TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκίνα ξανά στο σταθερό και βγάλε τα driver για την cpu amd τουλάχιστον και ότι βρεις σε σχέση με την μητρική σου.
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκίνα ξανά στο σταθερό και βγάλε τα driver για την cpu amd τουλάχιστον και ότι βρεις σε σχέση με την μητρική σου. Να τον κοτσαρω ως δευτερο πανω στο συστημα μου ή να τον βαλω ως πρωτο? Τα έχω βρει τα αρχεία αλλά δεν με αφήνει να τα διαγραψω.Μου ζητάει άδεια απο TrustedInstaller
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν κεντρικό να φορτώσουν τα windows του και καλύτερα σε safe mode.
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Σαν κεντρικό να φορτώσουν τα windows του και καλύτερα σε safe mode.</p> Το εκανα αλλά παλι δεν με αφήνει.Ζητάει άδεια απο administrators
ReputGlory1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 απλά σου έκανε check devices και κατέβασε μόνο του drivers. Αυτό το κάνει εδώ http://youtu.be/mME9VLT7-xw?t=3m34s. Δοκίμασε να κλείσεις το pc από το κουμπί με το που τελειώσει και το τελευταίο βήμα της εγκατάστασης.
G1O Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Κατα την εγκατασταση δημιουργειται το μητρωο και οι αντιστοιχες τιμες των συσκευων του συστηματος,αρα ο δισκος θα δεθει με το υλικο του υπολογιστη που θα εγκατασταθουν !
soteras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μια εντελως καλη ερωτηση φανταζομαι ορισες παραμετρους στο λαπτοπ να διαβαζει το δισκακι πρωτα και μετα τον σκληρο και ολα τα υπολοιπα επισης το δισκακι σε τι κατασταση ειναι απο κατω καθαρουλη η βρομικο γιατι μπορει το λαπτοπ να ειναι πιο ευαισθητο στο θεμα διαβασμα cd
ssns Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Mαλλον θα γινει αγορα καινουργιου dvd-rw για να κανουμε την δουλεια μας!
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν ξοδευτείς και αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και αυτό πρώτα http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-σε-laptop-που-δεν-δουλεύει-το-dvd-player/?p=4751145 περνάς boot loader στον σκληρό του laptop που να δίνει εναλλακτική εκκίνηση από usb αλλά και cd. Αφού δεν ξεκινάει από αυτά που έχει για ποιον λόγο πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει με άλλο εξωτερικό;;;;
ssns Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν ξοδευτείς και αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και αυτό πρώτα http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-σε-laptop-που-δεν-δουλεύει-το-dvd-player/?p=4751145 περνάς boot loader στον σκληρό του laptop που να δίνει εναλλακτική εκκίνηση από usb αλλά και cd. Αφού δεν ξεκινάει από αυτά που έχει για ποιον λόγο πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει με άλλο εξωτερικό;;;; Δεν θα γινει αγορα εξωτερικου αλλα εσωτερικου dvd-rw.
kaklikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εχω κανει πανω απο 5 φορες φορματ και εγκατασταση σε σκληρο διαφορετικων λαπτοπ μεσω σταθερου και δεν ειχα κανενα θεμα με κανενα λαπτοπ !
ssns Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εχω κανει πανω απο 5 φορες φορματ και εγκατασταση σε σκληρο διαφορετικων λαπτοπ μεσω σταθερου και δεν ειχα κανενα θεμα με κανενα λαπτοπ ! Tα φωτα σου,τα κολπα σου κτλ μπας και γλυτωσουμε τα εξοδα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα