Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια , λοιπον εχω ενα iphone 5c και οταν το εφτιαχνα στην πρωτη λειτουργεια ειχα βαλει ενα icloud λογαριασμο τον οποιο ειχα κανει λαθος στο email και τωρα δεν μπορω να του κανω φορματ , ξερετε πως μπορω να το φτιαξω ;; 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

αλλα μιλα και με apple στο τηλεφωνο, θα σε βοηθησουν.

κρατα και την αποδειξη αγορας διπλα βεβαια, γιατι η περιπτωση σου θα ακουσε στα μυαλα καποιου σαν κλεμμενο iphone.

ειναι ευαισθητη η apple με αυτα..

θα σε ρωτησουν και τις ερωτησεις ασφαλειας τοτε που εβαλες το λαθος εμαιλ.. τις θυμασαι ε;

Δημοσ.

προσεξε κατι που θα σω πω .... εχω φτιαξει account για να κατεβαζω εφαρμογες κανονικα ... αλλα το icloud το εχω κανει λαθος ... δηλαδη σκεψου οτι email μου ειναι gusthebest23@...... gr και εγω εχω βαλει [email protected]  . Αμα παω εκει που το πηρα ;;;

Δημοσ.

προσεξε κατι που θα σω πω .... εχω φτιαξει account για να κατεβαζω εφαρμογες κανονικα ... αλλα το icloud το εχω κανει λαθος ... δηλαδη σκεψου οτι email μου ειναι gusthebest23@...... gr και εγω εχω βαλει [email protected]  . Αμα παω εκει που το πηρα ;;;

Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την apple.

Δημοσ.

καταλαβα για να μου λετε ετσι ... πρεπει να εχω κανει κουτσικελα 

όχι, απλά για να σου ακυρώσει τον κωδικό η apple πρέπει να αποδείξεις ότι είναι δικό σου το τηλέφωνο, με την απόδειξη αγοράς και ίσως με τις ερωτήσεις ασφαλείας (δεν είμαι σίγουρος αν τις ζητάει αυτές)

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα λίγο, έχεις άλλο λογαριασμό για το app store και άλλον για το icloud? Στο email που έχεις δώσει για το icloud έχεις πρόσβαση?

Δημοσ.

έχεις άλλο λογαριασμό για το app store και άλλον για το icloud?

Δεν νομιζω οτι γινεται αυτο ουτως η αλλως. Το ID σου ειναι και το iCloud.

Δημοσ.

Νομίζω ότι γίνεται, μπορείς να συνδεθείς στο appstore με άλλο account

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις 4 διαφορετικά ID σε iCloud, App Store, iMessage και FaceTime. Το θέμα είναι ότι το iCloud έχει και το Find My iPhone, βάσει του οποίου κλειδώνει.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να έχεις 4 διαφορετικά ID σε iCloud, App Store, iMessage και FaceTime. Το θέμα είναι ότι το iCloud έχει και το Find My iPhone, βάσει του οποίου κλειδώνει.

Γι'αυτό ρώτησα αν έχει πρόσβαση στο mail που έχει δηλώσει στο icloud, γιατί μπορεί να βάλει καινούργιο κωδικό χωρίς να πάρει τηλ την apple κλπ από την σελίδα που έβαλε πιο πάνω ο basilis5

Δημοσ.

Γι'αυτό ρώτησα αν έχει πρόσβαση στο mail που έχει δηλώσει στο icloud, γιατί μπορεί να βάλει καινούργιο κωδικό χωρίς να πάρει τηλ την apple κλπ από την σελίδα που έβαλε πιο πάνω ο basilis5

Σαφώς και μπορεί. Έτσι όπως το λέει, είναι σαν να έχει βάλει ανύπαρκτο email πράγμα που δεν θα μπορούσε να ισχύει αφού δεν θα είχε κάνει verification. Μέχρι να εξηγήσει τι ακριβώς έχει κάνει, εγώ θα το θεωρώ ύποπτο...

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπον παιδα , εχω φτιαξει ενα apple id με (για να κατεβαζω απο το app store , ) αλλα τι εγινε οτι οταν εφτιαχνα το icloud μου ζητησε το email και εγω καταλαθος πατησα δυο φορες το ονομα και ετσι το μπλοκαρα ... εφτιαξα ενα νεο icloud αλλα αυτα που λετε τα find my iphone και κατι αλλα δεν μπορω να τα κανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...