Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά για πρωτη φορά στην ιστορία, ενω οι ανευθυνοι συνεχίζουν να καλύπτουν όλες τις ηλικίες, οι εκνευριστικοί μυγιάγγιχτοι δεν ειναι πλέον οι ηλικιωμένοι αλλά οι 30άρηδες-40άρηδες (τουλαχιστον στην Ελλάδα) 

Απλά μάλλον για πρώτη φορά στην ιστορία οι 30-40άρηδες προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπίες έχοντας ως βάση το νόμο και το σεβασμό, ενώ αυτές μέχρι τώρα βασίζονταν στην ανέχεια και εκμετάλλευση του συνανθρώπου.

• Like 2
Δημοσ.

Απλά μάλλον για πρώτη φορά στην ιστορία οι 30-40 προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπίες έχοντας ως βάση το νόμο και το σεβασμό, ενώ αυτές μέχρι τώρα βασίζονταν στην ανέχεια και εκμετάλλευση του συνανθρώπου.

Αυτό ακριβώς, ευχαριστώ.
Δημοσ.

Ανθρωποι που εχουν σκυλο δεν προκειτε να κανουν τπτ για μην γαβγιζει ο σκυλος επειδη νομιζουν οτι ετσι το βασανιζουν,ειναι φιλοζωοι.Ακομα και αν σου πουν οτι θα το φροντησουν.Επισης δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλα παντα οι γειτονες που προκαλουν φασαρια και αλλα προβληματα ειναι νοικαριδες.Αυτο λεει πολλα για μενα...

Kαμία σχέση, απλά.

Οι μόνοι που δεν τους ενδιαφέρει αν το σκυλί γαβγίζει ή όχι είναι οι μαλάκες που έχουν πάρει σκύλο μόνο για φύλακα για το σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά ειναι τα άκρα που αναφέρομαι διοτι στη σημερινη γεννιά την ενοχλεί ακομα και το μπάσκετ που παιζουν τα παιδιά στο απέναντι γηπεδο και φωνάζουν...το απογευμα. Διοτι γυρισαν κουρασμένοι απ τη δουλειά...

Hold your horses ρε αρχηγέ.

Γιατί να μη με ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ και βελάζουν/βρίζουν; Και γιατί είναι ακόμα πιο παράλογο επειδή είμαι 32;

Έχει μεγάλη διαφορά το να σε ενοχλεί κάτι ενώ παράλληλα το κατανοείς, απ' το να συμπεριφέρεσαι σα γίδι, όπως λες εδώ:

Και βγαινουν και γκαριζουν ριχνοντας παναγίες χωρις να σκέφτονται καν.

Εδώ ναι, έχεις δίκιο. Αν πράττουν κατ' αυτόν τον τρόπο, έχουν άδικο.

Εσύ όμως είναι σα να λες ότι επειδή είναι παιδιά, θα πρέπει να χαιρόμαστε κιόλας που ακούμε τη φασαρία.

Όχι. Όπως θα με ενοχλήσουν τα πιτσιρίκια που παίζουν μπάσκετ, έτσι θα με ενοχλήσουν και τα σκυλόγατα, έτσι θα με ενοχλήσει και το μωρό που κλαίει αδιάλειπτα, έτσι θα με ενοχλήσει ένας επίμονος βήχας του διπλανού μου κ.ο.κ..

Ούτε θα ρίξω παναγίες και με το αεροβόλο στα παιδιά που παίζουν μπάσκετ όμως, ούτε θα ρίξω φόλες στα γατόσκυλα, ούτε θα πω «κάντε το να σκάσει» στους γονείς του μωρού, ούτε θα πω του διπλανού μου ότι με ζάλισε με τον κωλόβηχά του.

Μπορείς να συλλάβεις τη διαφορά; Ή δυσκολεύεσαι;

Επειδή είμαι 30, πρέπει να εκπαιδευτώ να μη με ενοχλεί ο θόρυβος; Τι fucked up λογική είναι αυτή;

Δημοσ.

Γιατί να μη με ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ και βελάζουν/βρίζουν; Και γιατί είναι ακόμα πιο παράλογο επειδή είμαι 32;

Έχει μεγάλη διαφορά το να σε ενοχλεί κάτι ενώ παράλληλα το κατανοείς, απ' το να συμπεριφέρεσαι σα γίδι, όπως λες εδώ:

Εσύ όμως είναι σα να λες ότι επειδή είναι παιδιά, θα πρέπει να χαιρόμαστε κιόλας που ακούμε τη φασαρία.

Όχι. Όπως θα με ενοχλήσουν τα πιτσιρίκια που παίζουν μπάσκετ, έτσι θα με ενοχλήσουν και τα σκυλόγατα, έτσι θα με ενοχλήσει και το μωρό που κλαίει αδιάλειπτα, έτσι θα με ενοχλήσει ένας επίμονος βήχας του διπλανού μου κ.ο.κ..

Ούτε θα ρίξω παναγίες και με το αεροβόλο στα παιδιά που παίζουν μπάσκετ όμως, ούτε θα ρίξω φόλες στα γατόσκυλα, ούτε θα πω «κάντε το να σκάσει» στους γονείς του μωρού, ούτε θα πω του διπλανού μου ότι με ζάλισε με τον κωλόβηχά του.

Επειδή είμαι 30, πρέπει να εκπαιδευτώ να μη με ενοχλεί ο θόρυβος; Τι fucked up λογική είναι αυτή;

Συμφωνώ, είναι υποκριτικο να λες ότι δεν σε ενοχλεί
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, αφού δεν καταλαβαίνουν με τις βρισιές των γειτονων θα καταλάβουν με γλυκολογα ? 

Μια γρηγορη ερωτηση (διαβασα αποσπασματικα το θεμα). Εχεις παει να τους μιλησεις και λες πως δεν καταλαβαινουν, ή το εικαζεις επειδη δεν καταλαβαινουν απο μπινελικια?

• Like 1
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση (διαβασα αποσπασματικα το θεμα). Εχεις παει να τους μιλησεις και λες πως δεν καταλαβαινουν, ή το εικαζεις επειδη δεν καταλαβαινουν απο μπινελικια?

Δεν τους εχω χτυπισει την πορτα να τους πω πως εχει το θεμα αλλα τα μπινελικια τους τα εχουν φαει και απο μενα και απο αλλους γειτονους.Σκεψου λιγο το εξης.Αν εσυ εισουν στην θεση τους και ερχοταν ενας γειτονας και σου ελεγε να μην αφηνεις το σκυλι στην αυλη γιατι ενοχλει κτλ πολυ ευγενικα αυτος θα το εβαζε μεσα για λιγες μερες και μετα θα το ξανα αφηνε εξω λες και εσυ εισαι κανας ηλιθιος και δεν θα το καταλαβεις.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω, να σου πω την αληθεια αν δεν πηγαινα ο ιδιος να μιλήσω, δε θα απεκλεια τιποτα. Στο κάτω κάτω με την κοντρα ο αλλος λειτουργεί τελειως διαφορετικα απο τη συζητηση.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, είναι υποκριτικο να λες ότι δεν σε ενοχλεί

Ανάλογα τι είναι αυτό που μας ενοχλεί. Τα όρια που τεθηκαν παραπάνω είναι σωστά. Όντως κάποιοι είναι πολύ ενοχλητικοί και όντως κάποιοι είναι υπερβολικοί.

Αν μένεις απέναντι από γήπεδο δε μπορείς να απαιτείς να μη φώναζει ο κόσμος. Ούτε βέβαια επειδή είσαι μουσικός να παίζεις όλη μέρα χωρίς να σέβεσαι.

Θέμα σεβασμού είναι όλα.

Τέθηκε επίσης ένα θέμα για τη νέα γενιά με το οποίο δε ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσω η να γελάμε ειρωνικά. Πολύ μεγάλη κουβέντα

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη μετα απο 14 σελιδες μας λες οτι δεν εχεις παει καν να τους μιλησεις?

Ωραιος.

Τους ειχε μιλησει λιγο η μανα μου απο το μπαλκονι,αλλα κυριως βρισιδια εχουν φαει....

Δημοσ.

Απλά μάλλον για πρώτη φορά στην ιστορία οι 30-40άρηδες προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπίες έχοντας ως βάση το νόμο και το σεβασμό, ενώ αυτές μέχρι τώρα βασίζονταν στην ανέχεια και εκμετάλλευση του συνανθρώπου.

Οπότε αλλάζουμε τη νοοτροπία απαιτόντας ησυχία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, κλείνοντας τα παιδιά μας σε ένα σπίτι και κάνοντάς το να σκάσει επειδή "σεβόμαστε" τον γείτονα? Ακόμα και αν παίζουμε σε παιδικη χαρά ή σε γηπεδο?

Διότι εισαι 32 και πριν 10 χρόνια (ισως και λιγοτερο), επαιζες κι εσυ και κανεις δεν έβγαινε να σου φωνάξει ακριβως επειδη ησουν σε γηπεδο. Οπως γράφτηκε και απο άλλον, αν ειχες διπλα σου ένα ποδοσφαιρικο γηπεδο θα έβγαινες να φωνάξεις επειδη οι οπαδοι θα φωναζαν? Σε ωρα μη κοινης ησυχίας? Δε το νομίζω. 

Δοξα τον νομοθέτη οι ώρες κοινης ησυχίας ψηφίστηκαν για ένα λόγο.

Αυτο ομως δε θα μας κάνει να βελάζουμε όλη την ώρα, ούτε αντιθετα να γκαρίζουμε για το κάθε τι. (το ίδιο γράφεις παρακάτω)

Συμφωνω απόλυτα.

Όχι, απλώς όταν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας δε μπορεις να ε΄χεις την απαίτηση να σκάνε όλοι επειδη εσυ εισαι κουρασμένος.

Σου φαινεται ακραιο κάτι απ τα παραπάνω που γράφεις?? Εμένα πάντως όχι. Αυτό ακριβως σου έγραψα κι εγω. Ελπιζω τωρα να αντιληφθηκες τη διαφορά μια που το έγραψες μονος σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...