Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα ηθελα τις συμβουλες σας ειμαι στον 3ο οροφο που εχω το ρουτερ απλο της hol, στον δευτερο και στο πρωτο που ειναι ο αδελφος μου δεν εχω καθολου σημα εχω την ιδια τηλεφωνικη γραμμη κ στο 3ο και στο 2ο ο πρωτος δεν εχει καθολου ,θα ηθελα ενα repeater για να εχω καλο σημα παντου αλλα να μην εχω προβλημα στο να συνδεθουν η τηλεοραση κ το smartphone γιατι διαβασα καποια παραπονα απο συμφορουμιτες θελω το ρουτερ να παραμεινει στο 3ο γινεται? Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο απο σκρουτζομαγαζο κ φυσικα οσο πιο οικονομικο γινεται να μην παρω κατι και δεν μου κανει..εχωδει κατι μικρα που απλα μπαινουν στη μπριζα κανουν δουλεια¿?ευχαριστω..

Δημοσ.

Τα μικρά κάνουν δουλειά , ειδικά τα πιο φρέσκα μοντέλα. 

Εγώ πήρα στα 30Ε αυτό από το πλαίσιο : http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Turbo-X%20Wireless%20N%20300Mbps%20Repeater%20WLR-302%20(%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20Routers%20-%20Acc.%20Points)&actual=repeater

που το διαφήμιζε υπερβολικά ο πωλητής. Το πήρα 30/7 και κάνει την δουλιεά του απροβλημάτιστα μέχρι τώρα. Λέει ότι έχει πιο δυνατή κεραία από τα υπόλοιπα πρίζας. Δεν προλάβαινα να κάνω μεγάλη έρευνα αγοράς , αν και έβρισκα με πρόχειρο search από 18 ευρώ στο eshop, αλλά το πήρα με το σκεπτικό αν δεν παίζει όπως ήθελα να το πάω πίσω την άλλη μέρα.

Εεε, έπαιξε.... 

Δημοσ.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου κατι τετοιο σκεφτομαι εκει μεχρι 30-35 € ελπιζω να πιανει απο το 3ο στο 1ο ..εστω κ μια δυο γραμμες..αυτο θα το συνδεσω στο δευτερο για να ειναι στη μεση η κοντα στο ρουτερ?

Δημοσ.

Φίλε σε παρακαλω μην κάνεις το λάθος και πάρεις turbo-x, πάρε αυτο εδώ http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa830re-300mbps-wireless-n-range-extender-p-PER.612509το έχω και εγώ και είναι παρα πολύ καλό το μόνο που θέλει είναι μια πρίζα και ρύθμιση απο το κινητό η απο το pc!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ευτηχως που μπηκα να ρωτησω...λοιπον εχω κοινο ρολοι στο 3ο κ στο 2ο οχι στονπρωτο..παιζει ρολο αυτο? Αυτο που μπορω να το τοπεθετησω στο ρουτερ η στο 2ο?θελει καλοδιο erthnet? Συγνωμη αν σας κουραζω..

Δημοσ.

αν υποθεσουμε οτι βαζει στον 2 οροφο καποιο απο αυτα που προτεινεται, και εστω οτι υπαρχει καποια συσκευη που μπορει να δει στον 3 το αρχικο wifi,, στον 2 θα βλεπει και τα 2, ή γινεται κατι σαν ενοποιηση του δικτυου και βλεπει παντα μονο 1 (ασχετα αν αυτο προερχεται στο συγκεκριμενο σημειο απο 2 πομπους).

Δημοσ.

αν υποθεσουμε οτι βαζει στον 2 οροφο καποιο απο αυτα που προτεινεται, και εστω οτι υπαρχει καποια συσκευη που μπορει να δει στον 3 το αρχικο wifi,, στον 2 θα βλεπει και τα 2, ή γινεται κατι σαν ενοποιηση του δικτυου και βλεπει παντα μονο 1 (ασχετα αν αυτο προερχεται στο συγκεκριμενο σημειο απο 2 πομπους).

αν βαλει ιδιο ssid θα βλεπει μονο ενα δικτυο... και οι clientts θα μεταπηδανε μονοι τους στο ΑΡ με το καλυτερο σημα..

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο να φροντίσει να έχουν διαφορά ±4 κανάλια διαφορά (π.χ. 1 και 5) για να μην αλληλοεπηρεάζονται.

Κατά τα άλλα, ίδιο SSID και ρυθμίσεις ασφάλειας.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια ωραια τα λετε εσεις που τα γνωριζεται αλλα εγω δε καταλαβαινω τπτ..τελικα πηρα το http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa830re-300mbps-wireless-n-range-extender-p-PER.612509 αλλα παιδευομαι να το εγκαταστησω ...φυσικα δε μπορειται να βοηθησετε απο το forum..εχει δυο τροπους συνδεσης μεσω browser και με το κουμπι wps μεσω του browser ο οποιος δε μπαινει εκει που σου λενε οι οδηγιες να βαλεις το admin κτλ. Και μεσω του κουμπιου οπου χανεται το ρουτερ και κοβεται το ιντερνετ .. μπερδεμα.

Δημοσ.

Λοιπον καταφερα το συνδεσα ολα καλα...το σημα στο πρωτο φτανει με δυσκολια αλλα οκ. Ια ερωτηση τωρα γιανα το κα ω access pointαφου εχω την ιδια γραμμη τηλεφωνου παντου ειναι δυσκολο¿οσο για τα καναλια δε βρηκα ακρη οποτε βολευομαι προς το παρον ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...