Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αυτη τι στιγμη εχω στο συστημα μου αυτο το dual channel kit http://www.e-shop.gr/kingston-khx18c9t3k2-8x-8gb-2x4gb-in-1866mhz-xmp-beast-series-dual-channel-kit-p-PER.550404

θελω λοιπον να παω σε quad channel, μπορω να αγορασω αλλο ενα απο το συγκεκριμενο kit και να δουλεψει ως quad η πρεπει να διαλεξω το συγκεκριμενο κιτ που δινει η εταιρια ως quad? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...

Δημοσ.

θα δω διαφορα απο dual σε quad channel απο αποψη ταχυτητας?

μια ερωτηση επισης για να μην ανοιξω και αλλο θεμα...οταν ενεργοποιω το xmp profile για να πιασω τα 1866 μου μετατρεπει κατι στο cpu απο auto σε sync all cores...τι παιζει με αυτο?

Δημοσ.

Αν υποστηρίζει η motherboard σου quad channel τοτε ναι παίρνεις αλλο ενα ίδιο kit και θα ειναι κομπλές , με το quad channel θεωρητικά εχεις μια αύξηση της ταχύτητα οσο αφορά τις ram αν και δεν νομίζω να παρατηρήσεις πουθενά αυτην την διαφορά

Δημοσ.

όπως σου είπε και ο spank πρέπει να υποστηρίζει το σύστημα σου guad chanell. το σύστημα σου πιο είναι?νομίζω guad chanell υποστηρίζει μόνο το 2011 σοκετ. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

ε ναι αμα δεν δω διαφορα δεν αξιζει οποτε θα κατσω με αυτο που ειμαι....μηπως ξερεις αν το 1.65v που ειναι η ραμ θα με ζορισει στο oc του cpu?

Δημοσ.

ε ναι αμα δεν δω διαφορα δεν αξιζει οποτε θα κατσω με αυτο που ειμαι....μηπως ξερεις αν το 1.65v που ειναι η ραμ θα με ζορισει στο oc του cpu?

όχι δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...