι όλη την Αθήνα αλλά όλοι είναι στα αμάξια τους ξέρεις..^^

Μετά στο Μοναστηράκι είναι 3 ταρατσομάγαζα , Λουκούμι , 360 , A for athens , στα 2 τελευταία δεν θα βρεις να κάτσεις μετά τις 9 και 30 ότι μέρα και είναι στο πρώτο ίσως να βρεις , όλα βλέπουν ακρόπολη στο Aforathens είσαι λίγο στριμόκωλα όμως. Θα σου πρότεινα το λουκούμι γιατι τα άλλα τα ξερουν πολύ και πανε τουρίστες..

ΥΓ: Στο μαρούσι που την πήγες για μπυρα στην κόκκινη, στην μαύρη ή στην ξύλινη;

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει...μπηκε ο συρτης??

Σουνιο για πανσεληνο και γενικα για καλοκαιρινη απογευματινη-βραδυνη βολτα.

Δημοσ.

- μωρό μου δεν θα με πας να δούμε το φεγγάρι κάπου ρομαντικά;

Την κοιτάς στα ματιά της χαϊδεύεις το πρόσωπο

- αγάπη μου για μένα φεγγάρι ολόγιομο εχουν όλες οι νύχτες που σ´εχω πλάι μου....

Και φεγγάρι θα δει μονο αν έχεις κανέναν φεγγίτη στο κρεβάτι

It works, δοκίμασε το του χρόνου :)

• Like 3
Δημοσ.

νοικιασε γκαρσονιερα σε ρετιρε με μεγαλο μπαλκονι στρωματσαδα εξω με πανσεληνο και δειξε της το ελληνικο σου μεγαλειο  :devil:

Δημοσ.

Άμα ήθελα τέτοια την έφερνα και σπίτι μου, ρομαντικές βόλτες ήθελε και την έβγαλε με ΦΙΞ weiss τελικά γιατί εφόσον δεν είχε ιδέα για το που να πάμε καλά να πάθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...