Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι 18 και εχω ακμη απο τα 14 και επλενα και πλενω το προσωπο οπως πρεπει.. εχουν φυγει τα περισσοτερα αλλα εχω σημαδια στο μετωπο και φευγουν μονο με λειζερ που θα κανω.. το χαπι που λεει ο evoracing ειναι οντως αποτελεσματικο (δε το εχω παρει τωρα θα το παρω σε 1-2 χρονια αν δεν εχουν φυγει) γιατι το χαπι αυτο σταματαει την αναπτυξη λενε...

Πολλά λένε για αυτά τα χάπια και τα μισά ισχύουν! Καλά μετά τα 17-18 η ανάπτυξη είναι μικρή. Δηλαδή εγώ τώρα που είμαι στα 19 με 1,84 πόσο θα πάω? 

Καλύτερα να μείνεις 5cm κοντότερος παρά να έχεις σημάδια στο πρόσωπο που φεύγουν μόνο με λέιζερ και σε αυτό πρέπει να σκάσεις τα λεφτά!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τρεις σελίδες μετά καταλήγουμε σε αυτό που είπα στο #2, με ένα ευχάριστο διάλλειμα που ο συνταγματάρχης είπε το γιατρό άσχετο γιατί ένα λινκ στο ίντερνετ λέει πως η μαγειρική σόδα θεραπεύει πάσα νόσο και πάσα μαλακία.

Να πας να πάρεις νερό του Καματερού να κάνεις εντριβές.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος σου είπε για λειζερ? :o

Πήγαινε σε δερματολόγο (άμα είναι αυτός με το λέιζερ, να πας σε άλλον) και θα σου δώσει αντιβιοτικά χάπια. Εγώ είχα πάει τα accutane (?) και μετά κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι (αυτό γιατί άλλαξα γιατρό). Δεν είναι τίποτα! εγώ τα έπαιρνα για 6 μήνες και καθάρισα αρκετά. Δεν ολοκλήρωσα την θεραπεία γιατί έμπαινε καλοκαίρι και δεν κάνει να τα παίρνεις όταν κάνει ζέστη. Οπότε πήγαινε τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι για να προλάβεις!

Ακριβώς μα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα έκανα και εγώ. Και δεν φτάνει μόνο ο ήλιος και η ζέστη, αλλά σπάνε τα χείλη σου και είσαι σαν καρκινοπαθής και συν ότι δεν μπορείς να πιεις πολύ αλκοόλ. BTW είμαι 18 στα 1.81m, δεν νομίζω ότι θα πάρω κι άλλο ύψος!
Δημοσ.

Ναι ξηροδερμία είχα και εγώ! σε όλο το κεφάλι! τα μαλλιά ξερά, μάτια κόκκινα (γενικός έχω θέμα με τα μάτια αλλά τότε χειροτέρεψε όσο έκανα την θεραπεία), ξερά χείλια. Αλλά χαλάλι! Βασικά νομίζω αλκοόλ δεν πρέπει να πιεις καθόλου!

Δημοσ.

Σε δερματολόγο πρέπει να πας. Ένας σωστός δερματολόγος αρχικά θα σου χορηγήσει αντιβιοτική κρέμα και όχι χάπια (ειδικά αφού είσαι τόσο μικρός), φυσικά αναλόγως το μέγεθος του προβλήματος σου, για να δει αν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο. Πάντως είσαι πολύ μικρός μη νομίζει ότι θα ξεπερδέψεις τόσο εύκολα, απλά με την φαρμακευτική χρήση θα περιορίσεις σημαντικά την ακμή ώστε να μην σου δημιουργεί εμφανησιακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Επειδή είχα και εγώ, παρουσίασα μεγάλη βελτίωση με χρήση μόνο σαπουνιού πρωί βράδυ κλασσικά, και χρήση αντιβιοτικής κρέμας. Αν και στην αρχή δεν πίστευα ότι παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή, τελικά έχει. Βελτιώνοντας την διατροφή μου και αυξάνοντας τη σωματική δραστηριότητα παράλληλα με τη χρήση της κρέμας σε 2 μόλις βδομάδες όπως θυμάμαι χαρακτηριστικά μου είχε πει ο δερματολόγος είχα βελτίωση 80%.

Δημοσ.

Σε δερματολόγο πρέπει να πας. Ένας σωστός δερματολόγος αρχικά θα σου χορηγήσει αντιβιοτική κρέμα και όχι χάπια (ειδικά αφού είσαι τόσο μικρός), φυσικά αναλόγως το μέγεθος του προβλήματος σου, για να δει αν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο. Πάντως είσαι πολύ μικρός μη νομίζει ότι θα ξεπερδέψεις τόσο εύκολα, απλά με την φαρμακευτική χρήση θα περιορίσεις σημαντικά την ακμή ώστε να μην σου δημιουργεί εμφανησιακά και ψυχολογικά προβλήματα

Στα 17 μ είχα πάρει και εγώ κρέμα (μια με Fu νομίζω άρχιζε), το μόνο που έκανε ήταν όσο την έπαιρνα να μην είναι τόσο έντονο το πρόβλημα. Μετά όμως που την σταμάτησα ξανά από την αρχή και χειρότερα!

Δημοσ.

Ναι ξηροδερμία είχα και εγώ! σε όλο το κεφάλι! τα μαλλιά ξερά, μάτια κόκκινα (γενικός έχω θέμα με τα μάτια αλλά τότε χειροτέρεψε όσο έκανα την θεραπεία), ξερά χείλια. Αλλά χαλάλι! Βασικά νομίζω αλκοόλ δεν πρέπει να πιεις καθόλου!

Μου είχε πει ο Γιατρός μπορώ να πιώ μια μπύρα 0.5 η ένα ποτήρι κρασί. Είχα πιεί μια 0.33 και στα μισά είχα βγει OFF. Γενικά δεν παίζουμε με αυτά!
  • Like 1
Δημοσ.

-Από τους καλύτερους φίλους της ακμής είναι η ζάχαρη και οτιδήποτε γλυκό.Κόψιμο μαχαίρι.

-Η κακή διατροφή βοηθάει την ακμή.

-Μπορείς να βοηθήσεις πολύ τον οργανισμό σου με ειδικά καθαριστικά όπως μια ολοκληρωμένη σειρά clearasil,

βαθύ καθαρισμό που κάνουν τα διάφορα μαγαζιά ομορφιάς κτλ.

-Χυμός αλόε βέρα και επάλειψη στο πρόσωπο βοηθάει.Όχι κρέμες με βάση τα λιπαρά.

-Η ακμή μπορεί να ξαναβγει και σε μεγάλες ηλικίες,και πολύ πιο επιθετικά από την εφηβική ηλικία.

-Πολύ δύσκολα θεραπεύεται οριστικά.

-Τα χέρια σου μακριά από το πρόσωπο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, αν και πολυ  οφτοπικ θα απαντησω και ζητω συγγνωμη απο τον topic starter.

Το μονο που καταφερνεις με τη μαγειρικη σοδα ειναι να αλκαλοποιεις το pH σου προσθετοντας διττανθρακικα. Το σωμα μας βρισκεται σε ισορροπια οξεων-βασεων με pH= 7.40 με ενα ρυθμιστικο διαλυμα με την αντιδραση CO2+H20 = H2CO3 = HCO3 + H

Αν δεν υπαρχει λογος να χρειαζεται να αλκαλοποιεις τα ουρα (πχ σε νεφρολιθιαση) τοτε το μονο που καταφερνεις με τα διττανθρακικα ειναι να επηρεαζεις το ρυθμιστικο σου διαλυμα προς το αλκαλικο. Ο οργανισμος δεν λειτουργει σωστα σε αλκαλικο pH και το αντιρροπει κατακρατωντας διοξειδιο. Αυτα απο την πλευρα της οξεοβασικης.

Οσο για τον καρκινο που ανεφερες, τα λινκ σου ειναι ενδεικτικα.

O Dr Sircus ειναι (αντιγραφω απο το site) βελονιστης, ιατρος της ανατολικης και παστορικης ιατρικης. Επρεπε να το ψαξω τι σημαινει αυτο. Η παστορικη ιατρικη λοιπον ειναι αρχαιο μοντελο συναισθηματικης και ψυχικης υποστηριξης (συμφωνα με wikipedia). Και ολα αυτα τα συζηταμε το 2014.

Επειδη με παραπεμπεις στα medical uses στη wikipedia, δεν ειπα ποτε οτι το  ενδοφλεβιο sodium bicarbonate (διττανθρακικα στα ελληνικα), δεν εχουν ιατρικη χρηση. Σαφως και εχουν σε σοβαρες μεταβολικες οξεωσεις σε βαρια ασθενεις που νοσηλευονται. Δεν εχει νοημα να επεκταθω νομιζω.

Τελος, επειδη αναφερεις και το διασημο Ιταλο που ελεγε οτι θεραπευε τον καρκινο με μαγειρικη σοδα (simoncini), να ξερεις οτι του εχουν αφαιρεσει την αδεια και εχει καταδικαστει για ανθρωποκτονια το 2006, λογω θανατων ασθενων που λαμβαναν τη συγκεκριμενη "θεραπεια". Τα αρθρα με τη μαγειρικη σοδα ειναι διασημα στα ελληνικα "ενημερωτικα" μπλογκ της παραπληροφορησης, οι ισχυρισμοι ειναι αστειοι επιστημονικα και φυσικα εχουν καταρριφθει.

Συγγνωμη και παλι για το οφτοπικ, το συζηταμε περαιτερω αν θες.

Και το έγραψα κιόλας να πω ότι δεν το έγραψα; δεν ειπα πως θεραπεύει τον καρκίνο ούτε άκουσα γιατρούς να το λένε αυτό...

Τώρα αν θεωρείς τους γιατρούς στο διαβαλκανικό και ιδιώτες γιατρούς με όνομα αλμπάνηδες ειναι δικό σου θέμα

Αν θεωρείς επίσης  http://www.md-health.com/blog ελληνικό ενημερωτικό blog οκ πάλι δικό σου θέμα. 

Αν θεωρείς το paper για τις επιδράσεις της σόδας στις αποδόσεις αθλητών υψηλού επιπέδου βλακεία πάλι δικό σου θέμα...

Απλά πέταξα και ένα υπονοούμενο ότι υπάρχουν κάποιοι που εφαρμόζουν θεραπεία με σόδα για τον καρκίνο γιατι το είχα ακουστά χωρίς όμως να το ενστερνίζομαι όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ και παρέθεσα και link που βρήκα στα γρήγορα και αναφέρει κάτι ΄τετοιο

Δηλαδή επειδή έβαλα αυτό το link μαζί με τα χλωρά να καούν και τα άλλα... ωραία λογική. 

Δημοσ.

-Από τους καλύτερους φίλους της ακμής είναι η ζάχαρη και οτιδήποτε γλυκό.Κόψιμο μαχαίρι.

-Η κακή διατροφή βοηθάει την ακμή.

-Μπορείς να βοηθήσεις πολύ τον οργανισμό σου με ειδικά καθαριστικά όπως μια ολοκληρωμένη σειρά clearasil,

βαθύ καθαρισμό που κάνουν τα διάφορα μαγαζιά ομορφιάς κτλ.

-Χυμός αλόε βέρα και επάλειψη στο πρόσωπο βοηθάει.Όχι κρέμες με βάση τα λιπαρά.

-Η ακμή μπορεί να ξαναβγει και σε μεγάλες ηλικίες,και πολύ πιο επιθετικά από την εφηβική ηλικία.

-Πολύ δύσκολα θεραπεύεται οριστικά.

-Τα χέρια σου μακριά από το πρόσωπο.

και τα γαλακτοκομικά εντείνουν το πρόβλημα σε πολλούς

Δημοσ.

@ The_Colonel

Οι αυθεντιες και τα ονοματα εχουν πεθανει. Η ιατρικη εδω και χρονια βασιζεται σε επιστημονικες μελετες (διπλες, τυφλες, πολυκεντρικες).

Το τι λενε διαφοροι γιατροι, τι γραφουν τα μπλογκ με αφηνει αδιαφορο. Υπαρχει μελετη? Εχει δημοσιευτει σε σοβαρο περιοδικο? Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

Το αρθρο για τους αθλητες ειναι μονο που εχει επιστημονικη βαση, αλλα τα αποτελεσματα του δεν ειναι οριστικα και σαφως πρεπει να ακολουθησουν πιο στοχευμενες μελετες.

Η αρχικη μου ενσταση βεβαια δεν ηταν για τον αθλητισμο (δεν ασχολουμαι) αλλα για τους ισχυρισμους σου περι σοδας και καρκινου.

• Like 1
Δημοσ.

@ The_Colonel

Οι αυθεντιες και τα ονοματα εχουν πεθανει. Η ιατρικη εδω και χρονια βασιζεται σε επιστημονικες μελετες (διπλες, τυφλες, πολυκεντρικες).

Το τι λενε διαφοροι γιατροι, τι γραφουν τα μπλογκ με αφηνει αδιαφορο. Υπαρχει μελετη? Εχει δημοσιευτει σε σοβαρο περιοδικο? Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

Το αρθρο για τους αθλητες ειναι μονο που εχει επιστημονικη βαση, αλλα τα αποτελεσματα του δεν ειναι οριστικα και σαφως πρεπει να ακολουθησουν πιο στοχευμενες μελετες.

Η αρχικη μου ενσταση βεβαια δεν ηταν για τον αθλητισμο (δεν ασχολουμαι) αλλα για τους ισχυρισμους σου περι σοδας και καρκινου.

όχι η αρχική σου ένσταση ήταν περι σόδας και ακμής... καρκίνος δεν είχε ειπωθεί τότε.. η ακμή δεν έχει να κάνει και με το ph; 

επίσης ΔΕΝ ειναι blog το   http://www.md-health.com/ είναι μια σελίδα απο επαγγελματίες εν ενεργεία γιατρούς που δίνει συμβουλές υγείας.

και τέλος χωρίς παρεξήγηση θα μου επιτρέψεις να εμπιστευτώ την υπεύθυνη του τμήματος ογκολογίας στο διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και άλλους ογκολόγους Έλληνες τους οποίους άκουσα face to face να μιλάνε για αυτό περισσότερο απο κάποιον που έχει στο insomnia στο Nick του την λέξη doctor .... for what I know παίζει να μην είσαι κάν γιατρός ή να είσαι φοιτητής ιατρικής.. 

Δημοσ.

όχι η αρχική σου ένσταση ήταν περι σόδας και ακμής... καρκίνος δεν είχε ειπωθεί τότε.. η ακμή δεν έχει να κάνει και με το ph; 

επίσης ΔΕΝ ειναι blog το   http://www.md-health.com/ είναι μια σελίδα απο επαγγελματίες εν ενεργεία γιατρούς που δίνει συμβουλές υγείας.

και τέλος χωρίς παρεξήγηση θα μου επιτρέψεις να εμπιστευτώ την υπεύθυνη του τμήματος ογκολογίας στο διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και άλλους οικολόγους Έλληνες τους οποίους άκουσα face to face να μιλάνε για αυτό περισσότερο απο κάποιον που έχει στο insomnia στο Nick του την λέξη doctor .... for what I know παίζει να μην είσαι κάν γιατρός ή να είσαι φοιτητής ιατρικής.. 

ωχ ωχ ωχ...

αλλαξε το "οικολογους" γιατι θα στην πεσουνε...

Δημοσ.

doctor, μετά από τετοια προσωπική επίθεση θα του σκάναρα το πτυχίο για να κερδίσω την ιντερνετομαχη....ΝΟΤ.

και να το έκανε δεν θα κέρδιζε τίποτα γιατι το ίδιο πτυχίο και πολλά επιπλέον μεταπτυχιακά διακτορικά καθώς και εμπειρία έχουν αυτοί που λέω εγώ...

ωχ ωχ ωχ...

αλλαξε το "οικολογους" γιατι θα στην πεσουνε...

το άλλαξα πριν το βάλεις damn it και είπα θα γλιτώσω το flaming :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απλά πράματα γιατι απο derailing ξέρω και εγώ...

η ακμή δεν έχει να κάνει και με το ph; η σόδα σε μικρές ποσότητες δεν επηρεάζει θετικά στη εξισορρόπηση του ph αν είναι προς την όξινη πλευρά; 

H σόδα δεν σκοτώνει τους μύκητες ;;

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22991095

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...