MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αν δεν υπηρχε το μπλα μπλα στο ινσομνια τα μισα μελη δεν θα εμπαιναν καν στον κοπο να κανουν εγγραφη. Αν το ινσομνια αφορουσε μονο τη τεχνολογια δηλαδη, πιστευω θα εβγαζαν αλλο τιτλο για το site τους. Μαθαινεις αρκετα πραγματα και μεσα απο τη παπαρολογια που λες παντως, εγω τουλαχιστον. Ναι ειμαι αδυναμος να αντιληφθω, το ποσο χρησιμο ειναι να μαθαινεις για το Lol σε σχεση με ιστορικα θεματα. Επιμενεις δηλαδη οτι στο παρον φορουμ , και κυριως στο παρον section, με την παρουσα ονομασια ¨μπλαμπλά¨ αναζητας γνωση για ιστορικα θεματα , ενω σου φαινεται λιγος και πεζος αυτος που χρησιμοποιει ενα τεχνολογικο φορουμ για να συζητησει πχ για pc games. Να μαντεψω, αν μπεις σε κανα φορουμ φιλολογων θα τους αποκαλεις ηλεκτρονικα αναλφαβητους αν συζητανε για ιστορια και οχι για haswell cpu 's ξερω ´γω. Για να εισαι παντα στο θεμα σου...
redhotstef Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μη το συνεχιζεις. Δεν μου φαινεσαι λιγος και πεζος. Απλως εσυ πρωτος αμφισβητησες το επιπεδο οσων ασχολουνται με αυτα που εσυ πιστευεις ως παπαρολογιες. Φαινεσαι και παλιο μελος με 3884 μυνηματα αλλα αν αυτα αναλωθηκαν μονο στα games, τι να πω, γουστα ειναι αυτα. Εγω ακουω ροκ εσυ μεταλ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πχ με αφορμη μια ανασκαφη ιδιαιτερα σημαντικη, μπηκα να διαβασω κανα info και κατεληξα να διαβαζω για εξωγηινους. Λοιπον; Εχω δικιο που μιλαω για παπαρολογιες ή η συμμετοχη μου στο league of legends thread δεν μου δινει το δικαιωμα να εκφερω γνωμη για οσες τρολιες αντεξα να διαβασω; Πώς το κοβεις εσυ που ασχολεισαι μονο με σοβαρα ζητηματα μεσα στο μπλαμπλα section του insomnia, και που προσεχεις που θα κατανειμεις τα ουσιωδη σου post, σε αντιθεση με τα 3884 δικα μου που αναλωθηκαν εδω κι εκει;
redhotstef Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ξαναλεω, ειναι ενδιαφερον τοπικ. Και οι οι εξωγηινοι (για να στη σπασω) 1 στο δισεκατομυριο ισως σχετιζονται με τα αρχαια. Σε καθε θεμα που υπαρχει εδω μεσα, εχει πολλες πιθανοτητες να παρακτραπει η συζητηση. Τωρα ειναι και αργα και μιλαμε για ασχετα εμεις οι δυο πχ. Ε, καποιες απαντησεις τις προσπερνας και πας παρακατω, δεν χαθηκε ο κοσμος. Επισης δεν ειπα οτι ασχολουμαι με πιο σοβαρα πραγματα απο σενα, αλλα ΑΝΕΦΕΡΕΣ τους προγονους μας και το πως θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ για εμας σημερα αν μας εβλεπαν, μεσα απο το ινσομνιαμ με αυτα που ασχολουμαστε. Και εκει ηθελα να στη πω, οτι εσυ ασχολεισαι με κατι ΠΙΟ ακυρο απ ΟΤΙ θα μπορουσαν ποτε να φανταστουν οι προγονοι μας.......! Επισης το οτι εχεις πολλα μυνηματα ισως σημαινει πως εγω γραφτηκα εδω περυσι ενω εσυ πιο παλια.
Arbiter13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Περσι το καλοκαιρι ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στο History Chanell (Anchient Astronauts/Aliens??)το οποιο αναφεροταν στα αρχαια μνημεια ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...! Εδειξε λοιπον καποια μνημεια (μαζι νομιζω και τον Παρθενωνα,δεν ειμαι σιγουρος),τα οποια ηταν στην ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ!! 1
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ελπίζω τα λινκς που παραθέτεις να τα έχεις διαβάσει γιατί το βίντεο σίγουρα δεν το έχεις δει, που με λίγα λόγια αποδεικνύει πόσο μεγαλουργούσαν κινέζοι και άραβες την ώρα που οι ευρωπαίοι κοιμούνταν. Ναι, τα λινκ τα έχω διαβάσει. Εσύ τι κατάλαβες από αυτά; Και φυσικά η γνώση μου για την περίοδο δεν προέρχεται από το γκουγκλ, αλλά από μελέτη — κι όλοι οι ιστορικοί και μελετητές που έχω συναντήσει συμφωνούν ότι ο Μεσαίωνας ουδόλως σκοτεινή εποχή υπήρξε, κι ότι πολλές είναι οι στερετυπικής και χολιγοντιανής προέλευσης παρεξηγήσεις μας για το πώς ήταν. Όσο για το το βιντεάκι από πού συμπέρανες ότι δεν το έχω δει; Το έβαλα επειδή έγινε αναφορά σε Ευρασία· φυσικά και αναφέρει τα επιτεύγματα Αράβων και Κινέζων, αλλά δεν είναι (καθόλου, για να 'μαστε ειλικρινείς) δομημένο να δώσει μια ισορροπημένη εικόνα για την Ευρώπη. Αυτό το κάνουν όλα τα λινκ που έχω βάλει, αφού διαβαστούν με τη σειρά που τα παρέθεσα, όπως θα καταλάβει όποιος δεν πάει να δει μόνο το βιντεάκι.
drake. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Οι αρχαιοι μπορει να συλλαμβαναν ως ιδεες και να μετουσιωναν σε πραξη απιστευτα επιτευγματα για τα δεδομενα της εποχης, πραγματι. Το μονο που δε θα συλλαμβανε ποτε ο νους τους ειναι το τι παραλογιες θα ανεπτυσσαν οι "απογονοι" συντοπιτες τους καποιες 100δες χρονια μετα, στα κοινωνικοπολιτικοιστορικα thread του insomnia (σαν το παρον ή το διδυμο με τον Μ.Αλεξανδρο λογου χαριν ) , τη στιγμη μαλιστα που η πληροφορηση απεχει μολις 30 εκατοστα απ'τα ματια τους. Δεν μας είπες όμως πως σήκωναν βάρος πάνω από 50 τόνους με ξύλινους γερανούς ; Αν δεν σου αρέσει κάτι δεν είσαι υποχρεωμένος να το διαβάζεις μπορεί να ειπωθούν και η εξωγήινοι πως γίνετε να πιστεύουμε ότι η μοναδική ζωή που υπάρχει ανάμεσα σε τόσους πλανήτες είναι μονο η Γη
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει οι εξωγήινοι να έχουν μαγικές δυνάμεις, πανίσχυρα όπλα και τεχνολογική ανάπτυξη αιώνες μπροστά. Δεν θα μπορούσαν να είναι 10 αιώνες πίσω από εμάς; Η πίστη σε εξωγήινους έχει μια βάση, αν αναλογιστούμε το μέγεθος του σύμπαντος. Η πίστη όμως σε πανίσχυρους εξωγήινους, είναι απλά ένα υποκατάστατο της θρησκείας. Ο άνθρωπος πάντα ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής σε κάτι πιο ισχυρό από αυτόν ώστε να έχει μια ελπίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε δισεκατομμύρια ανθρώπους να πιστεύουν σε άσπιλη σύλληψη ενός μαγικού παιδιού, σε βουντού, σε αναστάσεις νεκρών και σε μαγικούς εξωγήινους. 1
Geosim79 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ο Eliot είχε γράψει...''Δεν θα σταματήσουμε να εξερευνούμε. Και το τέλος της εξερεύνησης μας θα είναι όταν θα φτάσουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε και θα ανακαλύψουμε το μέρος για πρώτη φορά'' 1
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ο άνθρωπος πάντα ψάχνει να βρει το νόημα της ζωής σε κάτι πιο ισχυρό από αυτόν ώστε να έχει μια ελπίδα. Έτσι — και όχι μόνο για το νόημα της ζωής. Η ανάγκη του ανθρώπου για νοηματοδότηση υπάρχει και στα πιο μικρά κι απλά πράγματα, εξ ου και η απροθυμία του να αποδεχθεί την τυχαιότητα στις πραγματικές της διαστάσεις, προτιμώντας να βλέπει με το παραμικρό μοτίβα και ανύπαρκτες (συχνά μεταφυσικές) συνδέσεις. 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Οι αρχαιοι μπορει να συλλαμβαναν ως ιδεες και να μετουσιωναν σε πραξη απιστευτα επιτευγματα για τα δεδομενα της εποχης, πραγματι. Το μονο που δε θα συλλαμβανε ποτε ο νους τους ειναι το τι παραλογιες θα ανεπτυσσαν οι "απογονοι" συντοπιτες τους καποιες 100δες χρονια μετα, στα κοινωνικοπολιτικοιστορικα thread του insomnia (σαν το παρον ή το διδυμο με τον Μ.Αλεξανδρο λογου χαριν ) , τη στιγμη μαλιστα που η πληροφορηση απεχει μολις 30 εκατοστα απ'τα ματια τους. Φίλε μου, θα ήθελα τις απαντήσεις και την πληροφόρηση που λες ότι είναι 30εκ από τα μάτια μας! Αλήθεια το λέω, δεν τρολάρω. Επειδή εγώ, απόσο έχω ψάξει, έχω καταλήξει στο ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για το πως έγιναν πολλά αρχαία μνημεία. Η ακρίβεια τους, η τοποθεσία τους σε σχέση με άλλα, η δυσκολία τους, η άγνωστη χρησιμότητά τους και τόσα άλλα πράγματα...μόνο θεωρίες που προσπαθούν με το ζόρι να βρουν μια λύση για να μη παραδεχτούμε ότι δεν ξέρουμε! (άσε προς το παρόν τους "εξωγήινους" απ'έξω, με την τεχνολογία που πιστεύουμε ότι είχαν τότε γίνονται όλα αυτά τα πράγματα?) 3
Cossutius. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πολυ σωστα. Η ιστορία κ η γνωση της μας δειχνουν το δρόμο κ η τεχνολογια τον τροπο. Ισως ειναι κ αλληλενδετα.Αν δεν εχεις βασικες γνωσεις τι να τη κανεις τη τεχνολογια? Θα ψαχνεις το ταφο του Αλέξανδρου στο πουθενα;
michael92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Περσι το καλοκαιρι ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στο History Chanell (Anchient Astronauts/Aliens??)το οποιο αναφεροταν στα αρχαια μνημεια ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...! Εδειξε λοιπον καποια μνημεια (μαζι νομιζω και τον Παρθενωνα,δεν ειμαι σιγουρος),τα οποια ηταν στην ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ!! Μόνο που δεν γίνεται αυτό γιατί η γη δεν είναι επίπεδη, στην καλύτερη μιλάμε για καμπύλη /trollmode off
black_rabBiT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πάντως το οτι το μυαλό σας δεν μπορεί να αντιληφθεί το κονσεπτ του χτισίματος μιας πυραμίδας, δεν σημαίνει οτι ένας αρχιτέκτονας της τότε εποχής δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Είναι σα συγκρίνω εμένα με τον Αϊνστάιν.
timonkaipumpa2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Η τεχνολογία που είχαν τότε όχι μόνο υπάρχει σήμερα αλλά έχει εξελιχθεί. Το πρόβλημα σε όσους ψάχνουν να δουν την συνέχεια της τεχνολογικής εξέλιξης είναι ότι συγκρίνουν αρχαία κτίσματα για βασιλείς με τα σπίτια τους και την καθημερινότητά τους. Ένα σπίτι στο Παγκράτι, την Δραπετσώνα ή τα Καμίνια δεν έχει κάποια θέση μέσα στην λογική εξέλιξη της τεχνολογίας. Ένα παλάτι όμως κάποιου Σεΐχη, μία χαρά έχει θέση. Επίσης, σε κάτι που αναφέρθηκε ότι είναι εγωιστικό να μην πιστεύει κανείς πως εξωγήινα όντα ήρθανε στη γη... θαρρώ πως το ποιο εγωιστικό από όλα είναι να πιστεύει κανείς πως η γη είναι τόσο σημαντική ώστε ΕΑΝ υπάρχουν εξωγήινα όντα με τέτοια νοημοσύνη που να έχουν υλοποιήσει διαστρικά ταξίδια να το κάνανε και να ήρθανε στη γη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα