Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνα ξανά στο σταθερό και βγάλε τα driver για την cpu amd τουλάχιστον και ότι βρεις σε σχέση με την μητρική σου. 

Να τον κοτσαρω ως δευτερο πανω στο συστημα μου ή να τον βαλω ως πρωτο?

Τα έχω βρει τα αρχεία αλλά δεν με αφήνει να τα διαγραψω.Μου ζητάει άδεια απο TrustedInstaller

Δημοσ.

<p>Σαν κεντρικό να φορτώσουν τα windows του και καλύτερα σε safe mode.</p>

Το εκανα αλλά παλι δεν με αφήνει.Ζητάει άδεια απο administrators

Δημοσ.

Κατα την εγκατασταση δημιουργειται το μητρωο και οι αντιστοιχες τιμες των συσκευων του συστηματος,αρα ο δισκος θα δεθει με το υλικο του υπολογιστη που θα εγκατασταθουν !

Δημοσ.

Μια εντελως καλη ερωτηση φανταζομαι ορισες παραμετρους στο λαπτοπ να διαβαζει το δισκακι πρωτα και μετα τον σκληρο και ολα τα υπολοιπα επισης το δισκακι σε τι κατασταση ειναι απο κατω καθαρουλη η βρομικο γιατι μπορει το λαπτοπ να ειναι πιο ευαισθητο στο θεμα διαβασμα cd

Δημοσ.

Πριν ξοδευτείς και αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και αυτό πρώτα

http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-σε-laptop-που-δεν-δουλεύει-το-dvd-player/?p=4751145

περνάς boot loader στον σκληρό του laptop που να δίνει εναλλακτική εκκίνηση από usb αλλά και cd.

Αφού δεν ξεκινάει από αυτά που έχει για ποιον λόγο πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει με άλλο εξωτερικό;;;; 

Δημοσ.

Πριν ξοδευτείς και αν δεν βαριέσαι δοκίμασε και αυτό πρώτα

http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-σε-laptop-που-δεν-δουλεύει-το-dvd-player/?p=4751145

περνάς boot loader στον σκληρό του laptop που να δίνει εναλλακτική εκκίνηση από usb αλλά και cd.

Αφού δεν ξεκινάει από αυτά που έχει για ποιον λόγο πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει με άλλο εξωτερικό;;;; 

Δεν θα γινει αγορα εξωτερικου αλλα εσωτερικου dvd-rw.

Δημοσ.

Εγω εχω κανει πανω απο 5 φορες φορματ και εγκατασταση σε σκληρο διαφορετικων λαπτοπ μεσω σταθερου και δεν ειχα κανενα θεμα με κανενα λαπτοπ !

Δημοσ.

Εγω εχω κανει πανω απο 5 φορες φορματ και εγκατασταση σε σκληρο διαφορετικων λαπτοπ μεσω σταθερου και δεν ειχα κανενα θεμα με κανενα λαπτοπ !

Tα φωτα σου,τα κολπα σου κτλ μπας και γλυτωσουμε τα εξοδα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...