Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε . Εχώ το blu ray Samsung BD F5100 και όταν παίζει ταινίες από Usb  με εξωτερικούς υπότιτλους σε πολλά σημεία της ταινίας οι υπότιτλοι παίζουν σε τρεις ή και τεσσερις γραμμές αντί για δυο το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό .

Εχω κάνει ανάβαθμιση με το τελευταίο λογισμικό ,δεν έχω βρει κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις και έχω δοκιμάσει να μικρύνω τους υπότιτλους από σημειωματάριο . Επίσης , το player παίζει UTF-8 και Unicode( όχι ANSI).

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Να υποθέσω ότι η LG τηλέοραση που έχω αλλού και το usb media player της παίζει κανονικά χωρίς αυτή την πάρεμβαση,  κάνει μόνη της το "brake " αυτό ? 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Να υποθέσω ότι η LG τηλέοραση που έχω αλλού και το usb media player της παίζει κανονικά χωρίς αυτή την πάρεμβαση,  κάνει μόνη της το "brake " αυτό ? 

Παρακαλώ!

Υποθέτω, αλλά αν ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας, τι ακριβώς κάνουν οι media players των TV όταν οι αράδες είναι πολύ μεγάλες; Τους χωρίζει και τους χρονίζει κατά βούληση; Δεν έχω TV με MP και δεν ξέρω.

@Kostas_dr, αν ξέρεις, φώτισέ μας.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, στην παλαιότερη samsung που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά τον ενσωματωμένο media player της, σε περίπτωση που ο υπότιτλος ήταν πολύ μεγάλος, τον χώριζε σε 2 διπλούς.

Δημοσ.

Ok. Πληροφοριακά ρώτησα. Ούτως ή άλλως για τις ταινίες που θέλω να κρατήσω, περνάω τους υπότιτλους ένα γρήγορο "χτένισμα" απ΄ το "Subtitle Edit". Btw το προγραμματάκι τα σπάει. 

Δημοσ.

Ok. Πληροφοριακά ρώτησα. Ούτως ή άλλως για τις ταινίες που θέλω να κρατήσω, περνάω τους υπότιτλους ένα γρήγορο "χτένισμα" απ΄ το "Subtitle Edit". Btw το προγραμματάκι τα σπάει. 

Good to know.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...