vierinia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Εδώ και 15 μέρες το laptop που έχω (hp pavillion g7) δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω ethernet ενώ μέσω wifi δουλεύει κανονικά. Η διάγνωση των windows που έτρεξα βγάζει το μήνυμα "Ο προσαρμογέας "Ethernet" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP". Έχω δοκιμάσει τα παρακάτω: 1. Στις συνδέσεις δικτύου - πρωτόκολλο internet κλπ έβαλά manually τη διεύθυνση IP 2. Reset, restart modem , laptop, τα πάντα. 3. Κάταργηση και εκ νέου εγκατάσταση κάρτας δικτύου ethernet 4. Εγκατάσταση των τελευταίων drivers 5. Update σε windows 8.1 6. Δοκιμή με άλλο καλώδιο ethernet 7. Δοκιμή σε άλλη θύρα του (ίδιου) modem Τίποτα δεν βοήθησε. Το wifi λειτουργεί μια χαρά. Στο device manager δεν βγάζει κανένα πρόβλημα στην κάρτα δικτύου (ούτε κίτρινο, ούτε κόκκινο) Μίλησα και με τεχνικό του παρόχου και ούτε εκείνος έβγαλε άκρη. Καμιά ιδέα?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αιτιες για το προβλημα που μου ρθαν στο μυαλο διαβαζοντας το προβλημα σου: 1η εκδοχη) Ισως δεν εχουν εγκατασταθει σωστα ο οδηγος του ethernet. 2η εκδοχη) Καποια ρυθμιση στο Firewall. Αφου εχεις κανει ολα τα παραπανω παντως.. περιεργο που δεν εχει διορθωθει. Λες να ειναι προβληματικη η καρτα δικτυου του λαπτοπ ως hardware?
vierinia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αιτιες για το προβλημα που μου ρθαν στο μυαλο διαβαζοντας το προβλημα σου: 1η εκδοχη) Ισως δεν εχουν εγκατασταθει σωστα ο οδηγος του ethernet. 2η εκδοχη) Καποια ρυθμιση στο Firewall. Αφου εχεις κανει ολα τα παραπανω παντως.. περιεργο που δεν εχει διορθωθει. Λες να ειναι προβληματικη η καρτα δικτυου του λαπτοπ ως hardware? Έχω δοκιμάσει και με απενεργοποιημένο το antivirus-firewall. Άμα είχε πρόβλημα η κάρτα δικτύου δεν θα είχε πρόβλημα και το wifi?
Sorath Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Όχι, καθώς είναι άλλο hardware η ethernet κάρτα και άλλο η wifi κάρτα.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 δοκιμασε την ethernet με αλλο ρουτερ για να δουμε αν εχει θεμα η θυρα του λαπτοπ.αλλο pc παιζει με τον ρουτερ που εχεις με τις ethernet για να δουμε αν φταιει το ρουτερ?τουλαχιστον να δουμε τι μπορει να φταιει και τι οχι.επισης το καλωδιο που χρησιμοποιεις ειναι ετοιμο ή το εφτιαξες εσυ? σαινομπι (berserk)
vierinia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) δοκιμασε την ethernet με αλλο ρουτερ για να δουμε αν εχει θεμα η θυρα του λαπτοπ.αλλο pc παιζει με τον ρουτερ που εχεις με τις ethernet για να δουμε αν φταιει το ρουτερ?τουλαχιστον να δουμε τι μπορει να φταιει και τι οχι.επισης το καλωδιο που χρησιμοποιεις ειναι ετοιμο ή το εφτιαξες εσυ? σαινομπι (berserk) Και τα δυο πράγματα που μου πρότεινες σκοπευω να τα κάνω απλά χρειάζεται λίγος χρόνος. Το καλώδιο είναι έτοιμο (έχω χρησιμποιήσει δύο διαφορετικά). Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από vierinia
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 take ur time.απλα πρεπει να αρχισουμε να βλεπουμε τι δεν φταιει ωστε να βγαινει στην ακρη για να δουμε στο τελος που ειναι το θεμα..για αρχη αν ειναι θεμα ρουτερ η λαπτοπ να δουμε.
vierinia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Solved! Τελικά, το πρόβλημα ήταν το ρούτερ. Ήρθαν από την cyta και το άλλαξαν. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ελπιζω να μην σου δωσαν κανα zte. που αυτο κοβω να σου εχουν δωσει.
vierinia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα μαυρο adb μου εδωσαν. Αποστολή από το LG-E975 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οκ .απλα το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις οτι θες εσυ γιατι χανεις την τηλεφωνια.anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα