pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το link με βγάζει σε Page not found... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Κάτι μυστήριοι χαρακτήρες μπήκαν στο τέλος 1
Alejandro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO/ Κάτι μυστήριοι χαρακτήρες μπήκαν στο τέλος Thanks mate! (tommy=pigeon?) 1
pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οχι καμια σχέση, ετυχε κ την πάτησα κι εγώ λιγο πιο πριν με το λινκ
chris_g92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τον τελευταιο καιρο στα windows 10 στο desktop μου δεν θελει με τιποτα να δει android συσκευη.Την βλεπει σαν αγνωστη πως το fixaroume καμια ιδεα?
tommybertsen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Χαχα! Και εγω τωρα πατησα και οντως βγαζει σε αδιεξοδο. Δε καταλαβαινω γιατι εγινε αυτο Ελπιζω να ειναι και τα 2 τελευταια iso. Απο το λινκ ηταν στανταρ παντως.
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τον τελευταιο καιρο στα windows 10 στο desktop μου δεν θελει με τιποτα να δει android συσκευη.Την βλεπει σαν αγνωστη πως το fixaroume καμια ιδεα? Πράγματι, ενώ όταν τα έβαλα (ΑΠΡ 16) έβλεπε κανονικά τα κινητά μου, στη συνέχεια, έδειχνε μόνο την SD και τελευταία τα αγνοεί τελείως. Ευτυχώς που υπάρχουν τα Google Drive, AirDroid κλπ 1
chris_g92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πράγματι, ενώ όταν τα έβαλα (ΑΠΡ 16) έβλεπε κανονικά τα κινητά μου, στη συνέχεια, έδειχνε μόνο την SD και τελευταία τα αγνοεί τελείως. Ευτυχώς που υπάρχουν τα Google Drive, AirDroid κλπ με τα αρχεια κατι γινεται, Αν θες να φλασαρεις καμια συσκευη ομως???
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Είχα φλασάρει το ένα κινητό, μάλλον πριν βάλω τα 10.
sakis697 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Γράψε resmon στην αναζήτηση, ή τρέξε αυτό στη φωτο και πηγαινε στο tab CPU. Trαβαει μεγαλα ζορια. Συν οτι δεν μπορει να κανει τα update.
tommybertsen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αν κανεις δεξι κλικ το service_process.exe και ανοιγμα θεσης αρχειου, που παραπεμπει; Με λιγο γκουγκλαρισμα ειδα οτι ευθυνεται το acronis true image. Το'χεις στον υπολογιστη σου; 1
makfil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 με τα αρχεια κατι γινεται, Αν θες να φλασαρεις καμια συσκευη ομως??? Ενεργοποίησα το USB Debugging, εγκαταστάθηκε αμέσως driver και συνδέοντας το καλώδιο εμφανίστηκε πάλι στον Explorer η SD αλλά μόνο ως Camera (PTP) και όχι ως Media Device (MTP). Υπάρχει τρόπος να φανεί και το κινητό και να δουλέψει σαν MTP; 1
pigeon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Trαβαει μεγαλα ζορια. Συν οτι δεν μπορει να κανει τα update. Οντως τραβάει ζόρια. Για αρχή σταμάτα κάπως το acronis, το πρόγραμμα για την κάμερα και κλείσε το sophos και τα υπόλοιπα antimalware που τρέχεις (hitman pro) και ασε να κάνει τα update κανονικά. Γενικά κλείσε οτι δεν χρειάζεται από το σύστημα πχ. viber, itype για το πληκτρολόγιο κι ας μην δείχνουν πρόβλημα. Μετά τα αμολάς ένα ένα να τρέξουν και το παρακολουθείς. Το λάθος που σου βγάζει το 0x80D05001 λύνεται μ'αυτό τον τρόπο. Μια ιδέα που ίσως πιάσει: Βλέπω οτι κατεβάζεις συνέχεια και απασχολείς δίκτυο και δίσκο, προφανώς έχεις κάμερα παρακολούθησης, σωστά; Υπάρχει το εξής θέμα με το acronis, αν το έχεις ρυθμίσει να σου κάνει realtime backup και ταυτόχρονα η κάμερα σώζει συνέχεια αρχείο/α στο δίσκο, το acronis χαζεύει και προσπαθεί να πάρει backup το αρχείο της κάμερας. Πρεπει να μπεις στο acronis να του κόψεις το συγκεκριμένο folder στο οποίο σώζει η κάμερα. 1
sakis697 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Οντως τραβάει ζόρια. Για αρχή σταμάτα κάπως το acronis, το πρόγραμμα για την κάμερα και κλείσε το sophos και τα υπόλοιπα antimalware που τρέχεις (hitman pro) και ασε να κάνει τα update κανονικά. Γενικά κλείσε οτι δεν χρειάζεται από το σύστημα πχ. viber, itype για το πληκτρολόγιο κι ας μην δείχνουν πρόβλημα. Μετά τα αμολάς ένα ένα να τρέξουν και το παρακολουθείς. Το λάθος που σου βγάζει το 0x80D05001 λύνεται μ'αυτό τον τρόπο. Μια ιδέα που ίσως πιάσει: Βλέπω οτι κατεβάζεις συνέχεια και απασχολείς δίκτυο και δίσκο, προφανώς έχεις κάμερα παρακολούθησης, σωστά; Υπάρχει το εξής θέμα με το acronis, αν το έχεις ρυθμίσει να σου κάνει realtime backup και ταυτόχρονα η κάμερα σώζει συνέχεια αρχείο/α στο δίσκο, το acronis χαζεύει και προσπαθεί να πάρει backup το αρχείο της κάμερας. Πρεπει να μπεις στο acronis να του κόψεις το συγκεκριμένο folder στο οποίο σώζει η κάμερα. Εχω το acronis και κανει καποιες μερες backup. Ενα στελνει στο Nas και ενα στελνει στον δευτερο δισκο που εχω πανω. Αλλα σε διαφορετικες μερες και ωρες. Καμερα που να σωζει τα βιντεο στο συστημα μου δεν εχω. Εχω μονο ενα προγραμμα που απλα τις βλεπω.
pigeon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εχω το acronis και κανει καποιες μερες backup. Ενα στελνει στο Nas και ενα στελνει στον δευτερο δισκο που εχω πανω. Αλλα σε διαφορετικες μερες και ωρες. Καμερα που να σωζει τα βιντεο στο συστημα μου δεν εχω. Εχω μονο ενα προγραμμα που απλα τις βλεπω. Τότε δεν έπρεπε να τρέχει συνέχεια το acronis και με 50% cpu. Γνώμη μου, κάνε τα με τη σειρά που έγραψα -να τελειώσεις με τα updates!- και μετά ψάξε καλύτερα στο acronis. Φτάσε σε ένα σημείο να μην έχεις πρόβλημα και μετά άνοιξε τα antivirus και τις κάμερες να δεις ποιό σου ανεβάζει το cpu. Κοίτα πχ. το δικό μου procmon/cpu με αρκετά πιο αδύναμο σύστημα από το δικό σου. Eπίσης να ξέρεις τα προγράμματα για κάμερες κρατάνε cache στο δίσκο, θα ελεγξεις αν μπορεις να πας πίσω το live feed μερικά λεπτά, τότε σίγουρα γράφει στο δίσκο. Αν εκεί πάει να διαβάσει το acronis, την άκουσε..
sakis697 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τότε δεν έπρεπε να τρέχει συνέχεια το acronis και με 50% cpu. Γνώμη μου, κάνε τα με τη σειρά που έγραψα -να τελειώσεις με τα updates!- και μετά ψάξε καλύτερα στο acronis. Φτάσε σε ένα σημείο να μην έχεις πρόβλημα και μετά άνοιξε τα antivirus και τις κάμερες να δεις ποιό σου ανεβάζει το cpu. Κοίτα πχ. το δικό μου procmon/cpu με αρκετά πιο αδύναμο σύστημα από το δικό σου. Eπίσης να ξέρεις τα προγράμματα για κάμερες κρατάνε cache στο δίσκο, θα ελεγξεις αν μπορεις να πας πίσω το live feed μερικά λεπτά, τότε σίγουρα γράφει στο δίσκο. Αν εκεί πάει να διαβάσει το acronis, την άκουσε.. Οχι οχι ειναι μονο live. Δεν πας πουθενα μπρος πισω. Απλα τωρα παλι κολλαει στις αναβαθμισεις. Εκλεισα το sophos, αλλα παλι τιποτα. Εκανα και αυτο που με ειπες αλλα δεν εγινε δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις