Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jangos είπε

@pavloa Κάνε αυτά που γράφει το παρακάτω θέμα αν θέλεις αναβάθμιση με Windows 10 νόμιμα και δωρεάν.

Αν θέλει νόμιμα και δωρεάν, πρέπει να αναβαθμίσει από νόμιμα Windows 7/8/8.1. Όχι από πειρατικά. ;) 

Αν έχει PC με νόμιμα 7ρια, there you go :) 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Αν θέλει νόμιμα και δωρεάν, πρέπει να αναβαθμίσει από νόμιμα Windows 7/8/8.1. Όχι από πειρατικά. ;) 

Αν έχει PC με νόμιμα 7ρια, there you go :) 

Όχι απαραίτητα, αλλά πάντα με τις ευλογίες και την άδεια της Microsoft. ;)

Όπως γινόταν εξ'άλλου η αναβάθμιση και από την αρχή με την άδεια της Microsoft και στα του θείου απλά και μόνο για να αυξήσει το μερίδιο της στα Windows 10.  :)

Δημοσ.

Το april update πότε θα το πάρουμε εμείς οι ΜΗ preview builder "testers"?

Για τους από πάνω. Το creation tool δουλευει ακόμα άψογα. Έχει τις τελευταίες εκδόσεις και κατεβάζει σφαίρα τα iso. 

Μετά βάλτε κλειδακι ή το μαγικό πρόγραμμα κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

@GeorgeSmirlis

Λογικά έπρεπε ήδη να σου έχει έρθει μέσα από το Windows Update. Κάνε έναν έλεγχο για ενημερώσεις.

Εναλλακτικά, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σου βγάζει την ενημέρωση ακόμη, κατέβασε την παρακάτω εφαρμογή της Microsoft "Βοηθός ενημέρωσης των Windows 10".

Η ενημέρωση Windows 10 April 2018 Update είναι διαθέσιμη

Ο Βοηθός ενημέρωσης μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση τώρα.

Ενημέρωση τώρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το τελευταιο ρημαδοUpdate τωρα δεν μπορω να αλλαξω απο ηχεια σε ακουστικα οπως τα κανανε... ξερεις κανεις/βρηκε κανεις τον τροπο? παω στις επιλογες του ηχου αλλα δεν μου τα δειχνει καν τα ακουστικα... μονο τα ηχεια , ενω δειχνει κανονικα το μικροφωνο... wtf

edit

οτιναναι... στο search εγραψα sound Και μου εβγαλε παλι το παλιο menu... solved.

Επεξ/σία από omghi2u
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα από scdkey uk. Στα 14 ευρώ πριν μερικές ημέρες. Καλή φάση αυτές οι άδειες. Τι διαφορά έχουν και τις δίνουν τόσο φτηνά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Αγόρασα retail άδεια από HRK πριν 1 χρόνο στα €13 και δεν έχω κανένα θέμα. Γι' αυτό και του το πρότεινα άλλωστε. Ας πάρει από psngames. :)

Δεν ισχύει πλέον μέσω τεχνολογιών υποβοήθησης, το ανέφερα στην αρχική μου απάντηση με το σωστό link που οδηγεί στην ανακοίνωση. Το δικό τους link εδώ δεν οδηγεί κάπου.

Και να σου κάνει εγκατάσταση, αντί για σπασμένα 7 θα έχεις σπασμένα 10 δεν θα είναι γνήσια. Και μιας και δεν επιτρέπεται να μιλάμε για σπασμένα, όπως σου είπα πέταξε τα και μην πίνεις 2-3 καφέδες για να πάρεις γνήσια, καλό είναι να αρχίσουμε να αλλάζουμε λίγο νοοτροπία.:)

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες , απλά εγώ  κάπου είχα διαβάσει οτι αν έχω σπασμένα κάνω αναβάθμιση στα 10 ΄και η microsoft δίνει άλλο κλειδί για τα 10, οπότε τα κάνει αυθεντικά..

Λογικά θα είναι λάθος αυτο που διάβασα.

Αν είναι θα πάρω 2 κλειδιά απο το  psngames και θα περάσω τα 10.

Αυτό το κλειδί θα μπορέσω να το περάσω μετά στο καινούριο pc ? 

Ή θα πρέπει να αγοράσω άλλο?

Γινετε στον ssd να έχω τα 10 και στον παλιό δίσκο να έχω τα 7?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pavloa είπε

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες , απλά εγώ  κάπου είχα διαβάσει οτι αν έχω σπασμένα κάνω αναβάθμιση στα 10 ΄και η microsoft δίνει άλλο κλειδί για τα 10, οπότε τα κάνει αυθεντικά..

Λογικά θα είναι λάθος αυτο που διάβασα.

Αν είναι θα πάρω 2 κλειδιά απο το  psngames και θα περάσω τα 10.

Αυτό το κλειδί θα μπορέσω να το περάσω μετά στο καινούριο pc ? 

Ή θα πρέπει να αγοράσω άλλο?

Γινετε στον ssd να έχω τα 10 και στον παλιό δίσκο να έχω τα 7?

Μου φαίνεται κουφό να γίνονται γνήσια με αυτό τον τρόπο, γιατί αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι και δεν θα πουλούσε τίποτα η MS. Επίσης όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω, απαγορεύεται η συζήτηση για πειρατικό περιεχόμενο, οπότε καλό είναι να σταματήσουμε να λέμε γι' αυτό έστω και θεωρητικά.

Δεν υπάρχει κλειδί πλέον, απ' τη στιγμή που ενεργοποιηθεί γίνεται ψηφιακή άδεια που "δένεται" με τη μητρική σου. Όταν θες να κάνεις φορμάτ επιλέγεις "δεν έχω κλειδί" και τα windows θα αναγνωρίσουν το pc σου και θα ενεργοποιηθούν ξανά μόνα τους.

Μπορείς να συνδέσεις την ψηφιακή άδεια με λογαριασμό microsoft (hotmail) και μετά από τις ρυθμίσεις να επιλέξεις τις κατάλληλες επιλογές που θα σου δίνει για να δηλώσεις ότι άλλαξες pc. Όλη αυτή τη διαδικασία πάντως μπορείς να την γλιτώσεις, αν απλά αγοράσεις μια άδεια και την βάλεις όταν πάρεις καινούριο και όχι τώρα.

Οι ΟΕΜ άδειες νομίζω μπορούν να μπουν σε πολλά pc αλλά καλύτερα να περιμένεις να σου απαντήσουν κι άλλοι που γνωρίζουν 100% σίγουρα γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν έχω κάνει, απλά σου λέω ότι γνωρίζω.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
3 hours ago, elteo said:

Καλή φάση αυτές οι άδειες. Τι διαφορά έχουν και τις δίνουν τόσο φτηνά; 

Επειδή θα ακούσεις χαζομάρες εδώ μέσα γι' αυτό θα στο πω πολύ απλά, είναι MSDN, VL keys αντιστοιχεί το κάθε κλειδί σε ας πούμε 50 ενεργοποιήσεις... οι Resellers θα το πουλήσουν το ίδιο 25 πχ φορές για να είναι καλυμμένοι. Είναι νόμιμο; Και ναι και όχι, αλλά της MS δεν της "καίγεται καρφί" σαν να σου λέει "πάρε με δική σου ευθύνη εμείς όμως θα σε ενεργοποιήσουμε" Πραγματικά δεν της καίγεται καρφί γιατί έχει από αλλού έσοδα και μόνο το 1 που πουλάει και το μεταπουλάνε την καλύπτει... δεν πέφτει έξω οικονομικά. Γενικά για τα 10αρια έχει πολύ χαλαρή πολιτική. Αν πέσεις θύμα από γνωστά sites που αμφιβάλω τότε πες το εδώ https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/cfr/report.aspx αλλά πίστεψε με δε θα χρειαστεί. Όσο για την δωρεάν ενεργοποίηση όπως γινόταν όταν πρώτοβγήκαν δουλεύει αν έχεις το κατάλληλο πρωτότυπο αρχείο, το εγκαθιστάς κάνει register την μητρική σου μετά format και περνάς ότι γουστάρεις. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα δώσω, ούτε να μου στείλετε PM ούτως η άλλος το εχω απενεργοποιημένο.

Με λίγα λόγια αγοράζεις άφοβα από γνωστό site και είσαι ήσυχος.... αν πέσεις ποτέ θύμα από τέτοιο γνωστό site που δεν πρόκειται τότε το λες εδώ https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/cfr/report.aspx

Εγώ είχα τέτοια άδεια αχρησιμοποίητη 3 χρονια και μου χρειάστηκε πρόσφατα.... μάντεψε NO PROBLEM!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pavloa είπε

Είπαμε, είναι χαζοί εκεί στην MS αλλά όχι και έτσι. Μην λέτε τέτοια πράγματα και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Υπήρχε εδώ ένας που περήφανα μας έλεγε ότι τα πειρατικά του έγιναν γνήσια. Δεν μας είπε πότε σταμάτησαν να λειτουργούν ως "ενεργοποιημένα" τα windows. Δίνουν ένα Generic Key και φαίνεσαι ενεργοποιημένος. Δεν είσαι όμως, δεν ξεγέλασες την MS  όπως νομίζεις. 

Επίσης είπαμε οι συζητήσεις για πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύονται. 

Δημοσ.
2 hours ago, tommybertsen said:

Είπαμε, είναι χαζοί εκεί στην MS αλλά όχι και έτσι. Μην λέτε τέτοια πράγματα και μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Υπήρχε εδώ ένας που περήφανα μας έλεγε ότι τα πειρατικά του έγιναν γνήσια. Δεν μας είπε πότε σταμάτησαν να λειτουργούν ως "ενεργοποιημένα" τα windows. Δίνουν ένα Generic Key και φαίνεσαι ενεργοποιημένος. Δεν είσαι όμως, δεν ξεγέλασες την MS  όπως νομίζεις. 

Επίσης είπαμε οι συζητήσεις για πειρατικό περιεχόμενο απαγορεύονται. 

Πάντως αν έχεις εταιρεία έχεις offline KMS Activator όπως μου έκανε δώρο ο κολλητός μου. Όλα τα άλλα ναι θέλουν KMS αλλά πρέπει να περαστούν online με σύνδεση στο internet. Στην MS δεν είναι καθόλου χαζοί ο κολλητός μου που δουλεύει σε αυτή μου λέει ότι κοιμόμαστε το ύπνο του δικαίου νομίζοντας ότι η MS δεν βγάζει λεφτά... έχει τρόπους άλλους όπως στοχευμένες διαφημίσεις και άλλα τα οποία συμφωνείς με την εγκατάσταση αν δεν συμφωνήσεις δεν προχωρά η εγκατάσταση αν θες Cancel ή Exit και βάζεις Linux. Έτσι ακριβός μου τα πε. Επίσης η MS έχει βρει όχι απλά βάρκα σωτηρίας αλλά Τιτανικό ολόκληρο το Store της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση.

Τα σπασμένα τα ξεχνάω.

Αγοράζω 2 κλειδιά OEM απο εδώ  https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

Κάνω εγκατάσταση βάζω το κλειδί και το συνδέω με το hotmail ώστε όταν αλλάξω μητρική να μπορέσω να ξανα βάλω το κλειδί που είχα αγοράσει. Σωστά μέχρι εδώ?

Μπορώ σε ένα pc να έχω τα 7 και 10 αλλά σε διαφορετικούς δίσκους?

Στον ssd τα 10 και στον παλιό τα 7.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Πάλι ακρίβυνε στο psngames το ΟΕΜ κλειδί. 10.50 περίπου είχε πριν 1 βδομάδα ακριβώς. Έλεος με τις τιμές τους.

Μπορείς να τα έχεις σε διαφορετικούς δίσκους. Απλά όταν θα κάνεις εγκατάσταση τα 10 ή τα 7, να έχεις έναν δίσκο πάνω κουμπωμένο. Αφού τα κάνεις όλα, θα μπορείς να επιλέγεις από τον boot manager της μητρικής με ποιο λειτουργικό θες να ξεκινήσεις. Ο default δίσκος σου θα ξεκινάει το εκάστοτε λειτουργικό που έχεις πάνω. 

Δημοσ.

Ναι ανεβαίνει, ανάλογα πόσο τα δίνει η MS ή πόση ζήτηση έχουν. Αλλά και πάλι πες ότι πάει 20€... δε θα τα έδινες από το να δώσεις 140€+ και αυτά για Home Edition ας πούμε;

Πάντως να το πω άλλη μια φορά για να το χωνέψουν μερικοί. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΕΙΔΙ το βάζεις προχωρά η εγκατάσταση μια χαρά ή δεν το βάζεις καθόλου και το βάζεις αργότερα... αυτό από την στιγμή που θα έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο κατευθείαν ελέγχεται από το σύστημα της MS. Όταν ελεγχθεί και σου λέει Windows is Activated και λέει Virtual License, πάει και τελείωσε ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ δεν σε κλειδώνει, δεν σου στερεί υποστήριξη, ούτε updates... Όσο για αλλαγή μητρικής και σου ζητηθεί να καλέσεις ή να κάνεις Login με τον λογαριασμό σου για να γίνει πάλι Activated... μην τα δοκιμάσετε, στο τηλ. θα βαριέστε την διαδικασία και μέσο Internet θα σας λέει ότι οι διακομιστές αυτή την στιγμή είναι απασχολημένοι, οπότε έχοντας το ίδιο κλειδί που είχατε απλά το ξαναβάζετε σαν νέο και τέλος, αυτό ήταν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους που απάντησαν και με κατατόπισαν. Θα αγοράσω ένα κλειδί και το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα τα εγκαταστήσω για να αρχίσω να τα συνηθίζω σιγά σιγά ως που να φτιάξω το καινούριο pc.  

Διάβασα νομίζω εδώ στο insomnia οτι μόλις εγκαταστήσω τα 10 πρέπει να ξετσεκάρω κάποιες επιλογές, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε. Ισχύει αυτό ή τα περνάω και δεν σκαλίζω τίποτα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...