jkot13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε . Εχώ το blu ray Samsung BD F5100 και όταν παίζει ταινίες από Usb με εξωτερικούς υπότιτλους σε πολλά σημεία της ταινίας οι υπότιτλοι παίζουν σε τρεις ή και τεσσερις γραμμές αντί για δυο το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό . Εχω κάνει ανάβαθμιση με το τελευταίο λογισμικό ,δεν έχω βρει κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις και έχω δοκιμάσει να μικρύνω τους υπότιτλους από σημειωματάριο . Επίσης , το player παίζει UTF-8 και Unicode( όχι ANSI). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
CheOnWeb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι μεγάλοι ή απλώς δεν είναι κομμένοι σωστά; Μπορείς να δοκιμάσεις με Subtitle edit (http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Subtitle-Edit.shtml) να κάνεις "Auto brake".
jkot13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Να υποθέσω ότι η LG τηλέοραση που έχω αλλού και το usb media player της παίζει κανονικά χωρίς αυτή την πάρεμβαση, κάνει μόνη της το "brake " αυτό ?
kostas_dr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οι media player των τηλεοράσεων, σε δυο γραμμές εμφανίζουν τους υπότιτλους.
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Να υποθέσω ότι η LG τηλέοραση που έχω αλλού και το usb media player της παίζει κανονικά χωρίς αυτή την πάρεμβαση, κάνει μόνη της το "brake " αυτό ? Παρακαλώ! Υποθέτω, αλλά αν ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας, τι ακριβώς κάνουν οι media players των TV όταν οι αράδες είναι πολύ μεγάλες; Τους χωρίζει και τους χρονίζει κατά βούληση; Δεν έχω TV με MP και δεν ξέρω. @Kostas_dr, αν ξέρεις, φώτισέ μας.
kostas_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά, στην παλαιότερη samsung που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά τον ενσωματωμένο media player της, σε περίπτωση που ο υπότιτλος ήταν πολύ μεγάλος, τον χώριζε σε 2 διπλούς.
kostas_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στο λέω με μια πολύ μικρή επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι έτσι γινόταν.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ok. Πληροφοριακά ρώτησα. Ούτως ή άλλως για τις ταινίες που θέλω να κρατήσω, περνάω τους υπότιτλους ένα γρήγορο "χτένισμα" απ΄ το "Subtitle Edit". Btw το προγραμματάκι τα σπάει.
kostas_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ok. Πληροφοριακά ρώτησα. Ούτως ή άλλως για τις ταινίες που θέλω να κρατήσω, περνάω τους υπότιτλους ένα γρήγορο "χτένισμα" απ΄ το "Subtitle Edit". Btw το προγραμματάκι τα σπάει. Good to know.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα