vaggospat13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 nope... Δεν εχω λαβει τιποτα τετοιο Με τι ονομα ερχεται το update που λες; Η πρεπει να ειμαι insider? Πρέπει να είσαι insider
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ερωτηση!Εχω Windows 8.1 (bing)! Αξιζει να βαλω τα 10ρια;;Τα στησα σε virtual box και μπορω να πω πως μαρεσουν!!Specs:Cpu: Intel Celeron n2840Ram:4GBHDD: 465GBGraphics: Intel HD Graphics 4000 Θα δω διαφορα γενικως; Ευχαριστω!
vaggospat13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ερωτηση! Εχω Windows 8.1 (bing)! Αξιζει να βαλω τα 10ρια;; Τα στησα σε virtual box και μπορω να πω πως μαρεσουν!! Specs: Cpu: Intel Celeron n2840 Ram:4GB HDD: 465GB Graphics: Intel HD Graphics 4000 Θα δω διαφορα γενικως; Ευχαριστω! Αν σου άρεσαν, να τα βάλεις, από θέμα επιδόσεων και ταχύτητας είναι στα ίδια με τα 8.1 απλά είναι πιο λειτουργικά και με περισσότερες δυνατότητες. 1
christos1414 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπερα! Εκανα clean install τα Windows 10 και το μοναδικο προβλημα που συναντω ειναι η εξαφανιση των τονων! Πως μπορει να λυθει?
overpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Σε ποιο build βρισκομαστε τωρα? Εχει κολλησει το δικο μου ακομα σε 10240 και θελω να κανω Update.
tommybertsen Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 build 10586.164 version 1511 Τι windows 10 εχεις; Αν ειναι enterprise δεν ερχεται απο το Windows update το 1511.
Xorxhs! Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τι παίζει με το installation? Συνέχεια μου βγάζει μήνυμα ότι ' Before installing windows 10 Insider Preview, something needs your attention' 1
teo20net Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τι παίζει με το installation? Συνέχεια μου βγάζει μήνυμα ότι ' Before installing windows 10 Insider Preview, something needs your attention' Είναι πολύ απλό. Απλά δες τι needs your attention.
Xorxhs! Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είναι πολύ απλό. Απλά δες τι needs your attention. έλα που δεν είναι φίλε μου, γιατί δε σου λεει
vaggospat13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπερα! Εκανα clean install τα Windows 10 και το μοναδικο προβλημα που συναντω ειναι η εξαφανιση των τονων! Πως μπορει να λυθει? Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις με τους τόνους, μπορείς να το περιγράψεις;
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αξιζει να βαλω 10 σε ενα eeepc 1001px? Ειναι με 1GB μνημης το συγκεκριμενο και ο σκληρος του προκειται να αλλαχτει με ssd. https://www.asus.com/Notebooks/Eee_PC_1001PX_Seashell/specifications/
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γιατι να το ταλαιπωρησεις τοσο; Για ιντερνετ φανταζομαι προοριζεται. Lubuntu δε παιρνει;
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν θελει η κατοχος του λινουξ. Επισης, καλυτερα να εχει κατι που το ξερει η ιδια και να μπορει να βαλει τα προγραμματα που ξερει παρα κατι που θα καταλαβαινω μονο εγω. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν θα σηκωσει 10 με 1gb μνημη αλλα και δυο να του βαλεις που δεν μπορει να παρει παραπανω παλι θα ειναι τα ζωα μου αργα, ισως κατι να σωσει ο ssd
tommybertsen Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν θελει η κατοχος του λινουξ. Επισης, καλυτερα να εχει κατι που το ξερει η ιδια και να μπορει να βαλει τα προγραμματα που ξερει παρα κατι που θα καταλαβαινω μονο εγω. Δηλαδη ειναι περισσοτερο ακαταλαβιστικα τα κλικ του Lubuntu απο αυτα των Windows ? Chromium εναντι Chrome (ιδιο πραγμα) , firefox αν επιθυμει , music player , video player αν επιθυμει. Libre Office αν επιθυμει office. Δε καταλαβαινω γιατι "μονο εσυ θα το καταλαβαινεις". Εχω Lubuntu σε pentium 4 του 2004 (prescott, απο αυτους που θες πυροσβεστηρα διπλα σου ) και παλευει ανετα το browsing, 1Gb ram SDRAM (αρχαιοτητα) εχει το συστημα εκεινο και IDE 200GB σκληρο δισκο. Αλλα φανταζομαι αυτο που ουσιαστικα εννοεις ειναι το ψυχολογικο κομματι, οπου το λινουξ σημαινει κατι το ακαταλαβιστικο για εναν απειρο χρηστη. Με τη διαφορα οτι πλεον ειναι ολα με γραφικο περιβαλλον, εκτος απο συγκεκριμενες old school διανομές. Στην πραγματικοτητα ειναι η μονη σωτηρια για ενα συστημα με 1GB ram. Εκτος και αν βαλεις windows xp ή τα 7 starter που ηδη περιλαμβανει οπως καταλαβαινω. Αν παλι εχει προγραμματα που δεν υπαρχουν αλλου, παω πασο τελειως. Να σημειωσω οτι δεν ειμαι λινουξακιας , μη παρεξηγηθω Κοινως μη προχωρησεις σε εγκατασταση Windows 10. Θα εχει ελαχιστο χωρο να κινηθει το μηχανημα. Η αληθεια ειναι οτι η διαχειριση μνημης γινεται αναλογα με αυτη που διαθετει το συστημα. Δηλαδη σε ενα συστημα με 1GB ram , τα Windows θα απαιτουν τα μισα για να τρεχουν (σε εμενα πχ τρωνε 750-800ΜΒ με το καλημερα, και ο browser οσο βρισκει τοσο τρωει). Ολα τα λεφτα ειναι το ποσο καλα θα μπορουν να σταθουν , και οπως ειπε ο Λευτέρης, ο ssd θα κανει πολλη δουλεια. Θα πρεπει να εχει και το swapping εκτος των αλλων, οποτε εχει σημασια ποιος ssd ειναι αυτος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις