evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα!! Υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με την "βρόμικη" γλώσσα. Ξέρετε κάποιον τρόπο για να καθαρίσει? πέρα από οδοντίατρο γιατί δεν λεφτά). Δοκίμασα με τις οδοντόβουρτσες που έχουν την τραχιά επιφάνεια πίσω αλλά το στομάχι μου φτάνει στον λαιμό ... Άλλη λύση? 1
Unabomber Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.wikihow.com/Clean-Your-Tongue-Properly σαν ανοιχτηρι μπυρας ειναι.....
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και με αυτό στον λαιμό θα μου φτάσουν αλλά χαλάλι άμα είναι να καθαρίσει! Που τα βρίσκω? σε φαρμακεία να φανταστώ?
Unabomber Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/c/604/axesouar-stomatikhs-ygieinhs.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Και σε φαρμακεια....
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα δισκία όντως κάνουν αυτά που γράφει? για δροσερές αναπνοές και καταπολέμηση της κακοσμία?
Ison_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Την καθαρίζω απαλά με τις τρίχες της οδοντόβουρτσας. Ξεκινάω από μπροστά και πάω σιγά σιγά πίσω για να μη μου βγει το αντανακλαστικό. Βοηθάει πολύ και να μην κοιτάς στον καθρέπτη, όταν καθαρίζεις πίσω.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα δισκία όντως κάνουν αυτά που γράφει? για δροσερές αναπνοές και καταπολέμηση της κακοσμία?Για τα δισκια για οδοντοστοιχιες λες; Αυτα ειναι για μασέλες δουδιε
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα δισκια για οδοντοστοιχιες λες; Αυτα ειναι για μασέλες δουδιε Αααααα τότε δεν θα τις χρειαστώ σύντομα πιστεύω
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε listerine.jpg Χρησιμοποιώ αλλά ντεν
gatokoritso Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 με τη οδοντοβουρτσα μια χαρα δουλεια γινεται. 1
somebody:) Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Χρησιμοποιώ αλλά ντεν με ενα googlαρισμα κοιτα που επεσα http://www.insomnia.gr/topic/321353-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B1/page-2 δε προλαβαινω να διαβασω τι λενε τα παιδια εδω αλλα μπορει να προτεινει καποιος κανενα πιο δραστικο!! 1
GoDRiC- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 χρησιμοποεις listerin αλλα δεν; τι σκατα εχεις στη γλωσσα σου σκατα;
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ηξερα εναν που μυραγε η ανάσα του σκατίλα αλλα ηταν καπνιστήςεγώ πίνω listerine , ενα σφηνάκι κάθε βράδυ και μυρίζει καλά
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 χρησιμοποεις listerin αλλα δεν; τι σκατα εχεις στη γλωσσα σου σκατα; Δεν κάνω κάτι ούτε καπνίζω ούτε τίποτα! Συγνώμη γιατί μου διαφεύγει! το listering το καταπίνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα