Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι καθολου φαση αρνησης μπορω να δεχτω οτιδηποτε τεκμηριωμενο. Μπορεις να μας προσδιορισεις αυτο το "αλλα οντα οποιασδηποτε μορφης η φυσης που να μην ειναι ομως ουτε υπερφυσικα, ουτε ανθρωποι ευφυεις";; 

• Like 1
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει το τερματισες... το μονο νοημον ον στο συμπαν με νοημοσυνη παραπανω του κουνουπιδιου..ειναι ..το ανθρωπινο ειδος...

ενιωσες καλα τωρα με τον εαυτο σου ??

ειλικρινα αν πιστευεις κατι τετοιο....εχεις μεγαλη ανασφαλεια....πες το και κομπλεξ.....φοβο μπας και βρεθει ον ...."ανωτερο" απο σενα :)

δηλ ειτε υπερφυσικη παρεμβαση ειτε ανθρωπινη ευφυια θα παιζει εε? αλλα οντα για παραδειγμα (οποιασδηποτε μορφης ή φυσης) δεν παιζει ε?

μιλαμε για τρελη φαση αρνησης μερικοι....

Δεν αναφερόμουν στους εξωγήινους, σαρκασμός ήταν σε απάντηση άλλου μέλους...

Chill out λίγο, μήπως είσαι extraterrestrial και μας θίγεσαι ? :)

Έχεις μία εμμονή στο ότι η γνώση προέρχεται από ανώτερα / εξωγήινα όντα, αυτό είναι λογικό μιας και ο άνθρωπος από τα γεννοφάσκια του πάντα ήθελε να έχει πάνω από την κεφαλή του έναν Δυνάστη Θεό ή έναν μη γήινο ο οποίος σαν άλλος Προμηθέας μας έδωσε τα πάντα.

Τι κόμπλεξ μου τσαμπουνάς τώρα, διάβασε λίγο τι σου αναγράφω πριν πετάξεις ξανά αρλούμπες , έγινες και ψυχολόγος και μου έβγαλες και ανασφάλειες :)

Με τον εαυτό μου τα έχω καλά και με θεωρώ και πολύ γαμάτο, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Επίσης συμφωνείς ότι εξωγήινοι μας έχουν βοηθήσει αλλά αναιρείς σχεδόν αιρετικά την πιθανότητα να μας βοήθησε κάποια διαφορετκή δύναμη πχ. Θεική Παρέμβαση.

Καλό

Δημοσ.

Και μια που μιλαμε για υπερφυσικα….. 

Hot News… :

Η NASA κατέγραψε εξωγήινο στο φεγγάρι;

http://www.protothema.gr/world/article/402519/video-i-nasa-kategrapse-exogiino-sto-feggari/

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...αν ναι την προηγούμενη φορά που έβλεπαν εξωγήινους σε σκιές της κάμερας..

faceonmars333.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...αν ναι την προηγούμενη φορά που έβλεπαν εξωγήινους σε σκιές της κάμερας..

faceonmars333.jpg

Εδώ λένε ότι η Σελήνη είναι άντρο των Γκρίζων και ότι μας έχουν απαγορέψει να πάμε ξανά εκεί με επανδρωμένη αποστολή.

Η φαντασία οργιάζει

Δημοσ.

Ναι άνθρωπος είναι σε μέγεθος κρατήρα.

Μπα ο Κολοσσός της Ρόδου είναι , ΝΑΙ έχει ειπωθεί κι αυτό

Δημοσ.

Οι πλανητες που εχουν παρομοια θεση με τη γη σε σχεση με το ηλιο, δηλαδη ικανοι ωστε να ευδοκιμισει ζωη, νομιζω οτι υπολογιζονται σε μερικες εκαντονταδες εκατομμυρια.

Τωρα απο αυτα τα εκατονταδες εκατομμυρια ειναι λογικη υποθεση να πιστεψουμε οτι σε καποιους απο αυτους υπηρξαν υπαρχουν οντα με νοημοσυνη και που ισως ανεπτυχθηκαν και περα απο αυτο που καταφεραμε εως τωρα εμεις.

Και οσον αφορα τα διαπλανητικα ταξιδια ας μην κρινουμε με βαση αυτα που ξερουμε αυτη τη στιγμη, πως θα ακουγοταν στον ανθρωπο του 18 αιωνα ας πουμε αν του λεγαμε που εχει φτασει η τεχνολογια σημερα. Το πιο πιθανον να ελεγε οτι τα ειδαμε στο ονειρο μας. Οποτε ας μην κρινουμε να βαση αυτα που ξερουμε εως τωρα γιατι εχουμε να μαθουμε πολλα ακομα.

Ολα αυτα ειναι λογικες υποθεσεις. Τωρα τα δυσκολα......

Ποσες ειναι αραγε οι πιθανοτητες αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ή ας πουμε τα τελευταια 10000 χρονια(σταγονα στον ωκεανο σε σχεση με την ιστορια του συμπαντος), να υπαρχουν τετοιου ειδους πολιτισμοι στο συμπαν ποσοι απο αυτους εχουν την ικανοτητα να κανουν διαπλανητικα ταξιδια και ακομη χειροτερα ποσοι απο αυτους να εχουν εντοπισει τη γη μεσα στο τεραστιο συμπαν(αλλη σταγονα στον ωκεανο). Νομιζω οι πιθανοτητες ειναι υπερβολικα μικρες.

Το ενδεχομενο καποια στιγμη στην ιστορια της γης(οχι της ανθρωποτητας) να εχουν περασει τιποτα ξεμπαρκοι :-D  εμενα δεν μου φαινεται και τοσο ακραιο

Δημοσ.

Τις περισσοτερες φορες παντως εικασιες κανουν γιατι δεν αφηναν και στοιχεια για το πως γινοταν η κατασκευη.....

Μπορούμε ωστόσο με ικανοποητική βεβαιότητα να γνωρίζουμε τις ακριβείς διαδικασίες σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στο περιβόητο Ευπαλίνειο Όρυγμα:

https://www.youtube.com/watch?v=OpAIcQds_g0

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ λένε ότι η Σελήνη είναι άντρο των Γκρίζων και ότι μας έχουν απαγορέψει να πάμε ξανά εκεί με επανδρωμένη αποστολή.

Η φαντασία οργιάζει

Για το φεγγάρι έχουν γραφτεί πολλές συνωμοσίες ότι είναι ένα διαστημόπλοιο και στην σκοτεινή πλευρά υπάρχουν βάσεις τώρα είναι αλήθεια δεν είναι ποιος ξέρει,Αλλα για τι δε πήγαν ξανά στο φεγγάρι ;(αν έχουν πάει ) τώρα θα ήταν πιο εύκολο
Δημοσ.

Οχι καθολου φαση αρνησης μπορω να δεχτω οτιδηποτε τεκμηριωμενο. Μπορεις να μας προσδιορισεις αυτο το "αλλα οντα οποιασδηποτε μορφης η φυσης που να μην ειναι ομως ουτε υπερφυσικα, ουτε ανθρωποι ευφυεις";; 

το τι αλλα οντα υπαρχουν εκει εξω...ουτε γνωριζω ουτε φανταζομαι...οκ ψεματα..μερικα τα φανταζομαι :) . Το πλεον σιγουρο ειναι οτι καποιος αλλος περαν απο μας υπαρχει εκει εξω...και το πιο πιθανο ειναι να εχει μεγαλυτερη αναπτυξη (σε διαφορους τομεις) και μεγαλυτερη νοημοσυνη απο μας (και πιθανως και απο κουνουπιδι) απο μας...

Οποιοσδηποτε πιστευει οτι ειμαστε το μοναδικο νοημον ον σε ακτινα καμποσων εκατομμυριων ετων φωτος..τοτε εχει θεμα :)

Τελος για αυτο το θεμα να πω το εξης κλασικο : "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" . Ο νοων νοητω...

Αποδειξεις δεν υπαρχουν προφανως..ενδειξεις που υποκεινται σε λογικη σκεψη και κριση πολλες...απο κει και περα ειναι και θεμα του καθε ανθρωπου ποσο ετοιμος ειναι να δεχτει κατι και οχι να προσκολλειται σε δογματα και ...φοβιες :)

Chill out λίγο, μήπως είσαι extraterrestrial και μας θίγεσαι ? :)

Έχεις μία εμμονή στο ότι η γνώση προέρχεται από ανώτερα / εξωγήινα όντα, αυτό είναι λογικό μιας και ο άνθρωπος από τα γεννοφάσκια του πάντα ήθελε να έχει πάνω από την κεφαλή του έναν Δυνάστη Θεό ή έναν μη γήινο ο οποίος σαν άλλος Προμηθέας μας έδωσε τα πάντα.

Επίσης συμφωνείς ότι εξωγήινοι μας έχουν βοηθήσει αλλά αναιρείς σχεδόν αιρετικά την πιθανότητα να μας βοήθησε κάποια διαφορετκή δύναμη πχ. Θεική Παρέμβαση.

Καλό

Για το πρωτο στο bold δες ακριβως απο πανω.

Απο την αλλη , τα  2 επομενα bold καταλαβαινεις οτι αντιφασκουν εε?Απο την μια λες οτι εγω γουσταρω κατασταση "θεου δυναστη" και απο την αλλη εσυ δεν γουσταρεις να σε "βοηθησαν" εξωγηινοι αλλα καποια "θεικη παρεμβαση" ??

μιλα με τον εαυτο σου και συμφωνηστε σε μια κοινη γραμμη :)

Ξαναγραφω --> "το ανθρωπινο ειδος , εξελιχθηκε στην Γη , δεν ξεκινησε ομως στην Γη" ..ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι που λενε ....αν νομιζεις οτι ξαφνικα τα πιθηκια μετα απο χιλιαδες χρονια εξελιχθησαν σε ανθρωπους....και το θεωρεις απολυτα φυσιολογικο για να μην δεχθεις "εξωτερικη παρεμβαση"...και να μην δεχθεις οτι καποιος αλλος ειναι πιο εξελιγμενος απο σενα και οτι εισαι αποτελεσμα καποιου πειραματος ενδεχομενως..οκ...πιστευε το :)

Για το φεγγάρι έχουν γραφτεί πολλές συνωμοσίες ότι είναι ένα διαστημόπλοιο και στην σκοτεινή πλευρά υπάρχουν βάσεις τώρα είναι αλήθεια δεν είναι ποιος ξέρει,Αλλα για τι δε πήγαν ξανά στο φεγγάρι ;(αν έχουν πάει ) τώρα θα ήταν πιο εύκολο

Ελα ντε , εγω αν ημουν ΝΑΣΑ θα ειχα στησει βαση στο φεγγαρι..ενα τσιγαρο δρομος ειναι..του κερατα δηλ....θα στηνα και ενα ραδιοτηλεσκοπιο να πιανω και καλυτερο σημα...

Γιατι δεν το κανουν ?? και στελνουν στον ΑΡΗ ρομποτακι πολυ πιο μακρυα και ενα καρο δις δολλαρια...

Εδω στειλανε διαστημοπλοιακι να γραπωθει σε εκεινο τον κομητη για να μαθουμε για την απαρχη του αστρικου μας συστηματος..αν ειναι δυνατον δηλ.

Και για το φεγγαρι ουτε καν μιλαμε..ουτε καν παταμε..ουτε τιποτα....παλι θεωριες συνομωσιες..ντροπη μας!!! :)

Δημοσ.

Ελα ντε , εγω αν ημουν ΝΑΣΑ θα ειχα στησει βαση στο φεγγαρι..ενα τσιγαρο δρομος ειναι..του κερατα δηλ....θα στηνα και ενα ραδιοτηλεσκοπιο να πιανω και καλυτερο σημα...

Γιατι δεν το κανουν ?? και στελνουν στον ΑΡΗ ρομποτακι πολυ πιο μακρυα και ενα καρο δις δολλαρια...

Εδω στειλανε διαστημοπλοιακι να γραπωθει σε εκεινο τον κομητη για να μαθουμε για την απαρχη του αστρικου μας συστηματος..αν ειναι δυνατον δηλ.

Και για το φεγγαρι ουτε καν μιλαμε..ουτε καν παταμε..ουτε τιποτα....παλι θεωριες συνομωσιες..ντροπη μας!!! :)

Υπάρχει ένα τηλεσκόπιο Hubble αυτή τη στιγμή και μερικοί άλλοι δορυφόροι κάπου, γιατί να τα βάλεις δηλαδή στο φεγγαρί δεδομένου οτι δεν θα έχεις διαφορά στα σήματα.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι διαφωνεις βασιζομενος σε εικασιες,θεωριες προσωπικες εκτιμησεις και οχι σε γεγονοτα ετσι;  Συμφωνω οτι διαφωνουμε και το ληγω εδω, δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα τηλεσκόπιο Hubble αυτή τη στιγμή και μερικοί άλλοι δορυφόροι κάπου, γιατί να τα βάλεις δηλαδή στο φεγγαρί δεδομένου οτι δεν θα έχεις διαφορά στα σήματα.

ρε παιδι μου ετσι το πα...μπορει να μην εχει διαφορα..μπορει να εχει...σιγουρα μια βαση θα την εστηνα εκει πανω..για οποιοδηποτε λογο...το να πας πλεον στο φεγγαρι απο θεμα αποστασης...ειναι ρουτινα...και απορω ..γιατι δεν πανε?το χουν εξαντλησει το θεμα φεγγαρι?και πιασαμε το θεμα Αρη ?πιασαμε το θεμα κομητης?τον κυνηγαγε το διαστημοπλοιο 10 χρονια..τοσο σημαντικο θεμα δηλ αυτος ο κομητης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...