Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα κατεβαζω τις εξης ενημερωσεις:

1607 ενημερωση ΚΒ3176936

1607 συγκεντρωτικη ενημερωση ΚΒ3176934

Τι ειναι;

Εχω εγκαταστησει το Anniversary Update με clean install.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 ερωτήσεις.

1) Που ξέρω αν έχω το anniversary update

2) Φτιάχνω τα εικονίδια με κάποια σειρά, και όταν ξανά-ανοίξει το PC, τα έχει με αλφαβητική σειρά. Πως να αφήσει την σειρά και τις θέσεις που θέλω εγώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows 95 ftw ρε :P πέρα από την πλάκα για κάποιο λογο δεν μου έχουν κάτσει καλά τα 10αρια. Στα μηχανηματα μου είμαι με 8.1 και 7.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Windows 95 ftw ρε :P πέρα από την πλάκα για κάποιο λογο δεν μου έχουν κάτσει καλά τα 10αρια. Στα μηχανατα μου είμαι με 8.1 και 7.

Μου θυμιζεις τον κουμπαρο μου

Τα Windows 98 ειναι μαπα ζητω τα 95

Τα Windows XP ειναι μαπα ζητω τα 98

Tα Windows Vista ειναι μαπα ζητω τα XP

Τα Windows 7 ειναι μαπα ζητω τα Vista

Τα Windows 8 ειναι μαπα ζητω τα 7

Στα 8 δεν πηγε ποτε και τωρα λεει πως τα 10 ειναι μαπα ζητω τα 7 οταν θα βγουν τα 11 η οπως θα τα λενε θα λεει τα καινουρια Windows ειναι μαπα ζητω τα 10

:lol: :P

• Like 1
Δημοσ.

Εκτιμαμε αυτο που χασαμε μετα απο καθε αναβαθμιση, γι'αυτο ετσι ο κουμπαρος σου :P 

Περα απο την πλακα ενα μικρο update εγινε τωρα, και για καποιο περιεργο λογο αλλαξε 2-3 πραγματα απο τα default apps (τα επανεφερα) , και , η αναζητηση ειναι στα "αζητητα"... 

Δημοσ.

Εκτιμαμε αυτο που χασαμε μετα απο καθε αναβαθμιση, γι'αυτο ετσι ο κουμπαρος σου :P

Οχι δεν καταλαβες λεει παντα μαπα την τελευταια εκδοση των Windows χωρις να εχει παει σε αυτη δηλαδη παντα εδω και χρονια εχει την εκαστοτε προηγουμενη εκδοση.

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες λεει παντα μαπα την τελευταια εκδοση των Windows χωρις να εχει παει σε αυτη δηλαδη παντα εδω και χρονια εχει την εκαστοτε προηγουμενη εκδοση.

Αφηνει τα προβληματα στους αλλους.

Δημοσ.

Καλησπέρα υπαρχει περιπτωση να βαλω license που βρέθηκε απο win7 σε win8 σε win8.1 σε WIN10PRO σε νεο υπολογιστή εστω και με τηλεφωνικη ενεργοποίηση?

Δημοσ.

Τελικά, με τα προβλήματα που διαβάζω (usb camera, usb σύνδεση κινητού, αναζήτηση κλπ) αναβάλλω συνεχώς την εγκατάσταση του update.

Δημοσ.

Ερώτηση.

Έστω ότι έχω τα windows 10 τα αγγλικά και τα εγκαθιστώ σε ένα μηχάνημα.

Διάβασα διάφορα και είδα κάτι βίντεο όπου από τις ρυθμίσεις μπορείς να προσθέσεις όποια γλώσσα θέλεις, πχ ελληνικά.

Το αποτέλεσμα θα είναι windows 10 σε πλήρη ελληνικά, δηλαδή σαν να είχα εξαρχής τα windows 10 ελληνικά ή όχι?

Δημοσ.

Ερώτηση.

Έστω ότι έχω τα windows 10 τα αγγλικά και τα εγκαθιστώ σε ένα μηχάνημα.

Διάβασα διάφορα και είδα κάτι βίντεο όπου από τις ρυθμίσεις μπορείς να προσθέσεις όποια γλώσσα θέλεις, πχ ελληνικά.

Το αποτέλεσμα θα είναι windows 10 σε πλήρη ελληνικά, δηλαδή σαν να είχα εξαρχής τα windows 10 ελληνικά ή όχι?

σχεδόν. καποια πραγματα, ειδικα στην αναζητηση θα μεινουν με τους αλλους ορους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...