Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα και αυτό το θέμα, τώρα δεν μου το κάνει ούτε αυτό. Τα διπλα links μου την σπάνε λίγο, αλλά είναι πραγματικά το μικρότερο κακό. Αμελητέο δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό. Δεν ξέρω αν βοήθησε ότι πήγα από τον Explorer -> View -> Options -> View και τέρμα κάτι έκανα τικ στο "Show all folders". Κάπου είδα να το προτείνουν.

Προσωπικά είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ θέματα με κρασαρίσματα και refresh του explorer (μαζί με την taskbar) κάθε τρείς και λίγο, πατούσα να ανοίξει μια φωτογραφία και 1 στις 2 φορές πάγωνε το Photos σε μια μαύρη οθόνη, εξαφανιζόταν και η taskbar, έπρεπε από τον Task Manager να κάνω restart το process του Windows Explorer για να ξεκολλήσει, δράμα. Κι αυτό με κάποια tweaks για να μην κλείνει εντελώς o explorer με όλα τα ανοιχτά παράθυρα. Κάνω φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, μετά από μόλις 10 μέρες το ίδιο. Κάνω χτες πάλι format και μου το κάνει πάλι πάνω στο 2ωρο. Πραγματικά ένα βήμα πριν τα πετάξω για να βάλω τα 7.

Τελικά έπεσε το μάτι μου σε κάτι αναφορές για disable στα 3ds party shell extensions μέσω του ShellExView, το έκανα και -φαίνεται να- σώθηκα. Αφού από την χαρά μου δεν έκατσα να το ψειρίσω ποιο από όλα δημιουργεί το πρόβλημα, τα απενεργοποίησα όλα και θα κάνω το ψείρισμα άλλη στιγμή  :-D.

Φοβάμαι ακόμα και το φτύσω πάντως, θα περιμένω να δω πώς θα πάει, έστω 1-2 εβδομάδες.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με το άνοιγμα οποιουδήποτε αρχείου συμβαίνει σε αυτό το πρόβλημα. Και όχι 1 στις 2 , αλλά ΚΑΘΕ φορά.

Εμένα ο explorer έκανε restart. Κάθε φορά όμως.

Εσένα μάλλον στο έκανε κάποιο shell extension. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα και δεν είχα τύχη... Έκτοτε νομίζω δεν ξαναχρησιμοποίησα το comodo internet security και δεν το ξανάκανε. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο..

Δημοσ.

Η πιο παλιά αγορά κλειδιού windows 10 από το το psngames , πότε είχε γίνει από χρήστη του ινσόμνια ;

Λειτουργεί ακόμη ο κωδικός ;;

Κάτι τύπους που πουλάνε στο ebay κωδικούς με 2-3 ευρώ και έχουν πάνω από 300 θετικές κριτικές, τους έχει δοκιμάσει κανείς ;

Δημοσ.

Κάτι τύπους που πουλάνε στο ebay κωδικούς με 2-3 ευρώ και έχουν πάνω από 300 θετικές κριτικές, τους έχει δοκιμάσει κανείς ;

Έναν δοκίμασα εγώ, προχθές. Τσίμπησα κλειδάκι με 4€ και σε μισό λεπτό μου είχε έρθει μήνυμα με τους κωδικούς.

Στην ενεργοποίηση δεν έπαιξαν κατευθείαν, χρειαζόταν απλά να κάνεις την διαδικασία με την αυτοματοποιημένη τηλεφωνική ενεργοποίηση (περίπου 5 λεπτά υπόθεση είναι)

Δημοσ.

Εγώ πήρα τον Μάιο και σίγουρα πολύ πριν από μένα, αυτός που μου το πρότεινε :) Αν βλέπεις ας μας πει. 

Ενεργοποίησα μάλιστα 2 PC, δουλεύουν χωρίς θέμα. Τώρα για πόσο, δεν γνωρίζω!

Είχα κλειδί από eBay και στο menu του activation δεν έβγαζε ότι είναι activated with digital licence, αλλά κάτι άλλο που μου έβγαζε και σε σπασμένη έκδοση. Μπορεί να έτυχε όμως...

Δημοσ.

Εγώ πήρα τον Μάιο και σίγουρα πολύ πριν από μένα, αυτός που μου το πρότεινε :) Αν βλέπεις ας μας πει. 

Ενεργοποίησα μάλιστα 2 PC, δουλεύουν χωρίς θέμα. Τώρα για πόσο, δεν γνωρίζω!

Είχα κλειδί από eBay και στο menu του activation δεν έβγαζε ότι είναι activated with digital licence, αλλά κάτι άλλο που μου έβγαζε και σε σπασμένη έκδοση. Μπορεί να έτυχε όμως...

Μήπως είχες κάνει την δωρεάν αναβάθμιση σε 10 όταν βγήκαν και καταχωρήθηκε ήδη η Mobo στην database και έβαλες μετά σε clean install νέο key;

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ με ebay κλειδακι είμαι, δεν θα πω ψέματα, μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως αυτά τα bugs που μου παρουσιάζει έχει να κάνει και με αυτό. Αλλά έχει κάποια βάση αυτό; Δεν περάσαμε κάποιο Crack ή κάτι τέτοιο, εγκατάσταση έκανα με το επίσημο ISO από την Microsoft. Στην χειρότερη θα ξυπνήσω μια μέρα και θα μου λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα κλπ; Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ με ebay κλειδακι είμαι, δεν θα πω ψέματα, μου έχει περάσει από το μυαλό μήπως αυτά τα bugs που μου παρουσιάζει έχει να κάνει και με αυτό. Αλλά έχει κάποια βάση αυτό; Δεν περάσαμε κάποιο Crack ή κάτι τέτοιο, εγκατάσταση έκανα με το επίσημο ISO από την Microsoft. Στην χειρότερη θα ξυπνήσω μια μέρα και θα μου λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα κλπ; Έτσι δεν είναι;

όχι βέβαια 100% genuine ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν φταίει ούτε θα αλλάξει κάτι. Πολύ φόβος για το τίποτα, προβλήματα της MS είναι όλοι τα έχουν.

Δημοσ.

Μήπως είχες κάνει την δωρεάν αναβάθμιση σε 10 όταν βγήκαν και καταχωρήθηκε ήδη η Mobo στην database και έβαλες μετά σε clean install νέο key;

Nope. Στην αρχή τα είχα από θείο. Μετά πήρα κλειδί του eBay αλλά το έκανα uninstall ώστε να βάλω το νέο key. :) 

Προσπαθώ να βρω που στην ευχή είχα βρει ένα οδηγό για uninstall αλλά έχασα το bookmark.

Δεν νομίζω να έχει σχέση. Αλλά ποιος ξέρει... Από τότε που πήρα το κλειδί από το psngames δεν μου το παρουσίασε.

Δημοσ.

Από τότε που πήρα το κλειδί από το psngames δεν μου το παρουσίασε.

Η συγκεκριμένη πηγή πρέπει να είναι και η πιο δοκιμασμένη για φτηνά κλειδιά , έτσι ;

Δημοσ.

Επιφυλάσσομαι, αλλά επειδή με έπιασε μια μούρλα χτες και το έψαξα εκτενέστερα (μου το έκανε ξανά 2-3 ώρες μετά από φρέσκια εγκατάσταση Windows) δεν νομίζω πως έχει κάνει να κάνει με τα accounts. Έπεσα πάνω σε αρκετές αναφορές που έλεγαν ότι η δημιουργία νέου account ήταν απλά προσωρινή λύση στο πρόβλημα, που εμφανιζόταν πάλι μετά από λίγο καιρό. Επιχείρησα να κάνω debugging, δημιούργησα mini dump files για το explorer.exe και άνοιγμα των αρχείων με το Windbg μπας και βγάλω από εκεί καμιά άκρη, κατέληξα να απενεργοποιήσω κάποιες 3rd-party shell extensions με το ShellExView και φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να διορθώθηκε το θέμα. Εκεί που χτες άνοιγα ένα οποιοδήποτε αρχείο και έκανε το σύνηθες refresh ο explorer με την taskbar, τώρα δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Θα δω πώς θα πάει.

Αυτό που παρέμεινε (ή ξαναπαρουσιάστηκε, δεν θυμάμαι μέσα στην χτεσινή ζαλούρα) είναι τα διπλά links για τους φακέλους στο αριστερό pane του Explorer.

attachicon.gif DuplicateEntries.jpg

Είχα βρει μια λύση σε κάποια φάση, θυμάμαι ότι ήταν και απλή, ένα αρχείο έσβηνα νομίζω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται;

να ρωτησω κατι? γιατι να φταινε τα 10 αν δεν τρεχουν σωστα σε υπολογιστη που δεν πληροι καν τις ελαχιστες απαιτησεις ως προς τον ελευθερο χωρο την ραμ κι ενωσο πειραζεις και μητρωα που ποτε δεν πρεπει κι ας κυκλοφορουν 1000 προγραμματα για αυτο και 1000000 συμβουλες κι ενω πιθανων δεν εχει και ram αρκετη κι επεξεργαστη που δεν ειναι αμεσα συμβατος?ή σε μηχανηματα απο το '11 και το '12 τι δουλεια εχουν που ακουω απο καποιους αλλους παραπονα ?τα εχω βαλει κυριολεκτικα σε 10 pc και αλλα 4 laptop χωρις κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις που βουηξαν ολα τα site για καποιο bug που εμενα δεν μου ετυχε γιατι ειχε διορθωθει μετα απο 2 μερες απο την ms.στο λαπτοπ που εχω της pegatron οταν τα εναλα ειχα προβλημα.αε καινουριο toshiba sattelite για τα σκουπιδια με amd apu + amd 7300 (της πλακας 370mb shared ram και το συστημα εχει 4gb .Ε δεν δουλευαν.δεν επρεπε δλδ να μεινει με τα 7? το λαπτοπ η το εκαστοτε pc φταιει η τα 10?εν τω μεταξυ οι μισοι απο οσους γκρινιαζουν δεν τα εχουν γνησια.μην αφοριζουνε κι απαξιωνουμε οτιδηπουε βρε παιδια.τα δουλευω τα παραθυρα απο τα 3.1 εαν τα εχετε δει ποτε. τα 10 ειναι τα 2α καλυτερα win που εχουν βγει.δςν ειναι λογικο να μην τρεχουν καλα στο spectrum zx?
Δημοσ.

Nope. Στην αρχή τα είχα από θείο. Μετά πήρα κλειδί του eBay αλλά το έκανα uninstall ώστε να βάλω το νέο key. :)

Προσπαθώ να βρω που στην ευχή είχα βρει ένα οδηγό για uninstall αλλά έχασα το bookmark.

Χρόνια πολλά! Με uninstall/format δεν φεύγει το κλειδί τους μένει καταχωρημένο για την συγκεκριμένη motherboard μαζί με το serial no της. Οπότε έβαλες σε clean install νέο key αλλά είχε ήδη το πειρατικό καταχωρημένο οπότε το "προσπέρασε" σαν να μην μπήκε ποτέ.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Με uninstall/format δεν φεύγει το κλειδί τους μένει καταχωρημένο για την συγκεκριμένη motherboard μαζί με το serial no της. Οπότε έβαλες σε clean install νέο key αλλά είχε ήδη το πειρατικό καταχωρημένο οπότε το "προσπέρασε" σαν να μην μπήκε ποτέ.

https://www.howtogeek.com/124286/how-to-uninstall-your-windows-product-key-before-you-sell-your-pc/

Μια χαρά φεύγει.

Το πειρατικό δεν μπαίνει κάπου... Πειρατικό είναι :P 

Το γνήσιο κλειδί έφυγε. Στο ίδιο pc είχα άλλο κλειδί, το έσβησα με τον παραπάνω τρόπο, και έχω άλλο τώρα, κανονικά. 

Αν θέλω να πουλήσω το PC χωρίς το κλειδί, θα κάνω το παραπάνω. Δεν ξέρω αν γίνεται και 2η φορά ωστόσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...