Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.

Σήμερα το πρωί πήγα να ανοίξω το pc μου και αντί να κάνει κανονικά εκκίνηση άρχισε να φορτώνει αρχεία (όπως όταν αρχίζει η εγκατάσταση σε win7).

Το pc δεν εκίνησε ποτέ κανονικά και  μετά από μερικά λεπτά μου έβγαλε τις επιλογές για repair.
Δοκιμάζω σε ασφαλή λειτουργία, τίποτα. Τρέχω το repair, δεν ολοκληρώνεται και μου βγάζει error, corrupted registry. Πάω να κάνω system restore, δεν ολοκληρώνεται και εξαφανίζονται και όλα τα restore points με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξανα-δοκιμάσω.

Δοκιμάζω μεσώ command promt να πάρω τα back up αρχεία από το RegBack , και αυτά κατεστραμμένα. 
Τέλος δοκίμασα να διορθώσω και το bootloader, αλλά καμία τύχη..

Δεν θέλω να κάνω φορματ και σκεφτόμουν αν είναι δυνατή η μετάβαση από 7 σε 8 χωρίς να έχω πρόσβαση στα windows 7. Το έχει δοκιμάσει κανείς..? Γίνεται..?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!

Δημοσ.

Επειδή μαλλον εχεις αρχεία που χρειάζεσαι το καλύτερο θα ηταν να βάλεις τον δίσκο σου σε αλλο pc να πάρες τα αρχεία σου και μετα με ασφάλεια να κανεις format και πέρασμα των 8 , μπορείς να περάσεις και τώρα τα 8 πανω στα 7 ουσιαστικά θα γίνει σαν update αλλα καλύτερα νομίζω θα ηταν με καθαρή εγκατάσταση

Δημοσ.

Επειδή μαλλον εχεις αρχεία που χρειάζεσαι το καλύτερο θα ηταν να βάλεις τον δίσκο σου σε αλλο pc να πάρες τα αρχεία σου και μετα με ασφάλεια να κανεις format και πέρασμα των 8 , μπορείς να περάσεις και τώρα τα 8 πανω στα 7 ουσιαστικά θα γίνει σαν update αλλα καλύτερα νομίζω θα ηταν με καθαρή εγκατάσταση

Το ξέρω ότι το καλύτερο είναι clean install αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα το update, εφόσον γίνεται και αν παρατηρήσω ότι το pc δεν συμπεριφέρεται όπως πριν, τότε θα κάνω αυτό που προτείνεις...!! 

Δημοσ.

Το ξέρω ότι το καλύτερο είναι clean install αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα το update, εφόσον γίνεται και αν παρατηρήσω ότι το pc δεν συμπεριφέρεται όπως πριν, τότε θα κάνω αυτό που προτείνεις...!! 

Μπορείς να κάνεις αυτό που λες αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα ήθελες να πάρεις ένα backup των αρχείων σου για κάθε ενδεχόμενο?

Συνεπώς καλό είναι να κάνεις αυτό που λέει ο SPANK ή να βάλεις μια Live CD διανομή linux (πχ knoppix) για να πάρεις τα αρχεία σε USB δίσκο... Έτσι ότι και να γίνει δεν χάνεις τίποτα..

Δημοσ.

αυτό που ζητάς γίνεται.

οταν βάλεις το iso/δισκάκι/γουατέβερ των 8 θα αντί για αναβάθμιση κλπ θα πας στις επιλογές για προχωρημένους και θα σβήσεις το partition-partitions που έχει ο δίσκος,θα φτιάξεις ένα και θα του πεις να περάσει εκεί τα 8άρια.

Δημοσ.

Ξανά-ανοίγω το θέμα γιατί όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να κάνω update από τα windows 7 σε windows 8 χωρίς να έχω πρόσβαση στα 7. 

Xristaras12 αν διαγράψω τα partitions θα σβηστούν όλα όσα έχω μέσα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω.
Θέλω να κάνω update, όχι clean install...

Δημοσ.

Αν εχεις δευτερο δισκο ευκαιρο, κανεις backup με clonezilla και μετα τσεκαρεις αν μπορεις να τα δεις οταν περασεις 8.1. Ετσι αν δεν μπορεσεις να κανεις update την βγαζεις με clean install και τα αρχεια ασφαλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...