Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παω φοιτητης στην Πατρα και σκεφτομαι να αρχισω kick boxing, ομως το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να επιλεξω σε ποια σχολη, διοτι δεν ειμαι απο εκει και δεν γνωριζω σε ποιες υπαρχουν καλοι δασκαλοι και γενικοτερα που γινεται καλη και σωστη δουλεια. Με λιγο ψαξιμο στο internet αυτη που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι το fight club patras. Να επισημανω οτι θα ειναι η πρωτη μου φορα που θα ασχοληθω με καποια πολεμικη τεχνη. Περιμενω τις αποψεις σας για να μπορεσω να επιλεξω.  

Δημοσ.

Ο Μιχάλης ειναι αξιόλογος και καλός προπονητής. Αυτό που δεν θα σε βολέψει αν δεν έχεις όχημα, ειναι η θέση του.

Ειναι σχετικά έξω απο το κέντρο και η συγκοινωνία ειναι για κλώτσιες.

Ανάλογα το που θα μείνεις , πες μου να δώσει αν υπάρχει κάτι της προκοπής εκεί κοντά.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να πας στην σχολη του Γρηγορη του Πιστικου.Τωρα την 'τρεχουν' ο Αλεξης Καραλης και ο Χαρης Γαζης...εμπειροι αθλητες και προπονητες!!!

Χρονια στο χωρο με πολλους αγωνες!!!!

Ειναι στην Γουναρη (διπλα δηλ στην Πλατεια Γεωργια που μενεις) απεναντι απο την ανηφορα καπως παμε προς Ψηλα Αλωνια!!!

Δημοσ.

Το fight club ειναι μακριά και δεν θα σε βολέψει. Με το λεωφορείο θες τουλάχιστον 30' να πας και 30' να γυρίσεις.

Κανε μια βόλτα εκεί που σου λένε οι υπόλοιποι και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος το ξανά συζητάμε.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να πας στην σχολη του Γρηγορη του Πιστικου.Τωρα την 'τρεχουν' ο Αλεξης Καραλης και ο Χαρης Γαζης...εμπειροι αθλητες και προπονητες!!!

Χρονια στο χωρο με πολλους αγωνες!!!!

Ειναι στην Γουναρη (διπλα δηλ στην Πλατεια Γεωργια που μενεις) απεναντι απο την ανηφορα καπως παμε προς Ψηλα Αλωνια!!!

Αν δεν κανω λαθος η σχολη λεγεται σπαρτακος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...