psychofski Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Χαιρετω το forum Φαγωθηκε ο δεξης καθρεφτης του αυτοκινητου και θελω να ρωτησω μεχρι να τον φτιαξω αν ειναι νομιμο να κυκλοφορει το αμαξι χωρις τον δεξιο καθρεφτη.
Joshua21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όχι, υποχρεωτικοί είναι ο αριστερός και ο εσωτερικός. Εκτός και αν πρόκειται για εκπαιδευτικό αυτοκίνητο.
BritGreek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όχι, υποχρεωτικοί είναι ο αριστερός και ο εσωτερικός. Εκτός και αν πρόκειται για εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Είσαι σίγουρος; Αυτό νομίζω ότι έχει αλλάξει από το 1986, αν δεν κάνω λάθος.
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Είσαι σίγουρος; Αυτό νομίζω ότι έχει αλλάξει από το 1986, αν δεν κάνω λάθος. τώρα πρόσφατα
Joshua21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Είσαι σίγουρος; Αυτό νομίζω ότι έχει αλλάξει από το 1986, αν δεν κάνω λάθος. Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι τι βολεύει τον καθένα. Εγώ για παράδειγμα χωρίς καθρέπτη δεν μπορώ. Στη δουλειά να φανταστείς κόζαρα επί αρκετό καιρό ένα αμάξι συναδέλφου με σπασμένο συνοδηγού που δεν τον ειχε φτιάξει και ελεγα καλά ρε παιδί μου πως μπορεί χωρίς καθρέπτη. Δηλαδή αν θες να αλλάξεις λωρίδα προς τα δεξιά πως θα είσαι σίγουρος?Τεσπα ο καθένας όπως βολεύεται. Εγώ πάντως θεωρώ τους καθρέπτες ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου 4
BritGreek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Όταν φέραμε αυτοκίνητο από τη Γερμανία το 1986, για να βγάλει πινακίδες έπρεπε να έχει και δεξί καθρέπτη. Γι' αυτό το λέω. Σίγουρο αυτό, τουλάχιστον για τη δική μας περίπτωση.
Joshua21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όταν φέραμε αυτοκίνητο από τη Γερμανία το 1986, για να βγάλει πινακίδες έπρεπε να έχει και δεξί καθρέπτη. Γι' αυτό το λέω. Σίγουρο αυτό, τουλάχιστον για τη δική μας περίπτωση. Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο ή δεν θυμάσαι καλά? Την εποχή εκείνη ο δεξιός καθρέφτης ήταν προαιρετικός εξοπλισμός, ακόμα και στα ακριβά αυτοκίνητα. Και μάλιστα κατά την εισαγωγή τους στην Ελλάδα πλήρωναν έξτρα δασμό αν είχαν δεξιό καθρέφτη. Θυμάμαι πολύ καλά που είχαμε φέρει από Γερμανία το 1990 μια bmw 518i E28 του 1986, και μας χρέωσαν 70.000 δρχ δασμό παραπάνω επειδή είχε δεξιό καθρέφτη! Για αυτό το αμάξι μιλάω: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2c/BMW_E28_rear_20071102.jpg Πάντως μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα της τότε εποχής χωρίς δεξιό καθρέφτη, και δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει βεβαιωθεί τέτοια παράβαση. 1
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 τι ηλιθιοτητα ειναι να χει δασμο οταν εχεις εξτρα εξαρτημα ασφαλειας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα