Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετα το update στις 8 του μηνος που εβγαλαν για να λυθει το προβλημα με το chrome ειδε κανενας καμια βελτιωση γιατι το εκανα και το προβλημα εχει παραμεινει με το που ανοιγω το chrome φρεεζαρει ολο το Pc 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το chrome. Ούτε έχω και τώρα. Δεν ισχύει για όλους το πρόβλημα.

δεν ηταν σε ολους αλλα αρκετοι ειχαν προβλημα το ειχε αναγνωρισει και η ms

Δημοσ.

Σαφώς και δεν θα ήταν σε όλους. Έχει καταφέρει η MS να μην μπορεί να κάνει deliver ένα update που να είναι σωστό για όλους. Από τη μία καταλαβαίνω, γιατί είναι άπειροι οι συνδυασμοί hardware, από την άλλη, δεν είναι δικαιολογία αυτή, 3 χρόνια έχει τώρα το βιολί με τα win 10...

Δημοσ.
1 hour ago, basilisgate13 said:

δεν ηταν σε ολους αλλα αρκετοι ειχαν προβλημα το ειχε αναγνωρισει και η ms

Ήταν για κατόχους tablet με win 10 και την σειρά Surface.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες απαντήσεις σε ίδιες ερωτήσεις, παραπομπή εδώ σε αυτό το post.

Download video
Download video

Πιο δημοφιλή/αξιόπιστα/δοκιμασμένα Καταστήματα:

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα γύρω στο 35λεπτο πήρε η 1803.

16 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Για να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες απαντήσεις σε ίδιες ερωτήσεις, παραπομπή εδώ σε αυτό το post.

Download video

Sorry to intervene , αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα ο φίλτατος. :) Δεν έχει ιδέα πως γίνεται να δουλεύει, λέει ότι μπορείς να πάρεις temporary activation key and all these stuff, δεν μας λέει τίποτα καινούριο. Δεν λύνει την απορία που έχουμε για το πως δουλεύουν αυτά τα κλειδιά. Λέει ότι απλά δουλεύει. Και εγώ λέω ότι απλά δουλεύει αυτό από το psngames, 6.40€ το είχα πάρει, πέρυσι..

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, tommybertsen said:

Εμένα γύρω στο 35λεπτο πήρε η 1803.

Sorry to intervene , αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα ο φίλτατος. :) Δεν έχει ιδέα πως γίνεται να δουλεύει, λέει ότι μπορείς να πάρεις temporary activation key and all these stuff, δεν μας λέει τίποτα καινούριο.

Σε εμάς όχι δεν λέει. Αλλά στον κάθε "μητσος345" που θα μπει και θα ρωτήσει πως να τα κάνει activated μέσο internet λέει.

Δημοσ.

Ωστόσο, η απορία των περισσοτέρων είναι αν αυτά είναι legit :P Αυτή είναι και η δική μου απορία. Αυτός προμοτάρει ένα site ξέρω γω. Δεν το ήξερα πάντως, θα το έχω στα υπόψιν :lol: 

Δημοσ.
15 minutes ago, tommybertsen said:

Ωστόσο, η απορία των περισσοτέρων είναι αν αυτά είναι legit :P Αυτή είναι και η δική μου απορία. Αυτός προμοτάρει ένα site ξέρω γω. Δεν το ήξερα πάντως, θα το έχω στα υπόψιν :lol: 

ΑΠπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαααααααααααα παράπονο!!! :P Έβαλα Links για τα πιο αξιόπιστα και δοκιμασμένα καταστήματα. (ebay εκτός γιατί δημιουργεί ερωτήματα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...