Giorgos3924 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Είμαι φοιτητής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα ηλεκτρονικής και Αυτό το εξάμηνο λέω να ξεκινήσω πρακτική. Η Σχολή μου έχει μια λίστα με φορείς Αλλά δεν ξέρω που να πάω. Όχι ότι όλοι θα με δεχτούν (Δεν έχω Καλό βιογραφικό) Αλλά θα ήθελα ξέρω 2-3 πράγματα για την κάθε θέση. Έχω τελειώσει και το φανταρικο. Όσον αφορά το αντικείμενο θα με ενδιέφερε κάτι γύρω στους αυτοματισμούς Αλλά είμαι ανοιχτός σε όλες προτάσεις και από όρεξη μπόλικη. Αν ξέρει κάποιος οτιδήποτε ακόμη και από αντίστοιχη σχολή ας με διαφωτίσει. Ψάχνω Περιοχή Θεσσαλονίκης Στην τελική θα επιλέξω στην τύχη αν Και σκέφτομαι λίγο περισσότερο για cyta
gokuthelegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τι σχέση έχει το ότι δεν έχεις καλό βιογραφικό με την πρακτική άσκηση;
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Νόμιζα μετράει, αν ένας φορέας έχει 4 θέσεις και ζητηθούν από 10 άτομα με ποια κριτήρια θα γίνει επιλογή;
gokuthelegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Νόμιζα μετράει, αν ένας φορέας έχει 4 θέσεις και ζητηθούν από 10 άτομα με ποια κριτήρια θα γίνει επιλογή; Πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν βαθμούς παρά προϋπηρεσία. Το θέμα είναι να μαζέψεις προϋπηρεσία, για αυτό γίνεται η πρακτική. Τώρα αν πέσεις σε τίποτα βλάκες δεν ξέρω.
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ε έστω και οι βαθμοί. Τέλος πάντων, εμένα με ενδιαφέρει προς το παρών να βρω κάτι ουσιώδες και όχι να φτιάχνω καφέ. Γι'αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα.
CtrlFreak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 1) Προτίμησε ΟΑΕΔ και όχι ΕΣΠΑ εκτός και αν μπορείς να περιμένεις να πληρωθείς στο τέλος. 2) Φρόντησε να είσαι ξεκάθαρος με το εργοδότη μην εμφανιστείς πρώτη μέρα στην δουλειά και σου πει ότι θα υπογράφεις ότι πληρώνεσαι αλλά δεν θα στα δίνει. Καλή τύχη και ετοιμάσου για ένα δεύτερο φανταρικό με πολύ αγγαρεία. Καφέδες μπορεί να μην φτιάχνεις αλλά ότι βρωμία υπάρχει και βαριέται να αναλάβει άλλος παλιός θα στην φορτώνει.
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ξέρω πως είναι αυτά, απλά ελπίζω να βρω κάτι όσο το δυνατό καλύτερο. Όσο για τα λεφτά, μπορώ να περιμένω, προτιμώ εσπα να πάρω και κάτι παραπάνω, έστω αυτά τα 150 επιπλέον. Για τη σχέση με τον εργοδότη: σκέφτομαι να στείλω μαιλ να κανονίσω καμία θέση πριν βγουν οι προθεσμίες δήλωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα