Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα bug που είδα τώρα είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω απόκρυψη του τύπου των αρχείων. Ούτε με αφήνει να επιλέξω να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.

Δημοσ.

Τι κουφά πράγματα ρε γμτ... Εμένα αυτά τα επιτρέπει κανονικά.

Γενικά όλα κανονικά εκτός του παραπάνω bug που αντί να εμφανιστεί στην 1703 το έκανε τώρα.

Δημοσ.

Έχει να μου ερθει αρκετές μέρες κάποιο κρισιμο update ασφαλειας, ενοειτε πως δεν έχω κανει το καινουριο μεγαλο update αλλά και παλι κανονικά δε θα έπρεπε να παίρνω τα κρισιμα update?

Δημοσ.

Έχει να μου ερθει αρκετές μέρες κάποιο κρισιμο update ασφαλειας, ενοειτε πως δεν έχω κανει το καινουριο μεγαλο update αλλά και παλι κανονικά δε θα έπρεπε να παίρνω τα κρισιμα update?

updates ασφάλειας γίνονται μια φορά τον μήνα εκτός αν προκύψει κάτι πολύ επείγον

Δημοσ.

Ένα bug που είδα τώρα είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω απόκρυψη του τύπου των αρχείων. Ούτε με αφήνει να επιλέξω να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.

Λύθηκε με shut down και δεν λυνόταν με restart...

Δημοσ.

Πραγματικά, στην 1408 και στην 1511, ότι update έβγαινε, μου τα έκανε μπάχαλο και άφηνα μπόλικο καιρό για να κάνω το οποιοδήποτε άλλο update. 

Από εκεί και μετά, δεν είχα θέματα, συνήθως κάθονταν καλά τα updates και τα όποια προβλήματα τα έλυνα "στο φτερό". 

Τι να πω με αυτή την ms. Μυαλό δε βάζει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τερμα οι τζαμπα αναβαθμησεις απο 7 και 8 σε 10 με τον πλαγιο τροπο των assistive technologies στις 31/12/17.

https://www.ghacks.net/2017/10/30/microsoft-to-end-free-windows-10-accessibility-upgrade-offer/

Βλέπω ότι μόνο στην  ιστοσελίδα της Αμερικής γράφει ότι η προσφορά λήγει στις 31/12/17, ενώ στις αντίστοιχες ιστοσελίδες της Αγγλίας και της Ελλάδας δεν αναφέρουν κάποια ημερομηνία λήξης. (Προς το παρόν τουλάχιστον).

❤️ Αγαπάμε Microsoft  ❤️

Επεξ/σία από Jangos
Δημοσ.

Καλα αυτο δεν ηταν να ληξει εδω και μηνες και μετα σου ειχαν βγαλει μια σελιδα για να κανεις παλι αναβαθμιση απο 7-8-8.1 σε 10

Δημοσ.

Αυτό είχε λήξει 29 Ιουλίου του 2016 :P Και μετά μπορούσες με τον πλάγιο τρόπο ο οποίος (δήθεν) λήγει 31/12/17. Και μετά θα μπορείς με τον πλάγιο τρόπο του πλαγίου τρόπου, μέχρι τα Παραθύρια 10, να έχουν μπει στο 80-90% των PC :P 

Δημοσ.

Ενα αλλο κουφο που εμαθα εχθες ειναι οτι φιλος ψιλοασχετος εκανε εγκατασταση τα 7αρια με κωδικο απο σβηστα τον πηρε κανονικα και του εκανε και ενεργοποιηση. :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω έναν κωδικό από ΧΡ, βρε λες; :P

Ξερω και γω αυτοι για να βαλεις 10αρια θα σου δινουν αναβαθμιση απο WIndows 3.11 σε 98 μετα σε XP μετα σε σβηστα κλπ κλπ.

Μεχρι και εντολη για ms-dos θα εχουν :D :cry:  :lol:  :P 

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να περασω τα 10αρια στο main pc μου.

Να περασω λογαριασμο hotmail λετε?Τι προσφερει?

Επισης κανα δωρεαν antivirus?Εχω ενα νορτον στα 7αρια,αλλα δεν ειναι συμβατο με 10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...