king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα.Μιας και δεν εχω δει ποτε μου κανενα star wars θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν directors cut εκδοσεις η δεν εχουν βγει καθολου.Απο οτι διαβασα ενα αλλο θεμα ο καλυτερος τροπος ειναι να τα δω ως 4-5-6-1-2-3 μιας και τα εφε ειναι κατωτερα στα πρωτα αλλα και θα μου χαλασουν την πλοκη τα 1-2-3.
nickmanak Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δες μονο τις παλιες και εισαι οκ. Οι νεοτερες δεν τις φτανουν σε τπτ. Δες τα wiki για πληροφοριες κυκλοφοριων dvd κλπ. 1
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δες μονο τις παλιες και εισαι οκ. Οι νεοτερες δεν τις φτανουν σε τπτ. Δες τα wiki για πληροφοριες κυκλοφοριων dvd κλπ. Αρα να μην ασχοληθω καθολου με τις 1/2/3 ετσι? 1
lepaterious Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι μην ακους βλακειες (σορρυ κιολας) πρεπει να τις δεις ολες απο το 1 μεχρι 6 απλα μην περιμενεις αυτο που περιμεναν μερικοι απο αυτη την ταινια ποιο πολυ εξηγει τους χαρακτηρες παρα δραση αλλα ετσι ειναι φτιαγμενο το star wars και πολυ καλα κανει..... Επισης αμα δεις το 4 και μετα δεν θα καταλαβεις τιποτα γιατι ολη η σειρα περιτριγυρίζεται γυρω απο τον vader 2
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα βλεπω την πρωτη τριλογια πρωτα(4-5-6) και συνεχιζω με τη νεα(1-2-3).Εφοσον δεν υπαρχουν DC εκδοσεις απο βδομαδα θα τα δω ολα μιας και τοσα χρονια δεν εχω δει ουτε σκηνη απο κανενα star wars.
mathsrule Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα βλεπω την πρωτη τριλογια πρωτα(4-5-6) και συνεχιζω με τη νεα(1-2-3).Εφοσον δεν υπαρχουν DC εκδοσεις απο βδομαδα θα τα δω ολα μιας και τοσα χρονια δεν εχω δει ουτε σκηνη απο κανενα star wars. Εγώ, προσωπικά, αν και θεωρώ καλύτερα τα 4-5-6, θα σου πρότεινα να τα δεις από την αρχή (1-2-3-4-5-6). 3
nickmanak Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η ιστορια γραφτηκε με τις παλιες ταινιες. Αν δεις πρωτα τις νεοτερες, θα χασεις για παντα τη μαγεια που ενιωσε ο κοσμος εκεινη την περιοδο. Μην κανεις το σφαλμα, plz! 1
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ, προσωπικά, αν και θεωρώ καλύτερα τα 4-5-6, θα σου πρότεινα να τα δεις από την αρχή (1-2-3-4-5-6). Δεν θα με spoileriasei ομως για τα 4/5/6 που ειναι και τα καλυτερα? Η ιστορια γραφτηκε με τις παλιες ταινιες. Αν δεις πρωτα τις νεοτερες, θα χασεις για παντα τη μαγεια που ενιωσε ο κοσμος εκεινη την περιοδο. Μην κανεις το σφαλμα, plz! Μαλλον απο τις παλιες θα αρχισω γιατι σιγουρα θα εχουν αυτο το κατι που εβγαζαν αυτες οι ταινιες(1960-1990) και αυτο μετραει.
mathsrule Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα με spoileriasei ομως για τα 4/5/6 που ειναι και τα καλυτερα? Μα αυτός υποτίθεται πως είναι ο λόγος ύπαρξης των prequels. Βγήκαν αρχικά τα 4/5/6, απλά επειδή ήταν σαν να σε ρίχνουν κατευθείαν στα βαθιά, έβγαλαν μετά τα 1/2/3 που σε βάζουν περισσότερο στο κλίμα και σου εξηγούν διάφορα.
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μα αυτός υποτίθεται πως είναι ο λόγος ύπαρξης των prequels. Βγήκαν αρχικά τα 4/5/6, απλά επειδή ήταν σαν να σε ρίχνουν κατευθείαν στα βαθιά, έβγαλαν μετά τα 1/2/3 που σε βάζουν περισσότερο στο κλίμα και σου εξηγούν διάφορα. Οπως ειπα και ο φιλος πιο πριν δεν θα χαλασουν τη μαγεια των πρωτων μιας και τα 1/2/3 δεν ειναι και τοσο αξιολογα σαν εργα και βλεπω πολυ χαμηλες βαθμολογιες στο imdb.
mathsrule Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως ειπα και ο φιλος πιο πριν δεν θα χαλασουν τη μαγεια των πρωτων μιας και τα 1/2/3 δεν ειναι και τοσο αξιολογα σαν εργα και βλεπω πολυ χαμηλες βαθμολογιες στο imdb. Το ότι θα χαλάσουν τη μαγεία, θα την χαλάσουν. Μην βλέπεις τις βαθμολογίες του imdb, πολλοί τους έβαζαν 1/10 απλά και μόνο επειδή δεν ήταν σαν τα παλιά. Οκ, τότε δες 4/5/6 και μετά τα 1/2/3. 1
oneofthem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα χεις πρόβλημα με όποια σειρά από τις δύο και να τα δεις τώρα αν μία στο εκατομύριο είσαι καμένος και σου αρέσει πολύ προτείνω 4,5,6,1,2,3,4,5,6 μόνο έτσι μπορείς να δεις και την εξέλιξη 1,2,3,4,5,6 και το αρχικό impact των 4,5,6 άλλα άλλο να είχες δει μικρός τα 4,5,6 και μετά να το πας 1,2,3,4,5,6 και άλλο τώρα να φας τη ζωή σου βλέποντας star wars... τα 1,2,3 έχουν κάποια λίγα αξιόλογα στοιχεία πάντως οπότε μην τα αφήσεις αν δεις πως γενικά σου αρέσει η φάση αν είσαι και μικρός σε ηλικία, μπορεί να σου αρέσουν τα 1,2,3 κιόλας, τουλάχιστον αυτά που ακούω από όσους ήταν παιδιά με τη νέα τριλογία, δλδ ότι άκουγες από όσους ήταν παιδιά στο 6 πχ από εκδόσεις, τα 4,5,6 έχουν βγει reimage οπότε αρχικά υπήρχε ένα ψυχολογικό θέμα μήπως μπερδέψεις κάποια reimage με κάποια original αλλά νομίζω πως τώρα οι πιθανότητες να βρεις κάποιο επεισόδιο προ reimage πλησιάζουν τις πιθανότητες να βρεις full version του alien γιατί η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι αρκετά μεγάλη ενώ οι επεμβάσεις στο περιεχόμενο ελάχιστες οπότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των original releases άλλες εκδόσεις προσωπικά δεν γνωρίζω εκτός από τις 3d converted που δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορήσει εκτός κινηματογράφου καν άντε καλή θέαση ελπίζω να μην απογοητευτείς 1
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα χεις πρόβλημα με όποια σειρά από τις δύο και να τα δεις τώρα αν μία στο εκατομύριο είσαι καμένος και σου αρέσει πολύ προτείνω 4,5,6,1,2,3,4,5,6 μόνο έτσι μπορείς να δεις και την εξέλιξη 1,2,3,4,5,6 και το αρχικό impact των 4,5,6 άλλα άλλο να είχες δει μικρός τα 4,5,6 και μετά να το πας 1,2,3,4,5,6 και άλλο τώρα να φας τη ζωή σου βλέποντας star wars... τα 1,2,3 έχουν κάποια λίγα αξιόλογα στοιχεία πάντως οπότε μην τα αφήσεις αν δεις πως γενικά σου αρέσει η φάση αν είσαι και μικρός σε ηλικία, μπορεί να σου αρέσουν τα 1,2,3 κιόλας, τουλάχιστον αυτά που ακούω από όσους ήταν παιδιά με τη νέα τριλογία, δλδ ότι άκουγες από όσους ήταν παιδιά στο 6 πχ από εκδόσεις, τα 4,5,6 έχουν βγει reimage οπότε αρχικά υπήρχε ένα ψυχολογικό θέμα μήπως μπερδέψεις κάποια reimage με κάποια original αλλά νομίζω πως τώρα οι πιθανότητες να βρεις κάποιο επεισόδιο προ reimage πλησιάζουν τις πιθανότητες να βρεις full version του alien γιατί η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι αρκετά μεγάλη ενώ οι επεμβάσεις στο περιεχόμενο ελάχιστες οπότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των original releases άλλες εκδόσεις προσωπικά δεν γνωρίζω εκτός από τις 3d converted που δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορήσει εκτός κινηματογράφου καν άντε καλή θέαση ελπίζω να μην απογοητευτείς Εξαιρετικα αναλυτικο το ποστ σου και με διαφωτισε αρκετα.Το release που εχω ειναι απο lonewolf 1080p και φανταζομε ειναι ιδιο με των amiable αρα ειναι το τελευταιο bluray που κυκλοφορησε.Μολις τα δω θα επανελθω να γραψω καποια κριτικη.Οπως το βλεπω πιστευω τα 4-5-6 θα με ενθουσιασουν αρκετα και τα 1-2-3 ελαχιστα και ας ειμαι 24.Οι παλιες ταινιες θα προσφερουν παντα αυτο το συναισθημα που δεν μπορουν οι νεες με τα τρελα εφε χωρις ουσια 1
oneofthem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 α μπράβο θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι και αν σου άρεσε ειδικά μιας και έχουμε διαβάσει στα post σου κάποιες προσδοκίες 1
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 από εκδόσεις, τα 4,5,6 έχουν βγει reimage οπότε αρχικά υπήρχε ένα ψυχολογικό θέμα μήπως μπερδέψεις κάποια reimage με κάποια original αλλά νομίζω πως τώρα οι πιθανότητες να βρεις κάποιο επεισόδιο προ reimage πλησιάζουν τις πιθανότητες να βρεις full version του alien γιατί η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι αρκετά μεγάλη ενώ οι επεμβάσεις στο περιεχόμενο ελάχιστες οπότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των original releases despecialized->google έχουν κάνει τρελή δουλειά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα