Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βγήκε η RTM, build 16299.15 RS3. - No Watermark - No Expiration Date https://forums.mydigitallife.net/threads/discussion-windows-10-insider-preview-build-16299-15-pc-rs3_release.75255/ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από Psycho_Warhead 1
panakos_thess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σοβαρα RTM ειναι?μηπως πρεπει να περημενουμε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μη χαζορωτάς, βλέπεις ότι η M$ υπέγραψε.. 1
panakos_thess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι εχεις δικαιο μολης τα διαβασα!!!!! για να δουμε...
7nisiotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλά κάτσε να βγουν επίσημα σαν update. Ελπίζω μη τα *αμησουν ολα όπως στο περασμένο μεγάλο update που μου ειχε αλλάξει ρυθμίσεις και καθόμουν σαν *αλακας 2 ωρες να τα ξαναφτιαχνω
panakos_thess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επισημα 17 october σε update μπορεις και ποιο νωρις με .iso δεν αλλαζε κατι 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά είναι το build, όλα δουλεύουν ρολόι(Ακόμα και οι drivers της Creative). Παιχνίδι δεν δοκίμασα ακόμη.
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά είναι το build, όλα δουλεύουν ρολόι(Ακόμα και οι drivers της Creative). Παιχνίδι δεν δοκίμασα ακόμη.Σου άλλαξε τίποτα απο τις ρυθμίσεις σου κλπ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με upgrade τα πέρασα, τα optimizations(Services, Game Mode etc) τα πάει όλα default. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με upgrade τα πέρασα, τα optimizations(Services, Game Mode etc) τα πάει όλα default.Αυτά εννοούσα. Sh*t αντε ξανά μάνα setαρισμα #τεμπελης
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εκανα φορματ με το media creation tool, πατησα εγκατασταση των windows αφου φορτωσε κτλπ και επειτα εκανα διατηρηση αρχειων και εφαρμογών οποτε λογικα δε θα χρειαζετε να περασω παλι drivers gpu, mobo, display κτλπ κτλπ σωστα?
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για πιο λογο ενω εχω κανει φορματ εχω αφησει να μου κανει ολα τα update (γυρω στις 10 ωρες) και δε μου βρισκει αλλα, καθε φορα που ανοιγω το update troubleshoot μου βγαζει αυτο το μηνυμα? Και επιδιορθωση που κανω παλι τα ιδια.. πια ειναι αυτα τα update τελικα? Μηπως επειδη εχω απενεργοποιησει τα update υλικου? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από giorgosmcmc
mynam3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Φρεσκος στα win 10 εδω. Τα εκανα εγκατασταση σε ssd, εκδοση pro x64. ΟΚ με την ενεργοποιηση, εκανα και το μενου να μοιαζει με τα 7 γιατι δεν μπορουσα να το συνηθισω με τιποτα απο το λιγο που το σκαλισα. Υπαρχει καποια ρυθμιση τωρα να γινει? Κατι ειχα διαβασει για "παρακολουθηση" των windows, οτι τρωνε πολυ μνημη ασκοπα διεργασιες κοκ.
mples Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ hp g72 το αναβάθμισα πριν δυο χρονια σε 10ρια σημερα χρειαστηκα το bloutooth μα δεν το βρίσκω πουθενα [στα δυο χρονια δεν το ειχα προσεξει γιατι δεν το ειχα χρειαστει ] δεν το βρίσκω ουτε στην διαχειριση συσκευων ?? απλα εξαφανίστηκε τωρα τι κανω ξερει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις