Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουνε! Την προηγούμενη ημέρα είχα έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια κοπέλα ( μου έκανε στοματικό ) αλλά δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό και τώρα αρχίζω και ανησυχώ.

Πότε θα πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις για να σιγουρέψω ότι δεν έχω κάτι, υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο από την ημέρα που έγινε η επαφή ( Ρωτάω για το σύνολο των Σ.Μ.Ν ) ; Μετά από πόσες μέρες ίσως εκδηλωθούνε συμπτώματα; Σε ποιό νοσοκομείο μπορώ να πάω; Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δηλ η εννοια σου ειναι μηπως σε κολησε αυτη με το στομα της κατι και οχι εσυ αυτην με το πουλι σου ε?

το ακουσα και αυτο ....

• Like 4
Δημοσ.

δηλ η εννοια σου ειναι μηπως σε κολησε αυτη με το στομα της κατι και οχι εσυ αυτην με το πουλι σου ε?

το ακουσα και αυτο ....

Είσαι και Μπηχτης πανάθεμά σε :P

• Like 3
Δημοσ.

το ακουσα και αυτο ....

Αυτός την δικιά του πλευρά έχει να ανησυχεί...η κλαρινατζού ας ανοίξει δικό της thread! :)

Ανάλογα το τι μπορεί να έχει...κάποια αφροδίσια φαίνονται στις εξετάσεις μετά από τους 6 μήνες...(AIDS πχ).

Τώρα για τα πιο σοφτ τύπου έρπης φαίνονται και συμπτώματα σχετικά σύντομα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο "Ανδρέας Συγγρός" που βρίσκεται στα Ιλίσσια πίσω απο το Χίλτον, αν είσαι αλλού και δεν βρείς άκρη ρώτα το 166.

Δημοσ.

Μετάδοση σε αυτόν από αυτήν πιο σημαντική από μετάδοση σε αυτήν από αυτόν.... Να μην επιδίδεσαι σε τέτοιες άσεμνες και αισχρές πράξεις. Να πας να εξομολογηθεις αμέσως και νηστεία για 62 μέρες. Η σημερινή νεολαία πάει από το κακό στο χειρότερο... Ντροπή.

• Like 6
Δημοσ.

Μετάδοση σε αυτόν από αυτήν πιο σημαντική από μετάδοση σε αυτήν από αυτόν.... Να μην επιδίδεσαι σε τέτοιες άσεμνες και αισχρές πράξεις. Να πας να εξομολογηθεις αμέσως και νηστεία για 62 μέρες. Η σημερινή νεολαία πάει από το κακό στο χειρότερο... Ντροπή.

• Like 2
Δημοσ.

το ακουσα και αυτο ....

Τρολολ!

Δημοσ.

Πάντως αν ηταν μετά απο κάθε φορά που μου έπαιρνε κάποια κοπελιά πίπα να τρέχω για εξετάσεις, θα το χαμε κλεισει το μαγαζάκι καραμητροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

Προφυλακτικό στο σεξ ναι. Στη πίπα? Ποια γυναίκα θα σου πάρει πιπα με προφυλακτικό λέμε?? Θα θελες εσυ να γλυψεις νιμου έχοντας μπροστά μια ζελατίνα?

Ο jesus και η μαμά του δηλαδης :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...