Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, tommybertsen said:

Το εικονίδιο αριστερά από το 4 τι είναι , το thepiratebay ? :lol: 

Still, δεν κατάλαβα τον λόγο. Είσαι κανονικά και δεν έχεις ήχο και δίκτυο;

Όχι 4% η χρησιμοποιούμενη μνήμη :P

Τελικά έπρεπε να γίνω Ντόκτορ Κλουζό και να μυρίσω τα νύχια μου για τα policies... και λέω ε δεν παίζει να είναι αυτό... έκανα search στο regedit για Restrictions και μετά να δω ένα ένα ώσπου έπεσε το μάτι μου στο DenyUnspecified να είναι στο 1 δηλαδή να μην εγκαθιστά οδηγούς, το άλλαξα σε 0 και τώρα βάζο οδηγούς, ωραίο το dark theme :)

Edit: όποιος έχει το ίδιο θέμα εδώ θα πάει:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\DeviceInstall\Restrictions

Επεξ/σία από SeXBOX
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, tommybertsen said:

Ναι, αυτό δίπλα από το 4 λέω :P 

ΧΑΧΑΧΑΧΑ το Logo της Corsair :P

Δημοσ.

Το κατάλαβα, αλλά είπα να κάνουμε λίγη πλάκα να σπάσει ο πάγος με τα 10ρια γιατί ο καθένας έχει αρκετά προβλήματα με δαύτα :P 

Ελπίζω να έκατσε σωστά αυτή τη φορά. 

#Win10OUT :lol: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που πηγε η επιλογη συμπιεση και αποσυμπιεση στο δεξι κλικ στα winrar αρχεια? οεο! Μηπως το εξαφανισε το ''φοβερο'' update? λεω εγω τωρα μια υποθεση κανω.

111.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

@ giorgosmcmc: αυτο που ενδεχομενως συνεβη ειναι η διαγραφη του προγραμματος, οποτε διαγραφη καθε στοιχειου και επανεγκατασταση.....

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, christos1414 είπε

@ giorgosmcmc: αυτο που ενδεχομενως συνεβη ειναι η διαγραφη του προγραμματος, οποτε διαγραφη καθε στοιχειου και επανεγκατασταση.....

Έχω πάνω από 100 προγράμματα εγκατεστημένα, να τα διαγράψω όλα δύσκολο θα μου πάρει ώρες να ξανα σεταρω! Τώρα το winrar λειτουργεί αλλά έχει εξαφανιστεί ή από αποσυμπίεση-συμπιεση στο δεξί κλικ πιθανών να το κάνω ένα reinstall

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το shell extended view, και τσέκαρε στην λίστα που θα σου βγάλει, μήπως χάθηκε από εκεί η συντόμευση. Αν έχει απενεργοποιηθεί, απλά την ενεργοποιείς. Αλλιώς re-install το winrar. Πρόσεξε απλά μην απενεργοποιήσεις κάνα shell ;) 

Επεξ/σία από tommybertsen
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Που πηγε η επιλογη συμπιεση και αποσυμπιεση στο δεξι κλικ στα winrar αρχεια? οεο! Μηπως το εξαφανισε το ''φοβερο'' update? λεω εγω τωρα μια υποθεση κανω.

Κοίτα και στις ρυθμίσεις του winrar, μήπως απενεργοποιήθηκε η επιλογή 'Integrate WinRAR into shell'

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dimitris85 είπε

Κοίτα και στις ρυθμίσεις του winrar, μήπως απενεργοποιήθηκε η επιλογή 'Integrate WinRAR into shell'

Στις ρυθμησεις δε μου γραφει τιποτα για ενσωματωση στο shell, πως γινεται αυτο? εκανα παντως reinstall και παλι τα ιδια, πουθενα οι επιλογες συμπιεση-αποσυμπιεση.

1243.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Έχει γίνει γίνει το θέμα .... Όλα τα προβλήματα θα λύνονται εδώ. 506 σελίδες και οι 500 είναι άχρηστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Κατέβασε το shell extended view, και τσέκαρε στην λίστα που θα σου βγάλει, μήπως χάθηκε από εκεί η συντόμευση. Αν έχει απενεργοποιηθεί, απλά την ενεργοποιείς. Αλλιώς re-install το winrar. Πρόσεξε απλά μην απενεργοποιήσεις κάνα shell ;) 

5465757.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Πρώτη φορά που τα 10 με δυσαρεστούν. 

Μετά το τελευταίο update έχω τρομερό πρόβλημα με το WiFi. 

Η δεν βλέπει τα ασύρματα δίκτυα ή συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ. 

Με ethernet κανένα πρόβλημα. 

Έχω atheros κάρτα στο laptop. 

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; 

Υπάρχει λύση; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...