Προς το περιεχόμενο

Problima me Epson stylus 600!


Mike21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Prin apo dio meres allaksa melania sigekrimena to mauro. Meta tin allagi dokimasa na ektiposo, i selida ebgaine kanonika kai ektipotis fainotane oti douleue. Otan bgike i selida paratirisa oti mono oti itan egxromo bgike kai oxi ta aspromaura. dokimasa ksana kai ksana me sketo mauro, etreksa kai ta utilities tis etairias alla pali tipota. Dokimasa na do an bgainei melani kai bgainei kanonika mono pou den ftanei sto xarti. Ti problima iparxei?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

voulose i kefali mallon

welcome to the club (klassiko polisizitimeno provlima).

San proti lisi pare ena xarti kouzinas kai soupose to sto aseton.

Kane tin kefali ektiposis entelos dexia me ton ektipoti xoris trofodosia

An deis iparxei mia asfalia kato apo tin kefali pou mporeis na apasfaliseis kai na kineis eleuthera xoris kamia antistasi tin kefali dexia aristera.

Vale to soupomeno xarti kato kai metakinise tin kefali akrivos pano tou.

Asto etsi gia kanena tetarto kai meta metakinise tin kefali se katharo soupomeno xarti.

Asto sinolo kamia ora etsi.

Meta anoixe ton, trexe dio treis katharismous kai dokimase na tiposeis.

An den tiposei oute tote ta xanaleme, kai mallon ta exeis vrei poli skoura

 

 

crAss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και η περίπτωση η κεφαλή να έχει φτάσει στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της και να μην μπορεί να προωθήσει το μελάνι πλέον (δηλαδή δεν έχει βουλώσει, οπότε πας για αλλαγή). Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δε νομίζω να σε συμφέρει να το κάνεις, πάρε καινούριο εκτυπωτή. Αν δεν δουλέψει το κολπάκι του crAss, service και βλέπεις τι σε συμφέρει να κάνεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το πολυπαιδεύεις, το ίδιο έπαθα κι εγώ με τον 660, εντελώς ξαφνικά έπαψε να τυπώνει το μαύρο... Είδα κι έπαθα να τον επισκευάσω, τον μισοεπισκεύασαν τελικά στο μαγαζί απ' όπου τον πήραν, τύπωσε για 2-3 μήνες (με πολλά προβλήματα) και μετά παρέδωσε εντελώς το πνεύμα. Πάρε καινούριο εκτυπωτή να τελειώνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πιάνουν τα χέρια σου και δεν φοβάσαι να τον ανοίξεις, μπορείς να βγάλεις κεφαλές και να τις καθαρίσεις, και να ξαναευθυγραμίσεις την μπάρα που κινείται η κεφαλή. (Αν θέλεις να την λιπάνεις μόνο με λεπτό γράσσο/βαζελίνη).

Έχω ένα 440 & ένα 400 που τους έχω για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις από τότε που βγήκαν.

 

gdp 77 το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό με την ωφέλιμη ζωής της κεφαλής;

 

sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

gdp 77 το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό με την ωφέλιμη ζωής της κεφαλής;

 

sc

 

Για να προωθηθεί το μελάνι μέσα από τα ακροφύσια χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες. Η πιεζοηλεκτρική που χρησιμοποιεί η Epson (με κάοιους κρυστάλους αν δεν κάνω λάθος) έχει κάποιο όριο ζωής, πέραν του οποίου παύει να κάνει τη δουλειά της σωστά και χρειάζεται αλλαγή. Π.χ. η θερμοηλεκτρική τεχνολογία της HP απαιτεί αλλαγή κεφαλής με κάθε αλλαγή μελάνης (γι αυτό και πάνε πακέτο).

 

Για τον δικό μου Epson Stylus Color 800 το όζιο ζωής της κεφαλής αναφέρεται στο manual και ορίζεται σε 200 αλλαγές μαλανιού. Για τον 600 δεν ξέρω πόσο είναι.

 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, αν και τα είπα κάπως απλουστευμένα. Κάποιος που έχει περισσότερες τεχνικές γνώσεις πάνω στο θέμα, ίσως τα εξηγήσει καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...