Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήταν μονοκατοικία. οι δίπλα γείτονες, όμως, δεν μου έφταιγαν σε τίποτα για να αρχίζω να φωνάζω....

και πως ζουν με επισκέπτες, ταχυδρόμους, courier κτλπ? μυρίζουν τα νύχια τους και ανοίγουν την πόρτα?

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και πως ζουν με επισκέπτες, ταχυδρόμους, courier κτλπ? μυρίζουν τα νύχια τους και ανοίγουν την πόρτα?

Υποθέτω τηλέφωνο, ή την στήνουν στο τζάμι. Εμείς, π.χ. όταν πάμε να τον πάρουμε για το φροντιστήριο, του κορνάρουμε.

Δημοσ.

να έχεις σχολάσει από την δουλειά και να περιμένεις την άλλη μισή ώρα που δεν αξιώνεται να σου στείλει ένα μήνυμα κάτι ,γιατί μάλωνε στο τηλέφωνο και όχι για κάποιο σοβαρό λόγο,αλλά γιατί της κάνει ζηλίτσες και σκηνές!

τη μία αργεί για ξεχάστηκε στα μαγαζιά για ψώνια,την άλλη αργεί να ξυπνήσει

εάγαμήσ' στην τελική καταντάει γαιδουριά.

την άφησα και έφυγα.

• Like 3
Δημοσ.

το περιεργο ειναι οτι αυτοι που μενουν κοντα στο σημειο συναντησης συνηθως αργουν πιο πολυ απο τους αλλους που μενουν μακρια

• Like 1
Δημοσ.

το περιεργο ειναι οτι αυτοι που μενουν κοντα στο σημειο συναντησης συνηθως αργουν πιο πολυ απο τους αλλους που μενουν μακρια

Ναι, επειδή είναι φάση "Έλα μωρέ, κοντά είμαι. Σε δύο λεπτάκια είμαι εκεί, γιατί να σκάω τώρα....."!

• Super Moderators
Δημοσ.

θα εκτιμήσετε πάντως την 30λεπτη καθυστέρηση μέχρι να πετύχετε μια τέτοια κατάσταση:

"έλα έρχομαι σε καμιά ώρα σπίτι σου"

περνάει η ώρα, δεν έρχεται ούτε σηκώνει τηλέφωνο, ούτε τις επόμενες 2 μέρες...

έρχεται μετά από 3, ούτε τότε στην ώρα του :P

δεν θυμάμαι πόσες φορές το έχει κάνει αυτό, έχω χάσει το μέτρημα :P

Δημοσ.

άντε ρε κακοήθεις όλοι σας... Αν δεν υπήρχαμε κι εμείς να μας περιμένετε, τι θα είχατε να συζητάτε τώρα; Σας δίνουμε τροφή για κοινωνικό σχολιασμό και δεν το εκτιμάτε κιόλας. πιφ. 

Πάντα καθυστερημένος... χεχε καοπάκα.

Δημοσ.

ε αφου θέλουν να ειναι καθυστερημένοι , το λένε κ μόνοι τους
θα μπορούσαν να βάλουν μιση ώρα πίσω το ρολόγι τους και να έρχοντε στην ώρα τους

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί συνήθως τους πλακώνουν οι γονείς τους στο ξύλο και τους φωνάζουν για να είναι σε όλα τύποι και υπογραμμοί να είναι απουσιολόγοι (φυτά) στο σχολείο και σωστοί σε όλα. 

Ναι, αλλά έμαθαν όλοι στην τάξη ότι 9 και 35 χτυπάει το κουδούνι, 9 και 37 έχει μπει η απουσία. Και τώρα όλοι είναι συνεπείς και όταν με βλέπουν στον δρόμο με ευχαριστούν για το μάθημα που τους έδωσα.

• Like 3
Δημοσ.

ξεκινάω με τα πόδια να ανέβω ψηλά σε λόφο που έχει θερινό κινηματογράφο. απόσταση από το σημείο που ξεκίνησα μέχρι ΄τελος γύρω στα 6 χλμ ανηφόρα με μεγάλη κλίση. ξεκινάει με μηχανάκι την ίθδια απόσταση ένα παιδί που για αυτόν η ανηφόρα περιορίζεται στα 800 μέτρα. έφτασα πολύ νωρίτερα και τον περίμενα και 20 λεπτά.κάθε φορά στο τηλέφωνο "είμαι εκεί ,έρχομαι τώρα"

άλλη παρεά στην άνδρο ,κανονίζουμε για μπάνιο στις αποθήκες. "15¨30 πάνω στο δρόμο να κατεβούμε με το renegade" τελικώς θυμήθηκαν να έρθουν 16¨30 χωρίς ίχνος συγγνώμης , μιάς και θεωρούν την αργοπορεία λογική και δικαίωμα και τους συνεπής εκτός χρόνου και πραγματικότητας. από τότε όποτε κανονίζουμε κάτι με αυτούς λέω ναι και "έρχομαι τώρα" αλλά δεν πάω ποτέ. 

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι 2-3 φορές στη ζωή μου έχω πει 'Παιδιά, θ'αργήσω κανα 10λεπτο λόγω λεωφορείου.' Ε και φτάνω τελικά ακριβώς, στην ώρα μου!

Ούτε το σύμπαν δεν θέλει ν'αργήσω!

• Like 3
Δημοσ.

Από εδώ και πέρα θα εφαρμόζω το εξής:

Έστω ότι έχουμε κανονίσει στις 6. Δίνω περιθώριο 5 λεπτά, επειδή, άνθρωποι είμαστε, κάτι μπορεί να γίνει. Δύο επιλογές:

1) Έρχεσαι και όλα οκ.

2) Παίρνεις τηλέφωνο και λες ότι θα αργήσεις και λες τον χρόνο στον οποίον υπολογίζεις πως θα είσαι εκεί. Από εδώ έχουμε άλλες δύο επιλογές:

α) Έρχεσαι και όλα οκ.

β) Αργείς κι άλλο --> Τρως πουλάκι, και την επόμενη φορά, ΕΑΝ υπάρξει επόμενη φορά, αργώ επίτηδες μισή ώρα.

Ε, γι' αυτό συνεχίζεις να το κάνεις. Για να σου τύχει, και τα ξαναλέμε μετά.

Πολυ σωστα.

Για το bold εχω μια μικρη ενσταση.Ισως ειναι πολυ επιεικης σταση.Ισως ειναι καλυτερα να κατσεις , να περιμενεις, και μολις ερθει να τον αφησεις να παραγγειλει,μονο αυτος.Και αυφου εχει θρονιαστει και εχει ερθει ο καφες του να σηκωθεις να φυγεις λεγοντας οτι αργησε πολυ και εχεις και μια δουλεια.Και κλασιμο και να πληρωσει .

• Like 1
Δημοσ.

Αν ξέρετε οτι ο άλλος αργεί, αργείτε και σείς και είστε και οι δύο στην ώρα σας.

Πολύ κακό για το τίποτα.

αυτο το εφάρμοσα γω τελευταία τουλεγα επιτηδες κανα τεταρτο πριν. ε απλά αντί να περιμένω τέταρτο κάθε φορά περίμενα 5λεπτο. (περναγα και μαμαξι κιολας να τον παρω λολ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...